Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Dat futro

furrbsj6.gif

Edytowane przez Bansai

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale nic nie mowili o rozdzialce....

Opublikowano

dadzą ci 720p

powiedzą że to 1080 i tak będziesz się ślinił przed telewizorem

Opublikowano

Nie może być chyba niżej niż 1080p, w końcu 30fps to nie 60. Wykorzystują PhySX ponoć. Ciekawe jak to wpadnie w praniu. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Chyba nie może być wyżej jak 1080p, to chciałeś napisać? Minimum 900p, jak będzie 720p to lipa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podczas wizyty w Vegas w Best Buy:

1i1o.jpg

6zea.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=IECp0InE-UE&feature=em-uploademail

Fajny wywiad i warto podkreślić, że bardzo dużo mają już gry skończonej, więc premiera może być całkiem szybko. :)

Drugi wywiad jest w adnotacji na końcu filmiku, tam padają inne pytania.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Co do daty to patrząc po poprzednikach można by obstawiać przedział maj-październik. Nic pozostaje czekać.

Opublikowano

Gra numer 1 na mojej liscie, zadna inna mnie tak nie jara  :banana:  :banana:  :banana:  :banana: Zostaje tylko kwestia platformy (PS4/Xbone, PC raczej odpada...)

Opublikowano

Wiedźmin 3 na PS4 i na PC nie będą się specjalnie różnić

Wiedźmin 3 to zdecydowanie jedna z najgoręcej wyczekiwanych gier tego roku. Po niesamowicie udanych dwóch poprzednich częściach CD Projekt RED zaskarbiło sobie przychylność niemal każdego gracza na świecie. Zanim jednak gra wyjdzie minie trochę czasu, a spragnieni wiadomości gracze wciąż domagają się odpowiedzi na wiele pytań.

W udzielonym ostatnio MCV India wywiadzie Marcin Iwiński odpowiedział na pytania dotyczące wyglądu gry na różnych platformach. Przyznał, że Wiedźmin 3 będzie się prezentować najładniej na PCtach, ale zaznaczył wyraźnie, że chodzi o najnowszy dostępny sprzęt. 

Różnice pomiędzy PS4/Xbox One, a PC mają być bardzo małe, gdyż jak powiedział Iwiński nowe konsole to właściwie "zupełnie nowe PC".

Przydałyby się jakieś materiały wideo potwierdzające te słowa.

Źródło: http://www.gamepur.com/

http://www.pssite.com/news-30635-wiedzmin_3_na_ps4_i_na_pc_nie_beda_sie_specjalnie_roznic.html

Opublikowano

Panowie mam takie pytanie, czy przypadkiem któryś Wiedźmin na premierę nie był tańszy w Polsce, bo chłopaki stwierdzili że Polski gracz biedniejszy ?

Opublikowano

Gra będzie na next geny tylko czy możemy też spodziewać się edycji na X360 i Ps 3?

Opublikowano

Na pewno nie ! W ostatnim wywiadzie chłopaki mówili że musieliby połowę rzeczy wyrzucić by poprzednia generacja to pociągła więc nie ma to sensu.

Opublikowano

110% nie wyjdzie na ps3/x360 - potwierdzone info. Tylko next gen. I dobrze bo by pocięli jak kurtyzane...

Opublikowano

Panowie mam takie pytanie, czy przypadkiem któryś Wiedźmin na premierę nie był tańszy w Polsce, bo chłopaki stwierdzili że Polski gracz biedniejszy ?

W2 kosztował 119 zł na premiere na xboxa i był porządnie wydany na Pc to samo a kolekcjonerka kosztowała tylko 300zł.

Opublikowano

W2 kosztował 119 zł na premiere na xboxa i był porządnie wydany na Pc to samo a kolekcjonerka kosztowała tylko 300zł.

Dziwne, ja kupilem kolekcjonerke za 220 zl

Opublikowano

Ciekawi mnie co teraz dodadzą do kolekcjonerki i przede wszystkim czy będzie dostępna wersja na PS4 i X1.

Opublikowano

Dziwne, ja kupilem kolekcjonerke za 220 zl

A nieprawda bo kosztowała 229 ;] no je.błem się, pamięć nie zawsze ta. 

Edytowane przez _Be_

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

CD Projekt udostępnił nowy art
Jedna z wielu krypt jakie przyjdzie nam spotkać eksplorując Ziemie Niczyje:

1978843_694379830584801_131784655_n.jpg