Opublikowano 8 grudnia 201212 l Żadnego GTA HD nie będzie. Jak w ogóle pojawią się zwykłe wersje to będzie dobrze.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l A czemu miałyby się nie pojawić? GTA3 też w końcu wyszło na Psstore podobnie będzie z VC i SA, patrząc na niedawny news. A w HD rimejki 3, VC i SA kompletnie nie wierzę, ba jestem pewien, że takie się nie pojawią.
Opublikowano 8 grudnia 201212 l Autor W sumie taki tytuł na IOS/Androidzie to z miejsca Nr. One na celowniku wszystkich grających na tych platformach. Nie mówiąc o liczbie potencjalnych klientów liczonych w setkach milionów, łatwości dystrybucji itp. A na konsolach? Ciężko by im było konkurować z tuzami ala Call Of Duty, Assassin's Creed czy Halo.
Opublikowano 10 grudnia 201212 l Może niedokładnie ten temat, ale nie widziałem potrzeby zakładania nowego. San Andreas jutro na PSN - w końcu! http://www.rockstargames.com/newswire/article/47111/grand-theft-auto-san-andreas-coming-to-psn-tomorrow.html
Opublikowano 11 grudnia 201212 l Na padzie od ps3 gra sie genialnie, toc to kultowe vice city z lepsza grafioza. Wiadomo cos o spolszczeniu jak w wypadku GTA3?
Opublikowano 16 grudnia 201212 l Na ps3 nie wyszło, ale mozna podobno połączyć kontroler ps3 z ajfonem
Opublikowano 16 grudnia 201212 l Autor Na ps3 nie wyszło, ale mozna podobno połączyć kontroler ps3 z ajfonem Jak się ma złamanego iPhone/iPada. Na oryginalnym systemie nie ma takiej możliwości.
Opublikowano 17 grudnia 201212 l iPhone ma IOS. 2razyjot ma urzadzenie z androidem. do telefonu albo taba z andkiem, mozna bez problemu podpiac przez usb dualshock-a3 i grac w gta3, vc i pare innych gier.
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Złamany czy nie złamany iOs - duala nie da się sparować w przeciwieństwie do androida. Wiem bo zagłebiałem się z temat (mam iPhone'a).
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Autor Złamany czy nie złamany iOs - duala nie da się sparować w przeciwieństwie do androida. Wiem bo zagłebiałem się z temat (mam iPhone'a). Straszna lipa Chyba czekam na OUYA.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Gra za(pipi)ista. Ten klimat. To coś. Mam taką cichą nadzieję, że nowe GTA VC otworzy z wielką pompą następną generację konsol.
Opublikowano 9 maja 201311 l Z okazji promocji na PSN sprawiłem sobie VC, żeby odświeżyc wspomnienia i musze przyznac że gra chodiz bardzo słabo. Pomijając kwestie czysto wizualne, to jednak to ~20fpsów (max ) zniecheca do gry. San Andreas z PSN chodzi dużo płynniej.
Opublikowano 27 grudnia 201311 l Ostatnio naszła mnie lekka chętka na Vice City; a jako ze samo granie mi już nie wystarcza to postanowiłem zrobić coś od siebie - obrazek w stylu "mieszanym" między GTA IV, San Andreas i Vice City. Oceńcie sami jak wyszło: Edytowane 27 grudnia 201311 l przez łosion
Opublikowano 27 grudnia 201311 l Trochę pokraczne palce, ale i tak stwierdzam: ludzie to mają talent:)
Opublikowano 29 grudnia 201311 l Dzięki, ale taki rysunek to nic trudnego, każdy kto ma chociaż jedną sprawną kończynę byłby wstanie takie coś zrobic ;p Faktycznie, teraz jak patrze, to troche powypadkowe się te palce wydają; cóż, człowiek się na błędach uczy : )