Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Nie były to randomy był na pewno Dijkistra, pewien elf od wiewiórek  wielokrotnie zdradzony przez swoją królewnę pewnie domyślisz się który i boreas mun czyli żołnierz z niewiarygodnym pechem  :)

Edyta:  przypomniałem sobie imie elfa Isengrim

Edytowane przez blantman

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Dziś pojawią się kolejne materiały z Wiedźmina 3 (mija embargo choćby od YouTuberów) - jaram się jak flota Stannisa :D

Powoli udziela mi się hype, miałem go kontrolować, ale dzisiaj lecę po pre-order do Saturna - sprzedają pudełko ze steelbookiem i Wiedźmińską koszulką za 59 zł (w tym zniżka na zakup gry 35 zł).  

Opublikowano

wolne na 19 maja w robocie zarezerwowane, byle do premiery.

@UP tylko w saturnie mają takie pre-ordery z koszulką?

Opublikowano

Jak się chwalić to na całego, ja od 17-ego mam 2 tygodniowy urlop, więc spędzę bardzo miło dnie i noce w świecie Wieśka :D

Opublikowano

Ja będę po operacji. Będę ostro nadganiał w pracy i dodatkowo pracował po więc w wiedźmina będę grywał z doskoku pewnie do września; )

Opublikowano

a ja będę wracał z pracy, jadł obiad i grał w gre, pewnie długo bo jest fajna i długa

Opublikowano

Dokladnie mam podejscie jak kermit, wolne mi sie konczy 18 maja, wiec wypoczety bede sobie dawkowal Wiedzmina jak dobry serial po 1-2 epizody dziennie ;D

Opublikowano

Ja niestety jedynak wolnego mieć nie będę, ale codziennie na pewno będzie grane. :)

Opublikowano

Ja nie mam czasu w ogole grac do konca czerwca, takze chyba zobacze tylko jak gra wyglada, przejde pozniej jeszcze raz dwojke i sie zabiore za nowa czesc. Niestety do tego czasu to pewnie bedzie latac masa spoilerow :/

Sa juz jakies materialy tych youtuberow co byli z wizyta?

Opublikowano

Napiszcie jeszcze co będziecie mieć na obiad w tych dniach.  :obama:

Opublikowano

Sa juz jakies materialy tych youtuberow co byli z wizyta?

Dziś ponoć o 16 mija embargo na relacje z całego eventu. W tym także pewnie i na gameplay + wrażenia.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
tylko w saturnie mają takie pre-ordery z koszulką?

Jeszcze w Media Marktach. Wg jednego gościa z forum gram.pl powinny mieć również empiki za 49zł ale wczoraj byłem we dwóch i po Wieśku ani śladu.

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

Gra wygląda obłędnie ;d

Opublikowano

ponad 40 min gamepaly od angry joe

sam dopiero zaczynam oglądać ale już wrzucam

Opublikowano

wersje konsolowe bez efektów dymu i mgły.

Opublikowano

Albo z dymem i mgłą bez nvidiowej fizyki,jak sobie wyobrażasz ognisko albo pozar bez dymu. Nie będzie physx tylko.

Opublikowano

ale za to z trollami

Opublikowano

ale za to z trollami

rozumiem że już grałeś w wersje konsolową że sypiesz mi minusikami?

Opublikowano

A skąd te info Orzechu?

Opublikowano

od Rocka :P

Ale wyraźnie powiedział że niebedzie physx na konsolach i przez to bez mgły i dymu, imo zamotał się chłopina.

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Tego materiału od AngyJoe nie da się oglądać, nie ogarniają zupełnie co się dzieje na ekranie. ;/

Opublikowano

Moment od 11:50 u Angry joe - rozwalił mnie klimat tej lokacji na łopatki   :o I jak pokazał skale archipelagu wysp, na które można popłynąć :o

17:30 płynie sobie łódeczką a tu nagle potwory i ta reakcja  ROTFL 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

od Rocka :P

Ale wyraźnie powiedział że niebedzie physx na konsolach i przez to bez mgły i dymu, imo zamotał się chłopina.

yes, za mało klarownie napisałem.