Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

8mln? W którym momencie tyle było? Jak wyszło PS3 to X360 na świecie opchnięto w ok 5mln sztuk

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Fani Nintendo w Polsce mają się fajnie...

Opublikowano

Chyba kilku fanów :P

Opublikowano

je.bany stadlbauer. nie pojęte dla mnie jest to, jak takie kur.wiszcze dalej trzymają się tej roboty.

Opublikowano

ktoś planował z foruma kupić Wii U na premierę? pytam, bo może mieć mały problem :whistling:

Ludzie sobie radzili bez oficjalnego dystrybutora to i teraz sobie poradzą :blum1:
Opublikowano

Myślę że te całe 3 osoby z forumka poradzą sobie sprowadzając konsolkę, bez łaski Stadlbauera.

I pewnie wyjdzie taniej. Takie czasy, że szybciej zagrają ci co poszli na premierę do sklepu dla idiotów, a preorderowcy na końcu. Nie ma nic gorszego zamówić grę i widzieć że na półkach 5 sztuk a kuriera ani widu ani słychu.

Tak między nami, to zawsze opinie o krajach zachodnich są takie, jakby jakaś wyższa cywilizacja tam panowała. Widziałem zdjęcia tamtejszych dróg, ogólnie infrastraktura prezentuje się znacznie lepiej, a oni potrafiają narzekać że mają 3 - 4 linie metra.

Pamiętam jak Butcher napisał po pobycie w LA, że tubylcy narzekają na komunikację miejską.

,, Chyba nigdy nie był w Polsce "

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

291na08.jpg

Vita była na drugim miejscu wśród best sellerów na Amazonie. Jak widać ludzie jednak chcą mieć tą konsolę... gdy mogą za 179$ dostać Vite, kartę 4 GB, AC3: Liberation, PSABR, 3 miesiące PS+ :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

nom, bo cena Vity zawsze była w miarę okej, ale najbardziej cenami gier ludzie się zniechęcają, powinny być wyraźnie tańsze niż te stacjonarne wersje, bo różnica z smartphonowymi wersjami jest zbyt wielka cenowo.

Opublikowano

Jak wygląda zawartość PSStore w porównaniu do Xbox Live! Arcade? Nie pytam z przekąsem, jestem ciekawy, bo w XBLA jest od cholery przeróżnych gierek i zastanawiam się, czy posiadacze PS3 mają dostęp do podobnej biblioteki.

Opublikowano

Na Store jest tego dużo mniej. Usuwane są demka starszych gier. Na Arcade są dema każdej gry wydanej w tej usłudze, na Store mało gierek ma dema. Store jest ubogie w porównaniu do XBLA

Opublikowano

Ciekawe czy producenci konsol będą podawać jakieś konkretne liczby po BF bo okazje na gry są w tym roku momentami kosmiczne :P

Opublikowano

Gdzie masz te kosmiczne okazje? Bo jak narazie nic ciekawego nie widziałem.

edit. w sensie na XBLA jakies starocia przecenione, muve tez gry ograne zazwyczaj itp

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wiesz co to jest Black Friday i gdzie ma miejsce? :P

Opublikowano

No ja rozumiem, ale myslalem, że masz na myśli okazje, które są też dla polaczków atrakcyjne a importowanie gier z usa jest słabe aktualnie zwłaszcza po tym jak USPS podniósł koszty wysyłki do UE. No i nie ukrywam, że oczekiwałem iż rzucisz tutaj linkiem do jakiegoś fajnego sklepu z tymi ''kosmicznymi okazjami''

Opublikowano

Polska i tak by nic nie znaczyła nawet jakby u nas był Black Friday. Pisząc o ofertach miałem na myśli chociażby te z Microsoft Store, np. Skyrim i Diablo 3 po 10$, Forza Horizon za 15$. Na Amazon widziałem ten zestaw ze wszystkimi 5 częściami God of War na PS3 za 15$. Z konsol, ta oferta na Vita co Szczurek wcześniej wrzucił albo X360 250 Gb z Black Ops 2, Skyrim, Forza 4 za 250$ itp.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Według tego porównania co wrzuciłeś, to najbardziej gubi klatki "Nextgen" Nintendo, potem tradycyjnie PS3

Opublikowano

Nintendo się przyłożyło do premiery, niech ich szlag

Opublikowano

Jest tak jak pisałem, teoretycznie WiiU jest mocniejsze od X360/PS3, a w praktyce wydajność będzie gorsza niż 7 letniej konsoli. Trochę wstyd biorąc pod uwagę jak mało maszynka taka jak X360 kosztuje w produkcji i że przez dwie kolejne generacje Nintendo nawet do tego poziomu technologicznego nie doszło.

Opublikowano

To jest klejenie portów na szybko. Nie wątpię, że te gry poszłyby tak jak na 360 (tak jak Bayonetta na PS3 też przecież spokojnie mogłaby działać jak na 360). Ale po co się męczyć, skoro i tak to nikogo nie obchodzi? Ja na całe życie WiiU chcę 7 mega gier od Nintendo, reszta chłamu mnie nie interesuje. A już najmniej multiplatformy

Opublikowano

Ja na całe życie WiiU chcę 7 mega gier od Nintendo, reszta chłamu mnie nie interesuje.

Tylko 7 ? Ja oczekuje trochę więcej bo 10 :blush:
Opublikowano

Jestem realistą ^_^ Dwa Mariany w 3D, dwie Zeldy, dwie gry od Retro i jedna jakaś fajna niespodzianka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.