Skocz do zawartości

Moje wspomnienia po tej generacji konsol

Featured Replies

Opublikowano

Na mnie też dużo większe wrażenie zrobił oryginalny Assassin's Creed. Mimo niepodważalnej monotonności gry przeszedłem całą z wywieszonym jęzorem. Dwójka obiektywnie patrząc jest lepsza, ale nie zrobiła na mnie takiego wrażenia. Efekt świeżości robił swoje :).

• Odpowiedzi 133
  • Wyświetleń 9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przede wszystkim to mam nadzieje (jestem pewien), że przyszły rok dorzuci mi najlepsze wspomnienia growe z obecnej generacji. Ale to tak nawiasem pisząc.   Natomiast jak wyglądają moja wspomnienia n

• Generację zapamiętam z wielu powodów, ale też tych negatywnych. Co prawda patrząc na przyszłoroczne zapowiedzi ona jeszcze się nie skończyła, a zaledwie wchodzi w finalne przedstawienie (zapowiadają s

• Gość GregZPL
    Gość GregZPL

Najciekawszą sprawą jest w tych wszystkich wspomnieniach to, że wszystkie te negatywne elementy o których piszecie nie występują na Wii. Nie ma ani DLC, ani patchy, ani pociętych gier. Wszystkie legen

Opublikowano

lecz się słupek, lecz się.

dobre wspomnienia, fajnie się czytalo.

co do wyższości ac nad ac2 to się zgadzam.

Opublikowano

Absolutnie się nie zgadzam :) AC I mnie wynudził najbardziej w tej generacji zaraz obok GTA IV. AC II było na tyle urozmaicone, że tak naprawdę bawiłem się świetnie przez całą grę, a nie tylko momentami jak to miało miejsce w przypadku pierwszej części.

P.S. Zgadzam się w 100% ze Słupkiem jeśli chodzi o MGSa 4. Najgorszcza część serii, prze ogromny zawód. Pod koniec gry jak musiałem walczyć z jakimiś robocikami w Shadow Moses j.enąłem padem o ściane i odstawiłem gre na jakieś pół roku. Profanacja, żenada, zawód generacji!

Edytowane przez izon

Opublikowano

Daj spokój w większości recenzji o MGS 4 pisano, że będzie powrót do legendarnej miejscówki.

Opublikowano

W takim razie większość recenzentów to idioci. Nie idź ich śladami i nie spoileruj.

Edytowane przez Suavek

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pierwsze wspomnienia z tej generacji to Xbox 360, pierwsze zetkniecie z achievementami i swietnym XBL, Gearsy online i co-op, Army of Two co-op, Skate, Dead Rising i Bioshock gdy jeszcze byl exem :). Fajne sie w to wtedy gralo, ten okres wspominam zdecydowanie najlepiej.

Po niecalym roku sprzedalem Xboxa, a jakis czas pozniej kupilem PS3 i mocno sie zawiodlem.

Przede wszystkim uderzyl mnie biedny online, ciagle instalacje wszystkiego, trofea na poczatku mi sie nie podobaly (pozniej sie do nich przekonalem), Uncharted 2 przy Gearsach wydawal mi sie niemrawy, a reszta exow rowniez srednio mnie grzala.

Tak czy inaczej ogralem wtedy kilka fajnych tytulow, chyba najmilej wspominam platynowanie Dead Nation :)

Opublikowano

Kolejne wspomnienie: kopiący tyłki kanał dystrybucji gier jakim jest PlayStation Plus. Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

Wspomnienia Tej generacji

1. Strzał w morde od Gears na X360,

2. Strzał w morde od Straty Expow z PS3 - Tekkena , FF, itp.

3. Słaba forma wielkich marek z poprzedniej generacji , FF , MGS,

4. Ciezka przeprawa Sony - marketingowa porazka i proby przetrwania na rynku. Dobry kubeł zimnej wody przed kolejna Generacja, Marka Playstation jest poteżna ale bez walki zostanie po niej tylko wspomnienie.

5. Swietna praca M$ z konsola az do wydania Kinect i wypiecia sie dupa do swoich fanów.

6. Genialne nowe IP, Uncharted , Assassin, DS , Infamous, MS, GeoW, - Swietna forma Forzy i Halo, Dobra Forma Killzona i GT5 , masa dobrych gier

7. Chore DLC, Online Passy, niedorobione gry, poprawki itd.

8. Rozwój online

9. Trwa za długo