Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Żadnego GTA HD nie będzie. Jak w ogóle pojawią się zwykłe wersje to będzie dobrze.

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 35,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio naszła mnie lekka chętka na Vice City; a jako ze samo granie mi już nie wystarcza to postanowiłem zrobić coś od siebie - obrazek w stylu "mieszanym" między GTA IV, San Andreas i  Vice City.

• Za dzieciaka VC wydawało się mieć strasznie długą fabułę i ogrom misji, a dziś się okazuje, że to gierka na weekend. Sterowanie maszynami latającymi na kompie to była padaka, choć w SA niedawno jakoś

Opublikowano

A czemu miałyby się nie pojawić? GTA3 też w końcu wyszło na Psstore podobnie będzie z VC i SA, patrząc na niedawny news.

A w HD rimejki 3, VC i SA kompletnie nie wierzę, ba jestem pewien, że takie się nie pojawią.

Opublikowano
  • Autor

W sumie taki tytuł na IOS/Androidzie to z miejsca Nr. One na celowniku wszystkich grających na tych platformach. Nie mówiąc o liczbie potencjalnych klientów liczonych w setkach milionów, łatwości dystrybucji itp.

A na konsolach? Ciężko by im było konkurować z tuzami ala Call Of Duty, Assassin's Creed czy Halo.

Opublikowano

Na padzie od ps3 gra sie genialnie, toc to kultowe vice city z lepsza grafioza. Wiadomo cos o spolszczeniu jak w wypadku GTA3?

Opublikowano

Jak na padziez PS3? a to wyszło na PS3?

Opublikowano

Na ps3 nie wyszło, ale mozna podobno połączyć kontroler ps3 z ajfonem

Opublikowano
  • Autor

Na ps3 nie wyszło, ale mozna podobno połączyć kontroler ps3 z ajfonem

Jak się ma złamanego iPhone/iPada. Na oryginalnym systemie nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

iPhone ma IOS.

2razyjot ma urzadzenie z androidem.

do telefonu albo taba z andkiem, mozna bez problemu podpiac przez usb dualshock-a3 i grac w gta3, vc i pare innych gier.

Opublikowano

Złamany czy nie złamany iOs - duala nie da się sparować w przeciwieństwie do androida. Wiem bo zagłebiałem się z temat (mam iPhone'a).

Opublikowano
  • Autor

Złamany czy nie złamany iOs - duala nie da się sparować w przeciwieństwie do androida. Wiem bo zagłebiałem się z temat (mam iPhone'a).

Straszna lipa :(

Chyba czekam na OUYA.

Opublikowano

Gra za(pipi)ista. Ten klimat. To coś.

Mam taką cichą nadzieję, że nowe GTA VC otworzy z wielką pompą następną generację konsol.

Opublikowano

Testowal moze ktos jak chodzi na Xperia J?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

klimat klimat i jeszcze raz klimat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z okazji promocji na PSN sprawiłem sobie VC, żeby odświeżyc wspomnienia i musze przyznac że gra chodiz bardzo słabo. Pomijając kwestie czysto wizualne, to jednak to ~20fpsów (max :/ ) zniecheca do gry.

San Andreas z PSN chodzi dużo płynniej.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ostatnio naszła mnie lekka chętka na Vice City; a jako ze samo granie mi już nie wystarcza ;) to postanowiłem zrobić coś od siebie - obrazek w stylu "mieszanym" między GTA IV, San Andreas i  Vice City. Oceńcie sami jak wyszło:
 iBH1TQZ.jpg

Edytowane przez łosion

Opublikowano

Dzięki, ale taki rysunek to nic trudnego, każdy kto ma chociaż jedną sprawną kończynę byłby wstanie takie coś zrobic ;p 
Faktycznie, teraz jak patrze, to troche powypadkowe się te palce wydają; cóż, człowiek się na błędach uczy : )