Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Mazzeo nie musiales kupowac PS3 by wiedziec jak ch.ujowe jest God of War 3, wystarczylo odpalic Dante's Inferno.

Ja mam chociaz argumenty, a nie dałniarskei krasnale jak wiekszość hejtujacych Halo (hejtujacy nie praktykujacy).

No a co mam robic jak (przykladowo)taki zwyrodnialec albo ukyo sie jaraja nowym DmC jednoczesnie smiejac sie z Bayonetty . Dałniarstwo do potegi.

Rzeczywiście siła twoich argumentów jest porażająca

tumblr_mhuu0o72ag1s5o3aso1_400.gif

Edytowane przez Andrew21

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

1. Beznadziejny system walki

2. Slaba postac

3. Tragiczna fabula

Jaranie sie ta seria jest dla mnie przykre. Jezeli ktos malo wymaga od gier to ok, moze sie ten "syf"komus podobac. Poziom trudnosci to zadne wyzwanie, a jedyne co przechodzi mi przez glowe to jaranie sie wykonczeniami i oprawa. Super, nastolatki maja swojego mesjasza xD To jest absolutnie to samo co Dante's Inferno, a jakos nie widzie sonoklapow fapujacych nad tym tytulem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No bo DI nie jest exem! 

Opublikowano

Łącznie seria przekroczyła  22 miliony sprzedanych gier a średnia ocen wynosi 9+ więc jesteś w mniejszości. Moim zdaniem po prostu jesteś znudzony już  tą serią albo grami na tą generacje konsol. 

Opublikowano

iqQ1wgydk5mCl.gif

Ależ się jaram najnowszym GoW. Epicka epickość znów będzie wylewała się z ekranu mojej 55 calowej Bravii HX850.

4fa36b2f66feb.png

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Yeti:

1. Trzeba bylo kupic Panasa VT50 ... wtopiles ostro.

2. Epickosc to najwieksza zalosnosc tej generacji. Przez ten "czynnik" wiele developerow robi ch,ujowe gry.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

iqQ1wgydk5mCl.gif

Ależ się jaram najnowszym GoW. Epicka epickość znów będzie wylewała się z ekranu mojej 55 calowej Bravii HX850.

nawet tutaj widać te combo kwadrat kwadrat trójkąt :] Rzeczywiście system walki jest przeciętny i taki DMC nowy, który ponoć wg fanów jest crapem, zjada to na śniadanie.

Opublikowano

Najlepiej ta "epickość" wypada na gifach, bo gra to jest zieeew do kwadratu.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wyglada jak ciemny God of War 2 wiec prawdopodbnie z tej serii.

gra to jest zieeew do kwadratu

ahahahaha lepiej bym tego nie ujal xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Panowie, trzymajcie pewien poziom, bo kilku dni zniżyliście się do takiego daddiego. Ja wiem, że ostatnie tygodnie to w chvj ciężki czas dla posiadaczy amerykańskiego bubla bez gier, ale czego spodziewaliście się kupując konsole firmowaną przez Microsoft? Tak jak ośmieszyć potrafią się Xboty, to nawet S.Niesiołowski nie potrafi. Zieeew, to było ale przy kampanii w H4, nuda jak w BF3.

ijQuq2wPymmnx.gif

Opublikowano

uuu widze, ze nie ma odpowiedzi na argumenty tylko wlepianie gifow, podobnie bylo przy przech.ujowum shitzonie xD  YETI myslales, zeby przejsc na oboz PCtowy, tam tez jest multum crapow z ladna oprawa.

Opublikowano

Zagrajcie sobie w Dark Souls(tak wiem powtarzam się) tam są epickie walki z bosami :)

Opublikowano

Jak mam dyskutować z kimś, gdy każdy jego post wywołuje u mnie taką reakcje.

zX0TA.gif

Pisząc serio, mam gdzieś co sądzisz o GoW, wolisz DMC czy coś innego to twoja sprawa, ja z tego typu gier trawie tylko przygody Kratosa, za czasów PS2 było to jeszcze DMC. Nie przeszkadza mi słabo rozwinięty system walki, który we Wstąpieniu doczekał się kilku nowości. Lokacje, bossowie, genialne QTE, miodny gameplay, muzyka, grafika, dla mnie jak i dla dużej części graczy, recenzentów, te elementy w GoW stoją na bardzo wysokim poziomie. Jeżeli tylko będzie możliwość złożenie preordera na LE Wstąpienia, czym prędzej to uczynię.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale Dark Souls jest zbyt brzydki ergo nie ma materiałów na robienie gifów i Yeti nie zagra ;]

genialne QTE

wyjaśnij mi genialność QTE w tej grze bo ciekaw jestem.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

nuda jak w BF3 ? Yeti nie masz chyba z kim grac albo nie grales w ogole. Odkad kupilem ta gre nic innego nie zabralo mi 700 h gry i ciagle rosnie ;] A Twoj GOW3 to epickie krajobrazy + zjebany system walki dwoma przyciskami ktory owszem, wyglada za(pipi)iscie, a fabuła na poziomie kreskowki z TVPuls to przemilcze. Sa duzo lepsze gry na PS3, ale coz.. EPICKOSC

Opublikowano

wyjaśnij mi genialność QTE w tej grze bo ciekaw jestem.

Chodzi mi o ich efektowność, nieco źle się wyraziłem.

Opublikowano

nuda jak w BF3 ? Yeti nie masz chyba z kim grac albo nie grales w ogole. Odkad kupilem ta gre nic innego nie zabralo mi 700 h gry i ciagle rosnie ;] A Twoj GOW3 to epickie krajobrazy + zjebany system walki dwoma przyciskami ktory owszem, wyglada za(pipi)iscie, a fabuła na poziomie kreskowki z TVPuls to przemilcze. Sa duzo lepsze gry na PS3, ale coz.. EPICKOSC

jemu chodziło o singiel bf3

Opublikowano

Ale Dark Souls jest zbyt brzydki ergo nie ma materiałów na robienie gifów

.

DarkSoulsNOPE.gif

Opublikowano

Dark Souls nie jest exem. Dlatego nie ma gifów

Opublikowano

Dla yetiego za trudne jest Dark Souls bo nie można klepać kwadratu w nieskończoność żeby ubić bosa. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.