Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Przycebuliłem Sprawiedliwość za 98zł, oby było warto, bo i tak mam mega backlog z czytaniem kolekcji marvela.

• Odpowiedzi 710
  • Wyświetleń 155 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

zaskakująco dobry ten nowy Batman.

Opublikowano
  • Autor

numer 41. ten z metalowym króliko-Batmanem.

Opublikowano

Mam nadzieję, że w tym roku Egmont wypuści już Endgame, gdzieś na grudzień  :)

Edit

Popatrzyłem na wcześniej wydawane tomy i chyba najwcześniej to w marcu 2016 :frog:

Fajna ta okładka 

Azyl-Arkham-300.jpg

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

bonito.pl ma czerwcową wyprzedać 34% chyba na wszystko i Mroczne Odbicie można kupić za 66zł :O

Szkoda że nie(pipi) kasą bo takie Długie Halloween przecena za 150zł na 99zł xd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Azyl Arkham ponownie? to ten biały kruk co lata po 200-300zł?

Pany jak to jest z tym wydaniami? niech mi ktoś objaśni. Detective, Zerowe, są jeszcze jakieś? najlepiej zobrazować w kolejności bo nie ogar.

Opublikowano

Obecnie wydawane komiksy z DC od Egmontu to: 

- Batman

- Superman

- Liga Sprawiedliwości

- Wonder Woman

- All Star Western

- Szpon

- Shazam od sierpnia

-plus do tego wydania z serii Delux jak np ten Azyl Arkham (pobrałem z neta żeby zobaczyć jak kreska się prezentuje.... masakra mroczne to jak cholera  :fsg: cudooo :banderas:  :banderas: )

http://www.swiatkomiksu.pl/nowe-dc-comics<- w linku masz wszystko

Mucha też coś tam czasem wyda z DC jak np Sprawiedliwość.

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Z Batmanem są wydawane trzy serie New52:

- Batman

- Detective Comics

- Dark Knight

+ wydania specjalne w DC Deluxe

Opublikowano

2ef6bcw.jpg

Pora rozpocząć własną kolekcję komiksów. Pierwszy przystanek, najlepsza historia o Supermanie w historii !

Opublikowano

Świetna historia, rysunki ogólnie cały design socjalistycznej Rosji jest świetnie przedstawiony w tym komiksie. 

Ten Batman w Rosijskiej czapce  :obama: 

Z DC osobiście polecam Batmana New 52, przyjemnie się to czyta a kreska to  :fsg:  :fsg:

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

A ja odradzam Batmana N52. Rozczarowuje. Chyba, że się baaardzo lubi Batmana i przymyka się oko na głupotę. W przeciwnym wypadku lepiej ograniczyć się do klasyki "Długie Halloween", "Zabójczy żart", "Powrót Mrocznego Rycerza" i "Batman Year One".

Opublikowano

Plus Miasto Sów, Trybunał Sów, Śmierć Rodziny. Rok zerowy - tajemnicze miasto i mroczne miasto całkiem ok.

Opublikowano

Plus Miasto Sów, Trybunał Sów, Śmierć Rodziny. Rok zerowy - tajemnicze miasto i mroczne miasto całkiem ok.

Śmierć Rodziny? Serio?

Joker mordujący wszystkich dookoła tylko po to żeby na końcu zrobić Batmanowi niewinnego psikusa? Ok, ok w zamysle chciał żeby rodzinka się nawzajem powybijała, ale przedtem cholernie się natrudził żeby spreparować ich zamaskowane maski...nosz (pipi)...

edit: dobrze, dobrze. Nie chcę wyjsć na mega negatywa i trolla. Nie będę się juz wypowiadał w tematach DC I Marvela. Nie leżą mi zupełnie te komiksy.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

A własnie, że myslałem! Już gdzies napisałem, że byłem zszokowany i zarazem podniecony całym tym pomysłem. Niestety, spotkało mnie tylko rozczarowanie bo pojechano po najmniejszej linii oporu.

Opublikowano

Ja pitole  :dynia: nie wiedziałem, że Batman będzie robił jako tirowiec 

Spoiler

Bat-Truck

Batman-42-Page-4-390x600.jpg

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Dobra, nadeszła ta chwila

Może ktoś polecić jakiś fajny tytuł związany z Suicide Squad ? Albo jakąś listę rekomendacji, bo moje tego nie obejmują :(

Opublikowano

Film Batman: Assault on Arkham.