Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

bc26facb57962bb54ebe757e83153e9b.jpg

W moim mieście już nawet reklamy Neonetu mają jakieś dziwne podteksty xD

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

jest sens grac w W3 jak sie nie gralo ani nie czytalo nic wczesniej poza serialem z Żebrowskim?

Opublikowano

jest sens grac w W3 jak sie nie gralo ani nie czytalo nic wczesniej poza serialem z Żebrowskim?

Jasne, że jest sens grać, ale klimat i smaczki gdzieś ulecą. Warto byłoby to nadrobić, bo serial z Żebrowskim to akurat najgorsze, co mogło Wiedźmina spotkać.

Opublikowano

Tak szczerze to dowiemy się po zagraniu w W3, aczkolwiek W3 to bezpośrednia kontynuacja dwójki.

Niby RED-zi mówią, że nie trzeba nic znać, ale dobrze wiadomo, że mówią tak aby nie odstraszyć klientów, żeby gra jak najlepiej się sprzedała. Natomiast jeżeli chcesz ciągnąć z gry maksymalne doznania warto najpierw ograć poprzedniczki i przeczytać książki. :)

Na pewno nie pożałujesz. 

Opublikowano

To autentycznie te kolekcjonerki? Nie wiedziałem że to takie duże. Przebija 2 poprzednie kolekcjonerki razem wzięte :)

Opublikowano

Jak oni to w paczkomacie upchną? :o

But tu, lokiec tam, jak sie popiesci to sie zmiesci. ;)

Opublikowano

pewnie jakis karzel na zdjeciu by byl kontrast z pudelkiem

Opublikowano

Chyba zmienię opcję dostawy na kuriera  :whistling:

Opublikowano

Paczkomaty mają chyba tylko 4 kabiny na tyle duże żeby zmieścić takie pudło.

Opublikowano

Paczkomaty mają chyba tylko 4 kabiny na tyle duże żeby zmieścić takie pudło.

Czyli może się zdarzyć sytuacja na mieście, że X ludzi zamówiło pudło do jednego paczkomatu i wyjdzie sytuacja, że paczka któregoś z nich się nie zmieści? KeK

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja kuriera zamówiłem. Prawilnie sobie pośpie do 10 we wtorek 19 maja i poczekam na paczkę.

Ja prawilnie 18 maja o 23:59 bede czekal pod paczkomatem na smsa :taknieco:

Opublikowano

Według cdp, paczki do paczkomatów dotrą gdzieś w okolicach 1:00 w nocy ;) 

Ale będę koczować też gdzieś od 00:30.

Opublikowano

Jak myslicie paczki kiedy beda wysylane? Mam jakas mala nadzieje ze paczka przyjdzie dzien wczesniej jak to sie czasem udawalo z pre-orderami...

Opublikowano

Bansai: weź przecinak do metalu jako plan awaryjny.

Opublikowano

Mało prawdopodobne, że w tej samej okolicy kilka osób zamówiłoby kolekcjonerkę akurat z odbiorem w paczkomacie. Jeśli jednak by się tak zdarzyło, zawsze możecie stoczyć walkę na śmierć i życie o ostatnią kopię.

zwxe1h.jpg

Opublikowano

Zależy gdzie jest położony paczkomat, do tych w lepszych lokalizacjach pare Wieśków może przyjść. Na szczęście ja mam paczkomat pod blokiem i to raczej za(pipi)e :reggie:

Opublikowano

Jak myslicie paczki kiedy beda wysylane? Mam jakas mala nadzieje ze paczka przyjdzie dzien wczesniej jak to sie czasem udawalo z pre-orderami...

Paczka nie przyjdzie wcześniej bo cdp może zaznaczyć kurierowi kiedy dręczyć ma. Oni mogą kurierom już w piątek wydać ale do wtorku nie zobaczysz. W przypadku paczkomatow w dużych miastach jak w jednym nie ma miejsca to do innego wyślą. Tak miałem z call of duty aw.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

jawny_sen1.jpg

Zdjęcie z PS4 autorstwa Pana ze strony jawnesny.pl, który to ponoć od 29 kwietnia gra w wersję recenzencką.

Opublikowano

Nawet ja wzialem sie za czytanie... Na razie udalo mi sie dorwac tylko "Ostatnie życzenie" ale w 2 dni przeczytalem prawie 150 stron z czego wczoraj w samej pracy ponad 120 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk