Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Może będą tłumaczyć się jak kilka lat temu? Wtedy mówili, że nie dostosują next-genowego silnika pod PC, bo zbyt mały odsetek osób ma komputery zdolne go udźwignąć. Teraz może być podobnie.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 411,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

A mówiło sie, ze Sony odwalilo maniane z PS3 :/ Teraz macie prawdziwego rodzina :)

Opublikowano

Microsoft uruchomil Grand Scheme, aby na E3 zrobic mega CUMback !

Phil Harrison to tylko pionek ktory mial podpalic internet, zupelnie jak w tej scenie:

ZOBACZYCIE !

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

http://www.gamespot.com/twitter-battle/xbox-vs-ps4/

No cóż, ten wynik chyba nie pozostawia złudzeń ;) Za Xboxem One stoją tylko trzy małe zielone kropki na mapie. Sri Lanka, Nikaragua, i Bałkany.

Nie no, ku*wa nie mogę :D

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Oj tam, oni po prostu celują w inny target niż gracze tacy jak Ci co udzielają się na forumku pe. Tutaj ta konsola już chyba nikogo.

Opublikowano

USA to i tak kupi jak ciepłe bułeczki, w Japonii lepiej niech nawet nie ogłaszają premiery, a Europa jeszcze bardziej przesunie się w stronę Playstation - tak widzę przyszłość w mojej szklanej kuli

Opublikowano

A podobno to PS4 ssała prącie z niepotrzebnym RAMem i tylko 2 TFLOPS GPU. Jeśli PCty wciągają PS4 noskiem, to czym wciągają Xboxa One xD

Opublikowano

Jakiś czas temu był wywiad z jednym z deweloperów gier co mówił, iż podejście Sony do branży jest kompletnie inne niz MS. To co pokazał Ms dobitnie to pokazuje. Czuje, ze PS4 w mentalności graczy moze stac sie drugim PSX'em. Rozumiem popełnić jeden błąd w walce z taka marka jaka jest Playstation, ale tyle w jednym czasie? Nie maja żadnych szans wygrać w tej generacji. W momencie kiedy Sony z PS3 popełnialo błąd na błędzie na samym starcie konsoli, to Ms zyskiwał i rozwijał żagle. Na dzien dzisiejszy, stracił dużą cześć graczy, którzy im zaufali. Przeciwnik z taka tradycja i marka jaką jest Playstation zniszczy ich w sposób bezwzględny.

Opublikowano

Ta konferencja miała na celu przedstawienie swojej wizji, ale ta wizja nie idzie w parze z moją. Połowę konfy poświęcili na usługi, do których Ty drogi polaczku nie będziesz miał dostępu, chociaż będziesz płacić za Golda tyle samo. Dobrze chociaż że nasze wypłaty są o wiele większe niż u hamerykańców. Warto sobie teraz wrócić do konfy Sony i posłuchać miłego głosu Cerny'ego, który czuć, że jest graczem. Widać że tworzył tę konsolę głównie z myślą o GRANIU, także wolę wspierać taką wizję. 

Runda druga za 18 dni.  
Opublikowano

Już wiem co będzie w Call of Duty: Ghosts II 

syberkitty.jpg

Opublikowano

jasne, na 0,5 metrowym kablu przy 55 calach nigdy nie było tak wygodne.6 akumulatorów plus ładowarka do dziś służy od premiery x360, wymieniam kiedy chce i gram kiedy chce

LOL ani razu nie ladowalem pada podczas gry podlaczonym do konsoli. Zawsze byl to albo lapek obok mnie albo ladowarka do iPhona z kablem do pada. Poza tym co za problem kupic dluzysz kabel, skoro ladujecie hajs w akumulatorki?

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Co do tego ładowania pada, na PS4 będzie się ładował pad nawet przy wyłączonej konsoli :)

Opublikowano

Też mieliście nadzieję że jak wstaniecie to będzie jeden wielki news od MS że to wszystko to zmyślone kłamstwa Mendrka i Cyganów ?

Opublikowano

Ja mam nadzieje, ze Sony powie, ze u nich tego nie bedzie...

Opublikowano

Powiem wiecej, Sony złapało Pana Boga za nogę. Fatalny start MS oraz wielka determinacja Sony do wydania PS4 w tym roku. Na prawdę Ms moze mieć wielkie problemy w tej generacji. Jezeli Sony dobrze to wykorzysta to bedzie Ko w pierwszej rundzie, a moze juz nawet jest.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Tą generację wygrał X360, ale wygląda na to, że w następnej nie ma dla M$ zbyt dużych szans. Sony musi być mistrzem świata, by zje,bać sytuację w jakiej się znalazło.

Jak mógł wygrać skoro x360 zajął ostatnie miejsce jeśli chodzi o sprzedaż??

Opublikowano

Ja mam nadzieje, ze Sony powie, ze u nich tego nie bedzie...

Wpis. Jak nie to Wii U albo PC, sam nie wiem co gorsze.

Opublikowano

Ludzi ponosi juz fantazja :D

g0y0iNx.jpg

Sony zdobyloby ogromna przewage jakby pojawil sie wpis ze u nich takich bajerow nie bedzie, jednak jesli chodzi o uzywki, to jestem pewien ze czesc wydawcow wymusi na nich te "play passy" czy jak to tam sie zwie. Zrobia sobie jak steam, kupujesz gre, w srodku masz plyte i jednorazowy kod, ide o zaklad ze EA juz cos takiego wykombinowalo do gier na PS4.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Właśnie o tym mówię. Teraz Sony powinno przejść do kontry i powiedzieć, ze oni takich rzeczy nie wprowadzają. Teraz maja taka okazję by rozjechac nowego Xboxa One walcem i przeczołgać.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Co do samego designu, to ogólnie uważam, że nie jest brzydki. Na plus to, że pozbyli się tacki i poszli w kierunku Mac'ów. Na minus zdecydowanie gabaryty. Wydaje mi się, że jest większy od pierwszego X'a. Widać to było, jak pokazali ujęcie podczas rozmowy, gdzie pomiędzy goścmi stał stolik z X'em, to w tej perspektywie wydawał się sporych rozmiarów.

Opublikowano

Kotaku: If I’m playing a single player game, do I have to be online at least once per hour or something like that? Or can I go weeks and weeks?

Harrison: I believe it’s 24 hours.

Kotaku: I’d have to connect online once every day.

Harrison: Correct.

Link or didn'happen 

Zaraz j.ebne ze śmiechu xD

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Właśnie o tym mówię. Teraz Sony powinno przejść do kontry i powiedzieć, ze oni takich rzeczy nie wprowadzają. Taka okazje maja by rozjechac teraz Xboxa One walcem i przeczolgac.

Jest takie przysłowie ,bardzo popularne .Ten się śmieje kto się smieje ostatni...

Microsoft przynajmniej pokazał jak wygląda konsola ,a jak tam Sony?Pewnie nadal ukrywa swój sprzęt rodem ze star treka i bojii się go pokazać bo jest tak brzydki

Opublikowano

Właśnie o tym mówię. Teraz Sony powinno przejść do kontry i powiedzieć, ze oni takich rzeczy nie wprowadzają. Taka okazje maja by rozjechac teraz Xboxa One walcem i przeczolgac.

Jest takie przysłowie ,bardzo popularne .Ten się śmieje kto się smieje ostatni...

Microsoft przynajmniej pokazał jak wygląda konsola ,a jak tam Sony?Pewnie nadal ukrywa swój sprzęt rodem ze star treka i bojii się go pokazać bo jest tak brzydki

Jeżeli mieliby pokazać takie brzydkie, śmierdzące g*wno, jak to, co zaprezentował Microsoft, to bardzo dobrze, że niczego nie pokazali.

Opublikowano

Właśnie myślisz sie. Czekają na dogodny moment i uderzą. Robią marketing dużo sprytniej niz Ms. Teraz tylko czekać na kontratak z ich strony. Czuje, ze takiej okazji nie zmarnują, majac wczesniej takie problemy z PS3. Jak normalni userzy widza jaki fail odwalił MS, to juz fachowcy od marketingu Sony wiedzieli o tym wcześniej i lepiej. Teraz rodzi sie pytanie kiedy zaatakują ;)

Edytowane przez pop

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.