Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Czy ktoś podpowie co trzeba zrobić, aby w grze być online i móc z Tempesta wysyłać grupy uderzeniowe?

Zmiana DNS z zer na googlowskie nie pomaga, czy to musi być tak zjebane?

Edytowane przez Mihau_ALU
.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 183,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• :rose:   W sumie obrazek nadal aktualny 

• Człowiek chciał poczytać opinie o grze, a tymczasem mam wrażenie, że wszedłem na Kwejka     Kilka słów ode mnie po pierwszych godzinach gry.   PLUSY: - niezły fabularnie wstęp, ale na razie trudno

• raven_raven
    raven_raven

Podobno w tej odsłonie jest więcej dialogów niż strzelania, więc skoro patrzysz na mordy przez połowę czasu jaki spędzisz z tą grą to warto, by nie powodowały naprzemian odruchów wymiotnych, salw śmie

Opublikowano

Warto w to w końcu zagrać czy odpuścić sobie? Mam inne gry które mógłbym ograć.

A, widziałem post XM... ok to wszystko jasne

Opublikowano

Nie polecam również. 90 godzin biegania jak w inkwizycji i robienia gówno zadań. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

60 godzin przeszedłem, robiłem tylko te zadania fabularne, dla towarzyszy oraz "główne zadania na planetach".

Powiem tak: średni Masa Effect, całkiem przyjemna gra. Nie była to przygoda jakaś strasznie wciągająca, ale mimo wszystko lekki sentyment mam po ukończeniu, czyli nie jest źle.

O minusach rozpisywał się już każdy więc nie ma co porównywać tej gry poraz kolejny do wybitnej trylogii Komandora Sheparda. Ja z kolei napiszę, że szkoda że przygoda nie będzie kontynuowana. Seria po pewnych zmianach i poprawkach względem Andromedy mogłaby mieć potencjał, a tak prawdopodobnie zostania zakopana pod ziemię bo wątpię aby ME4 poruszało jakiś temat z MEA.

Aczkolwiek może się mylę. Dlatego w sumie zabrałem się za tą grę, aby w przypadku ewentualnej kontynuacji wiedzieć co się tu działo. A koniec końców spędziłem nie najgorsze 60 godzin w tej grze.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Przede wszystkim ta gra była nudna. Mega spaceopera w nowym miejscu, z masą nowych możliwości i spipeprzyli to koncertowo. Skończyłem grę w dwóch podejściach, a robiłem wszystko, bo należe do tych osób, co jak nie wyczyszczą mapy ze znaczników to im się potem koszmary śnią. Odhaczyłem i choć pamiętam kilka niezłych motywów to byłoby miło, gdyby nowy ME choć wspomniałem jakiś smaczkiem o tej nieudanej odsłonie. 

Opublikowano

Oczywiście że będą powiązania z Andromedą w nowym ME o czym Sam Gamble pisał. Nieprzypadkowo też w teaserze jest pokazana sąsiednia galaktyka :)

Androbieda miała potencjał, ale przez EA wyszło to co wyszło, no i dochodzi też to że grę robił niedoświadczony zespół.

Źle mi się nie grało, gameplay i strzelanko najlepsze w serii, ale słaby w chuj słaby Mass Effect i i festiwal bugów niewiele mniejszy niż przy CP77 zaorały kontynuację i DLC z arką Quarian