Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Ale jak w nowym padzie wywalą Start i Select, a w ich miejsce wstawią panel dotykowy - taki jak ma vita z tyłu, no to będzie śmiesznie.

Opublikowano

Jeżeli obie konsole będą dawały przynajmniej te 8x większe możliwości niż obecne to bez różnicy czy jedna będzie faktycznie 8x mocniejsza, a druga 10x. Normalni ludzie kupią co będą chcieli i będą grać.

No, zobaczymy kto pierwszy się będzie miotał.

Opublikowano

W ogóle to sobie czytam komentarze do newsow na temat PS4 i zapowiedzi 20 lutego i widząc takie jak "I ch.uj kupiłem PS3 3 tyg temu i nowa generacja? Za wcześnie" itd to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Po pierwsze kto ci bronił kupić PS3 wcześniej? A po drugie,to po premierze PS4 Sony nie będzie konfiskowało masowo ps3 i kazało kupić ps4. Nie rozumiem takich ludzi...

Opublikowano

inMk5vsnrAIAh.gif

Niespodzianka?!

GT6 na PS4, Vita, nawet też PS3? :D

Opublikowano

Ojjj fajnie by było jakby Gran Turismo wyszło na starcie PS4,wybór generacji byłby prosty jak dla mnie.

Edytowane przez poli_x

Opublikowano

To powinno być logo

2YbiFU9.jpg

a muzyczka podczas wlaczania konsoli - ofkoz ta z PSX :)

Opublikowano

Jezeli konsola nie bedzie nazywala sie Playstation 4 tylko po prostu Playstation (czemu nie, new Playstation itp) to nie obrazilbym sie za nowe wersje tych dwoch tech demek, ktore nascie lat temu ogladalem na okraglo:

http://www.youtube.com/watch?v=YCtZIlolG6w

http://www.youtube.com/watch?v=JFeFm8i2RjE

Oczywiscie z taka sama muzyka tylko w w oczoyebnej oprawie :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mam nadzieję, że plotki o powrocie do tego co było w erze PSX najważniejsze (prostota tworzenia gier) okażą się prawdziwe. I serio mam nadzieję, że MS nie da ciała, a PS4 będzie mocne, bo ta generacja pokazała co robi silna konkurencja. Gdyby nie Xbox 360, Kutaragi byłby nadal w Sony a my byśmy płacili po 800 euro za dziwaczną konsolę, którą Ken by zaprojektował w narkotycznych wizjach. MS przycisnął, Sony się ogarnęło i wreszcie pokazuje pazur. Albo przynajmniej tak wygląda.

Opublikowano

Ja mam nadzieje, ze te wszystkie informacje o stratach Sony i microsoftu w tej generacji sa albo wyssane z palca, albo jest to tylko czesc analizy. Bo jezeli segmenty rynku entertainment przynosza straty w miliardach dolarow zamiast przynosic profity to mozemy niedlugo spodziewac sie powrotu kryzysu na rynku gier wideo... w szczegolnosci gdy obserwuje sie kurczenie rynku mmo i handheldow... co oznacza, ze na stacjonarki tez przyjdzie czas. A ogolnie to chcialbym by pomysl play anywhere byl sloganem tej generacji.

Opublikowano

W oczekiwaniu na 20 lutego polecam te dwa filmiki na wspominki

ujawnienie Xboxa 360. Wood, Killers, target nastolatnich fanów MTV. Słowa "hip", "cool", "trendy", "jazzy" aż odbijają się od monitora. Niemniej dla niektórych ma już jakieś znaczenie sentymentalne. 8 lat temu oO

http://www.youtube.com/watch?v=bJY0jB4NrM0

Jednak nic nie równa się z ujawnieniem Saturna. To chyba najlepszy/najbardziej popi.erdolony filmik związany z grami jaki me oczy miały (nie)szczęście widzieć.

http://www.youtube.com/watch?v=YPQ7b3U09z8

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Wy na serio sądzicie, że Sony oficjalnie zapowie PS4 20 lutego? Prędzej Microsoft wykupi Nintendo. Od tego to będzie E3, więc nie wiem po co w obliczu nadchodzących ostatnich wielkich exów na PS3 Sony miałoby już teraz bawić się w next-genową nagonkę. Podejrzewam, że 20 lutego rozpocznie się nowa kampania PS3, która pokaże plany Sony odnośnie PS3 i Vity na kolejny rok. Moim zdaniem 20.02 nie ma co liczyć na fajerwerki związane z oficjalną zapowiedzią PS4.

Opublikowano

Spoczko,tylko zobacz że jak Sony organizowalo PS Meeting to zawsze zapowiadało nowa konsole,2005-ps3 i 2010-PS VITA. I teraz mieli by zwołać PSM tylko po to żeby powiedziec plany z PS3 I PSV(takie coś to chyba na Destination Playstation)

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Kurcze, to już 8 lat. Kiedy to zleciało. Filmu z Saturnem nie widziałem, niezła jazda. Zostając w temacie ciekaw jestem kto tym razem dostarczy najlepszą reklamówkę. Moim zdaniem ta była najlepsza. Idealnie ukazała czym jest granie i że w grupie raźniej. Uwielbiam fragment z taksiarzem.

Opublikowano

Wy na serio sądzicie, że Sony oficjalnie zapowie PS4 20 lutego? Prędzej Microsoft wykupi Nintendo. Od tego to będzie E3, więc nie wiem po co w obliczu nadchodzących ostatnich wielkich exów na PS3 Sony miałoby już teraz bawić się w next-genową nagonkę. Podejrzewam, że 20 lutego rozpocznie się nowa kampania PS3, która pokaże plany Sony odnośnie PS3 i Vity na kolejny rok. Moim zdaniem 20.02 nie ma co liczyć na fajerwerki związane z oficjalną zapowiedzią PS4.

robiliby event w NYC, zapraszaliby INWESTORÓW, nazywali to Playstation Meeting (gdzie, no nie wiem, ujawniono PS2 i Vitę) i to wszystko dla pokazania gierek na PS3? xD

Opublikowano

Dlaczego nie? Na takich imprezach byly zapowiedziane wczesniejsze konsole, nie na E3.

Opublikowano

Nie, Sony zaprasza wszystkich najważniejszych inwestorów, dziennikarzy, robi livestream, hype'uje to 3 tygodnie wcześniej filmikiem zapowiadającym PRZYSZŁOŚĆ Sony i marki PlayStation po to by pokazać gry na PS3, które zostaną pokazane na Destination PlayStation 5 dni później. Na PlayStation Meeting pierwszy raz mówiono o PS3, zapowiedziano NGP a na E3 kontynuowano już ze szczegółami i materiałami wideo. Więc zapytam wprost - serio myślicie, że Sony robi sobie jaja i NIE zapowie w jakikolwiek sposób PS4?

Opublikowano

Będzie PS4, za duży wywołali wokół tego szum. PS3 zostało pierwszy raz pokazana na E3 2005, możliwe że na PS Meeting coś wspomnieli, ale nie pokazali konsoli czy gier.

Opublikowano

Szczegolnie, ze Sony bedzie chcialo byc tym razem pierwsze z nowa konsola.

Opublikowano

Co oni będą chcieli, to tylko oni wiedzą ;) Jak wierzyć plotkom, to w Europie mogą być ostatni.

Opublikowano

No, ake wg tej plotki z koncem 2013 nextgeny. A prawie zapowiedz rok przed premiera by pasowal na tego 20 lutego.

Opublikowano

ujawnienie Xboxa 360. Wood, Killers, target nastolatnich fanów MTV. Słowa "hip", "cool", "trendy", "jazzy" aż odbijają się od monitora. Niemniej dla niektórych ma już jakieś znaczenie sentymentalne. 8 lat temu oO

Gdzie są gry? Przecież tam sami celebryci są.

Opublikowano

Gdzie są gry? Przecież tam sami celebryci są.

Taki jest xbox, bogactwo, celebryci i brak gier.

Opublikowano

Dlatego Maintenance 3 jest lepsza konsolom.

Edytowane przez Andżej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.