Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ładny z ciebie hipokryta, Mazzeo. Byłeś pierwszy który naśmiewał się z np. osób, które jarały się po oficjalnej zapowiedzi (i tralerze) takim TLoU od ND, a sam to teraz robisz widząc jeden plakat. :P

Nie powiem, też bym się jarał tym Destiny (w końcu to Bungie, a te arty też bardzo klimatyczne), ale jak sobie pomyśle, że wydaje to Activision to od razu to ostudza mój zapał. Kto wie co tam Kottick wymyśli by zarobić jeszcze więcej mamony (tysiące dlc, pay2win, miesięczne abonamenty) :/ .

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Jeszcze pewnie Destiny Elite xD

Opublikowano

I tak wątpię.

Nawet w tych materiałach z umowy Bungie/Activision, które wyciekły było napisane, że wersja na next-gena miałaby wyjść rok po wersjach na obecne sprzęty, to po pokazywać półtora roku naprzód? Po to żeby nikt nie kupił tego, co pojawi się na półkach za pół roku, bo będą czekać na lepszą wersję?

Nie, była mowa że pierwsza część gry wyjdzie na Ps3/X360 i nowego X'a, druga część na PS4.

Opublikowano

I tak wątpię.

Nawet w tych materiałach z umowy Bungie/Activision, które wyciekły było napisane, że wersja na next-gena miałaby wyjść rok po wersjach na obecne sprzęty, to po pokazywać półtora roku naprzód? Po to żeby nikt nie kupił tego, co pojawi się na półkach za pół roku, bo będą czekać na lepszą wersję?

Nie, była mowa że pierwsza część gry wyjdzie na Ps3/X360 i nowego X'a, druga część na PS4.

"The first Destiny game will initially only be available on Microsoft's Xbox 360 consoles, as well as its potential successor, which the contract refers to as the "Xbox 720." Later games would be made for Xbox consoles as well as Sony Corp.'s expected successor to the PlayStation 3, and on personal computers. "

http://www.latimes.com/entertainment/envelope/cotown/la-et-ct-bungie-activision-contract-20120521,0,3463781.story

Racja, ale jeśli rzeczywiście robią wersję na PS3, to plan mógł się zmienić.

Opublikowano

Dziwi mnie, że fani PS piszą "dobry design" skoro to wali stylem Halo po oczach aż miło :) Postać z plakatu to Grunt w wersji maxi, heh. A ten z tyłu to wypisz wymaluj Elite.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

70596750914263686270.png

Hehe ma się to wyczucie :D Złożyłem preordera jak bylo 199 dzisiaj zmienili na 239 a u mnie w zamówieniu dalej widnieje 199zl :D

A na Ultimie jest za 209.90 jedynie GoW'a cena poszybowała do tych 239.90 :sorry:

Opublikowano

70596750914263686270.png

Hehe ma się to wyczucie :D Złożyłem preordera jak bylo 199 dzisiaj zmienili na 239 a u mnie w zamówieniu dalej widnieje 199zl :D

A na Ultimie jest jeszcze za 209.90 jedynie GoW'a cena poszybowała do tych 239.90 :sorry:

fixed

Opublikowano

Up@ Czy ja wiem czy "jeszcze" dzisiaj cena wróciła do normalnego poziomu mimo ze była podniesiona do 239 , pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

Don, ten twój nowy avatar pokazuje obecną linie życia x360?

Opublikowano

Beka z Sonyklapów, którzy jarali się exami na ps3.

Na razie na xboxa wyszło 6exów :)

Co tam u Was? xDDDDDD

Opublikowano

No kolejny przespany miesiąc przez Ps3 ;)

2013
Styczeń: Xbox360
Luty: Xbox360
Marzec: ?

Opublikowano

No kolejny przespany miesiąc przez Ps3 ;)

2013

Styczeń: Xbox360

Luty: Xbox360

Marzec: ?

W marcu wychodzi god of war

iuQBijQ7Z74Vy.gif

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

a jak takie jak sonoklapy jak disvertigo są to jest ok?

Opublikowano

Diverstigo to alter,serio

Opublikowano
Omerta: CoG
Gears of War: J
Capcom AC
Terraria
The Swindle
Strike SZ
Blade Kitten 2
Blood Knights
Brothers: A Tale of Two Sons
Capsized
Charlie Murder
Dollar Dash
Double Dragon II: Wander of the Dragons
Fireburst
Foul Play
Galactic Reign
Gamma World: Alpha Mutation
Ghost Game
Giana Sisters: Twisted Dreams 
Laika Believes
Lives and Death
Magrunner
Kinect Sports Gems: 10 Frame Bowling
Kinect Sports Gems: Penalty Saver
Kinect Sports Gems: Ping Pong
Doodle Jump Kinect
Zeno Clash II
World Series of Poker: Full House Pro
I ze 100więcej xD

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

To wszystko nie zmienia faktu że ex na klocka dostaje -10 do za(pipi)istości, multiplatforma +10, a ex na PS3 dostaje +50. I tu sie nie ma co oburzać, bo to są fakty, potwierdzone kilkuletnią historią postów na tym forum.

Na forumku naszym jest to samo.

Opublikowano

...

troll ? Przecież  tylko gears of war się liczy na tej liście reszta to jakieś nisko budżetówki

Opublikowano

Sig, gadanie, poza mini-gierkami na KINECTA są tu bardzo fajne gry ;)
Kupiłem Omertę i bawiłem się lepiej jak z Unchartedem ;)

Sonyklapy chciały liczby, to dostały(nie piszę tu o Tobie).

Opublikowano

słaby trolling xbotów

Opublikowano

Zdunek, i co to niby za lista? Większość to jakieś gówniane gierki niezależne lub gierki na kinecta albo jakieś gierki, które lata temu wyszły na pc/ios. Te parę dobrych (typu Terraria czy Brothers: A Tale of Two Sons) to wyjdzie również na PS3. Tak jak pisze Sig, jedynie co się liczy na tej liście to kolejne <ziew> girs of łar.

I jeszcze widzę, że wrzuciłeś Omertę na listę - grę gorzej ocenianą niż ten najnowszy alien. No ale jak widać dla tępych betonów jeśli coś jest exem na X360 to od razu gra dostaje +100000 do zajebistości.

Ta lista tylko pokazuje jaka bieda w tym roku jest na X360. Xfrajerzy muszą ratować się jakimś marnymi gierkami na kinecta - tak nisko to nawet Mendrek nie upadł, w końcu on przyjnajmniej nie jara się minisami z psstore.

Edit: literówka ;)

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Kupiłem Omertę i bawiłem się lepiej jak z Unchartedem ;)

te12e0jdc5.gif

Opublikowano

No wszystko fajnie, ale nie mam w co grac na PS3 juz od ponad roku. Teraz wyjdzie nowy Kratos (ziew) wiec czekac na dobra produkcje musze do czerwca. Porazka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.