Opublikowano 21 kwietnia 201510 l https://www.youtube.com/watch?v=Zl541XWmcsU https://www.youtube.com/watch?v=lgp1Zj2FPJY https://www.youtube.com/watch?v=CVbs6fJX_fM Tutaj kilka drobnych i w zasadzie randomowych rozmów. Nie wyobrażam sobie słuchać tego po angielsku, nieważne jak bardzo dubbing miałby być lepszy i bardziej profesjonalny od naszego. Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez Hum
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l "czujny jak żuraw, ale sobie nie dworuj" "bo sapie jak tur" Nawet takie smaczki jak "se" czy "odpłupiem", mowa godna prostaka. Angielska wersja? OLO
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l W ogóle Zoltan to pierydolony mistrz, każda rozmowa z nim to pokład śmiechu. Dla porównania. :dynia: :yao: Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez Hum
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l niektóre elementy śmieszne ale też nie robmy z siebie prostaków że jak ktoś powie "(pipi) (pipi)" to już jest śmiesznie odrazu a na ostatnim filmiku gość miał tak zwaloną intonacje że nie wiem czy mówił o sobie, o tym drugim czy w ogole o kimś innym a tutaj na przykład w ogole nie wygląda jak by to krasnolud mowil, miałem wrażenie że oglądam film bez dźwięku a głos leci z czegoś innego właśnie takie rzeczy mnie denerwują Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez Yano
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l niektóre elementy śmieszne ale też nie robmy z siebie prostaków że jak ktoś powie "(pipi) (pipi)" to już jest śmiesznie odrazu Całe szczęście, że prostaków tu brak i nikt nie mówi, że wulgaryzmy są największym plusem wersji polskiej. Ogólnie jeśli ktoś czytał polską beletrystykę to zwyczajnie jest zachwycony wszystkimi smaczkami językowymi, które gra oferuje.
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Orientuje sie ktos czy ktorakolwiek wersja sklepowa na PC bedzie rejestrowalna na steamie?
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Orientuje sie ktos czy ktorakolwiek wersja sklepowa na PC bedzie rejestrowalna na steamie? Z tego co wiem, to nie - tylko GoG. (z tego powodu sam głęboko zastanawiam się nad pre-orderem na Steam, dodają cyfrową ścieżkę dźwiękową, pełną mapę, kompletny artbook w wysokiej jakości, pocztówki i coś tam jeszcze - fajna opcja) Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez Maciomaniak
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l To co Cię denerwuje Yanku nie ma najmniejszego znaczenia, bo Twoja opinia jest tylko opinią, a nie oceną jakości produktu. Zwłaszcza, że ten ostatni jest pierwszej wody profesjonalnym polskim dubbingiem.
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Yano ty w ogóle czytałeś jakies książki Sapka albo grałes w poprzednie części? Imo dubbing w W2 był dobry, ale za mało aktorów i mało kwestii nagrali i to byl spory minus dla mnie.
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Rany każda wizyta na oficjalnym forumkończy sie ciezkim rakiem najwieksze marudy jakie widziałem wszystko jak nie źle to setki postów o grafie,grafa,grafa,grafa,grafa...<rzyg> Teraz płacz o zbyt jasne noce przykład tutaj: (tu troche mają racji bo faktycznie na noc to za jasno ale jak dla mnie to raczej wygląda jak wieczorna burza) http://a.pomf.se/mpelbe.webm Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez kudlaty88
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Jak to wyglada Poyebalo ich, ja ogrywam na PC nie zeby sie wozic grafa po forach tylko poprostu w ta gre chce wlozyc dużo godzin a z zonka w domu nie da rady bo ona non stop TV chce ogladac...dlatego PC to taki mój prywatny kącik gdzie zakładam sluchawki i mam spokój bez sluchania 'KIEDY KONCZYSZ' 'ZARAZ SERIAL' 'ZARAZ RANCZO'.
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l 60 fps ma swój urok - nie da się zaprzeczyć. W materiale z GS kilka scen pokazali w takiej animacji i bardzo to przyjemnie wyglądało. Velius Protip: "Kochanie, u nas z tej anteny źle odbiera, trzeba by zewnętrzną zainstalować, ale przecież teściom ścian w domu wiercić nie będziemy" Inna sprawa, że tak czy siak TV nie oglądaliśmy nigdy Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez Hum
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Niestety ona jest dosc cwana i wymasterowała obsługe Smart TV. Mozna powiedziec ze ma w tym calaka, wiec jak nie ma Rancza w TV albo innego badziewia na TVP 2, to wtedy napasuje zebym juz konczyl bo chce sobie wlaczyc i ogladac...
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Velius kup drugi TV albo graj na xbox one z snapem Edytowane 21 kwietnia 201510 l przez _Be_
Opublikowano 21 kwietnia 201510 l Rany każda wizyta na oficjalnym forumkończy sie ciezkim rakiem najwieksze marudy jakie widziałem wszystko jak nie źle to setki postów o grafie,grafa,grafa,grafa,grafa...<rzyg> Teraz płacz o zbyt jasne noce przykład tutaj: (tu troche mają racji bo faktycznie na noc to za jasno ale jak dla mnie to raczej wygląda jak wieczorna burza) http://a.pomf.se/mpelbe.webm Tam najlepsze posty były po jakimś zwiastunie na temat odbić i cieni aaa no i na temat optymalizacji - takiego hejtu nigdy nie widziałem xD Teraz płaczą o kamerę - spokojnie, oni zawsze znajdą pretekst aby flejmić redów :E
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l pooglądałem sobie ten zestaw śmiesznych tekstów z dwójki, przyznaje że pare razy sie dobrze uśmiałem ale zarazem często miałem kwaśnią mine z powodu głupio dobranych głosów albo kompletnie od czapy akcentowanych słów polskie tłumaczenie spoko, ale dubbing średni
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Nie czytałem książek,nie grałem w poprzednie cześci, bardzo bedzie mi to przeszkadzać w odbiorze W3?
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Wiadomo czy Polska wersja będzie miała na płycie angielskie głosy? Będą.
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Orientuje sie ktos czy ktorakolwiek wersja sklepowa na PC bedzie rejestrowalna na steamie? Z tego co wiem, to nie - tylko GoG. (z tego powodu sam głęboko zastanawiam się nad pre-orderem na Steam, dodają cyfrową ścieżkę dźwiękową, pełną mapę, kompletny artbook w wysokiej jakości, pocztówki i coś tam jeszcze - fajna opcja) Ale w sklepie za połowę ceny dostaniesz piękne wydanie z dodatkami na półkę. Na serio tak lubicie dopłacać do drm?
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Niestety ona jest dosc cwana i wymasterowała obsługe Smart TV. Mozna powiedziec ze ma w tym calaka, wiec jak nie ma Rancza w TV albo innego badziewia na TVP 2, to wtedy napasuje zebym juz konczyl bo chce sobie wlaczyc i ogladac...Kup jej tablet i zainstaluj XBMC z Weeb. TV
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Nie czytałem książek,nie grałem w poprzednie cześci, bardzo bedzie mi to przeszkadzać w odbiorze W3?Nie raz było już to tu poruszane. Twórcy zarzekają się, że nie trzeba znać poprzednich części, każda z nich to swego rodzaju oddzielna historia i ponoć w przypadku trójki ma być solidne wprowadzenie i wytłumaczenie kto, co, komu, kiedy i po co.Mimo wszystko minimalną podstawą jest moim zdaniem ogranie dwójki. Byłbyś wtedy już zaznajomiony z bohaterami oraz wydarzeniami, które na pewno będą miały wpływ na te w kontynuacji. Bez znajomości książek na pewno nie wyłapiesz smaczków, których powinno być sporo, ale także i pewnych relacji między postaciami oraz ich bogatej historii, których samo poznanie gier nie wyjaśnia. Pozatym jeżeli lubisz dobre fantasy, to Sapkowskiego nie można tak po prostu ominąć, a w dodatku spoilerować go sobie graniem w ostatnią część tej opowieści. Podsumowując: w odbiorze gry nie będzie Ci to raczej przeszkadzać. Po prostu będąc w trakcie spotkania z jakąś postacią nie będziesz zbytnio wiedzał kto to jest choć gra zapewne zaraz w jakiś sposób to wytłumaczy, ale fan za to będzie reagowaj mniej więcej: 'O kur.wa, to jest (np.) Regis ' Edytowane 22 kwietnia 201510 l przez Hum
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l W takim razie co warto przeczytać coby miec chociaż minimalne pojecie?( w W2 raczej nie zagram poniewaz x360 juz nie mam na na pc grać nie mam zamiaru)
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Ostatnie Życzenie i Miecz Przeznaczenia - dwa zbiory opowiadań, swego rodzaju wprowadzenie do świata.