Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ale z gier to Sony też nie pokazało nic zbyt ciekawego. DriveClub? Wolę arcade racery. Wykastrowane Diablo? Killzone Shadow Fail? Szykuje się pewnie kolejny durny szuterek z debilna fabuła i marnymi postaciami. Deep Down?. To może być ciekawe. inFamous? Nic nie wiemy nic nie widzielismy(no ale niektórym wystarczy trailerek aby się jarac xd) Knack? Też może być ciekawe. Pomijam Watch Dogy i inne Destiny.

A co do MS cóż... Też jestem trochę zawiedziony ale poczekajmy do e3 bo widze że niektórzy już wieszcza ZWYCIĘSTWO SONY!1!

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 376 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

O InFamous jest info z GameInformera.

Opublikowano

Bezkitu, a jak ktoś pisał, że będzie beka z konferencji sony to zaraz przybiegał yeti czy inny rozi, żeby ludzie zamknęli mordy bo dzisiaj jest ich świeto ich ukochanej firmy xD I pózniej jak ktoś napisał cokolwiek krytycznego to odrazu pełno dissów od sonyslejwów. A teraz te dauny krzyczą najbardziej, żenada-gimbaza. No ale i tak konfa M$ nuda i psy. Czekamy na E3.

Opublikowano

Jak zobaczę to uwierze.

BUCZER W PSXEXTREME PISAL ŻE BF3 NA KONSOLACH MAŁO CO BĘDZIE SIE RÓŻNIŁ OD WERSJI PC. OSZUKAŁ MNIE :/

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Ale z gier to Sony też nie pokazało nic zbyt ciekawego. DriveClub? Wolę arcade racery. Wykastrowane Diablo? Killzone Shadow Fail? Szykuje się pewnie kolejny durny szuterek z debilna fabuła i marnymi postaciami. Deep Down?. To może być ciekawe. inFamous? Nic nie wiemy nic nie widzielismy(no ale niektórym wystarczy trailerek aby się jarac xd) Knack? Też może być ciekawe. Pomijam Watch Dogy i inne Destiny.

A co do MS cóż... Też jestem trochę zawiedziony ale poczekajmy do e3 bo widze że niektórzy już wieszcza ZWYCIĘSTWO SONY!1!

Ale nikt nie mówi że MS przegra grami. Na ten moment masz every 24 hours online, offline pass, kinecta w zestawie i słabsze bebechy w Xbox One. Potwierdziły się ploty o DRR3 i 1.24 TFLOP. Jedyna dobra sprawa to te 300k serwerow.

Na co mi ta telewizja w konsoli jak mam juz dekoder ?

Na co mi Windows w konsoli jak mam laptopa ?

Wiecie że do Xbox One wciąż jest osobny zewnętrzy zasilacz ? Naprawde nie kłamie.

Indie devsi juz narzekaja na MS, ze tylko kreci i nie daje twardych słów.

Opublikowano

gdzie MS podał pełną specyfikację że już są flopy liczonę ...

btw histyoria konsol pokazuję że nie samą motzą kąsola żyje ... (przykład 3DO)

Opublikowano

Ale nikt nie mówi że MS przegra grami. Na ten moment masz every 24 hours online, offline pass, kinecta w zestawie i słabsze bebechy w Xbox One. Potwierdziły się ploty o DRR3 i 1.24 TFLOP. Jedyna dobra sprawa to te 300k serwerow.

Playstation 2 też było najsłabszą konsolą w swojej generacji(WiiU nie liczę bo to nextgen z kolejności :/) a jest uznawana przez wielu ludzi za najlepszą konsolę ever z świetnymi grami ;)

Opublikowano

DriveClub? Wolę arcade racery.

Eeee...ale to jest arcade racer :whistling:

Opublikowano

Thepiratebay i moje przyszłe nowe PS4 jest gotowe na serial HALO od Spielberga.

Opublikowano

small_23294877.jpg

Ciekawe jak to będzie wyglądać w tych małych japońskich pokoikach. ;)

No kur.wa mać. Popatrzcie jak to wygląda. Nie jest jakieś szkaradne czy coś, ale jest równie nijakie jak dziesiątki wzmacniaczy na półkach w Media Markcie. I ta stylizacja robiona od linijki - kto to zatwierdził? Bo chyba designer sprzętu zrobił to w przerwie na kawę. Kinect to teraz czarna, je.bitna cegła, obecna kamerka wygląda całkiem fajnie.

Sporo newsów dzisiaj się wysypało i nawet nie wiem czy był jakikolwiek na którym bym odpowiedział sobie "wow, fajnie". Jak nie rozwalą na E3 tymi 15 exami to nawet nie rozważam brania tego sprzętu w tym roku. X360 to zbyt dobra konsola by się z nią rozstać.

Opublikowano

DriveClub? Wolę arcade racery.

Eeee...ale to jest arcade racer :whistling:

Ja z racerow jestem ciemny więc nie dziw się żę robię takie gafy xD

Dla mnie arcade racery to 

Tylko takie ścigałki akceptuję reszta mnie RYRA. Takie Gran Turismo 5 leży na półce i sie kurzy. Pograłem "chwilę" i mnie znudziło :confused:

@Yeti

Nie zdziw się jak PS4 będzie gorzej wyglądało... Zjedz kalafior czy coś

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

small_23294877.jpg

Sporo newsów dzisiaj się wysypało i nawet nie wiem czy był jakikolwiek na którym bym odpowiedział sobie "wow, fajnie". Jak nie rozwalą na E3 tymi 15 exami to nawet nie rozważam brania tego sprzętu w tym roku. X360 to zbyt dobra konsola by się z nią rozstać.

Mazzeo i wciąż zewnętrzny zasilacz do XO. Potwierdzony.

Opublikowano

small_23294877.jpg

No kur.wa mać. Popatrzcie jak to wygląda. Nie jest jakieś szkaradne czy coś, ale jest równie nijakie jak dziesiątki wzmacniaczy na półkach w Media Markcie. I ta stylizacja robiona od linijki - kto to zatwierdził? Bo chyba designer sprzętu zrobił to w przerwie na kawę. Kinect to teraz czarna, je.bitna cegła, obecna kamerka wygląda całkiem fajnie.

Czego chcesz od wyglądu?Wygląd prosty,skromny ,klasyczny.Może to nie  żaden chlebak czy wygląd rodem ze star treka ,ale czy to ważne?.

Mi się bardzo podoba  konsola ,a szczególnie pad ,bez żadnego różowo-niebieskiego świecącego panelu dotykowego.

Opublikowano

co to za waga łazienkowa?

Opublikowano

Wielkośc sie zgadza

Ciężar sie zgadza

Podobne funkcje

Tyle samo wywietrzników

Jedynie inny kolor i kosztuje 300 funtów mniej.

Chętni ? :D

p1010276.jpg

Opublikowano

@Mirumoto

Wygląda jak zabawka z targu przy ulicy Kościuszki w Kłodzku

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Czego chcesz od wyglądu?Wygląd prosty,skromny ,klasyczny.Może to nie  żaden chlebak czy wygląd rodem ze star treka ,ale czy to ważne?

Ważne, bo tuż pod tym grillem jest wielki wentyl więc sprzęt będzie działał jak odkurzacz. O tym czym skutkuje brak odprowadzania ciepła z powodu zapchanego kurzem radiatora i tym, że kurz to znakomity przewodnik chyba nie trzeba wspominać.

jesli idąć na grzyby zabierasz xbox'a to pozosatje ci współczuć.

Rozumiem, że ciagniesz za sobą też agregat aby miec go jakoś odpalić?

http://imgur.com/a/1Qbl6

Dodatkowo istnieje coś takiego jak przyczepa kempingowa - wynajmujesz, zabierasz rodzinę i jedziesz na wakacje. Dzieciaki podpinają konsolę pod telewizor i wieczorami nie zawracają głowy jak wchłaniasz ze znajomymi mięso z grilla. To też jest dla was egzotyka i szukanie dziury w całym?

Opublikowano

@rinzen

Ok rozumiem twój punkt ale my tu rozmawiamy nad wyprawa na grzyby. Nie wyjezdzie na wakacje kamperem tylko wstaje z rana mysle to jest ten dzien. Beda grzyby w lesie wiec biore ze sobą xbox'a na wycieczke. 

no mam auto ale trzeba z tego gniazdka zaciagnac tyle mocy aby zasilic tv i xbox one.

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Ale co z tego, że słabsze. PS3 też miał mocniejsze bebechy i co z tego wyszło? Rwące porty i większość gier wyglądających co najmniej tak samo, dopiero pod koniec generacji nieco lepiej przy niektórych tytułach wypadło PS3 (np. Skyrim), bez istotnych rewelacji w różnicach graficznych.

Opublikowano

Ale co z tego, że słabsze. PS3 też miał mocniejsze bebechy i co z tego wyszło? Rwące porty i większość gier wyglądających co najmniej tak samo, dopiero pod koniec generacji nieco lepiej przy niektórych tytułach wypadło PS3 (np. Skyrim), bez istotnych rewelacji w różnicach graficznych.

Ale teraz to nie to samo :), teraz nie ma trudnego procesora którego mało kto potrafił okiełznać. Teraz mamy sprzęt bardziej PCtowy więc i łatwość pisania jest duża 

Opublikowano

Skyrim na PS3 to akurat najgorszy port.

Opublikowano

Ale teraz to nie to samo :), teraz nie ma trudnego procesora którego mało kto potrafił okiełznać. Teraz mamy sprzęt bardziej PCtowy więc i łatwość pisania jest duża 

dokładnie, z ps3 zwalili architekture pod względem programowania i utrudnili devom robienie gier, teraz od samego poczatku reklmują sie że naprawili ten bład i programowanie będzie łatwiejsze

druga sprawa to konkretna róznica w mocy - zależy czy będzie duża, narazie MS nie ujawnił detali, powiedział głownie o ramie

i jeśli potwierdzi sie że XO ma 8gb słabszego ramu z czego 5 jest na gry a reszta na trzy systemy operacyjne (lol) to może być spora róznica w porownaniu z 8gb szybkiego ramu w ps4 (z tego co mowili to chyba okolo 1gb jest na system)

jak narazie wydaje sie że głównym orężem MS może być cena, w ps4 znowu wpakowali pare drogich rzeczy (np ram, osobny procek na shering) a z tego co widać w XO tego nie będzie, więc róznica w cenie może być spokojnie 50 a nawet 100$ , to juz by był spory argument dla niektórych osób

bo jakoś wątpie żeby samo oglądanie TV było dla kogokolwiek argumentem, no nawet mimo że to może być robione pod amerykańców to i tak smartTV w połaczeniu ze smartfonem potrafią zrobić większość rzeczy wczoraj pokazanych

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Jest tu ktoś mądry ? Może mi ktoś wytłumaczyć pewne sprawy ?

Co to za gófniane częstotliwości cpu ? Jaki tu jakiś myczek ? Jeśli części coraz bardziej zbliżone są do tych PC-towych to dlaczego pakują 8 słabych rdzeni zamiast 4-6 dobrych ? Na PC nie liczy się wbrew pozorom ilość. Wyspecjalizowana , zamknięta struktura konsul ?

Dlaczego Micro pakuje DDR3 ? Czyżby różnica w zoptymalizowanym, zamkniętym pudle z DDR5 nie jest znacząca ?

Edytowane przez Sebastian Ś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.