Opublikowano 16 maja 20159 l Zamawiał ktoś w Ultimie do wczoraj było wysyłka 19/05 dzisiaj mam w zamówieniu towar chwilowo nie dostępny a zamówienie składałem w tamtym roku
Opublikowano 16 maja 20159 l Mnie trochę denerwuje to, że zamówiłem preordera (w cdp.pl), także już dawno dostali moją kasę i mogą ją dalej wykorzystywać do inwestowania. W zamian za to właśnie wczoraj się dowiedziałem, że np. Media Markt przeprowadzi premierę Wiedźmina 18 maja od 21:00. Nie mam nic przeciwko takim akcjom ze strony marketu, ale jako preorderowiec chciałbym w takim razie swoją kopię dostać też 18go. Bo preordery od dawna dawały tylko 1 przywilej tzn: Mozliwosc wczesnej zapłaty o ile jest to jakiś przywilej haha Za to wiele minusów jak to, że gra trafi przeważnie w dzień premiery a nawet nierzadko wieczorem lub na 2 dzień, rezygnacja z gry jest bardziej problematyczna. Ja tam lubię we wtorek po kawie wsiąść w auto i pojechać rytualne o 10 po Boxa. Oczywiście w 100% przekonany, że nie kupuje kota w worku.
Opublikowano 16 maja 20159 l jeśli nie przeszkadza ci rasizm i seksizm, to to napewno nie bedzie kot w worku
Opublikowano 16 maja 20159 l Mnie trochę denerwuje to, że zamówiłem preordera (w cdp.pl), także już dawno dostali moją kasę i mogą ją dalej wykorzystywać do inwestowania. W zamian za to właśnie wczoraj się dowiedziałem, że np. Media Markt przeprowadzi premierę Wiedźmina 18 maja od 21:00. Nie mam nic przeciwko takim akcjom ze strony marketu, ale jako preorderowiec chciałbym w takim razie swoją kopię dostać też 18go. Bo preordery od dawna dawały tylko 1 przywilej tzn: Mozliwosc wczesnej zapłaty o ile jest to jakiś przywilej haha Za to wiele minusów jak to, że gra trafi przeważnie w dzień premiery a nawet nierzadko wieczorem lub na 2 dzień, rezygnacja z gry jest bardziej problematyczna. Ja tam lubię we wtorek po kawie wsiąść w auto i pojechać rytualne o 10 po Boxa. Oczywiście w 100% przekonany, że nie kupuje kota w worku. To jest prawda, niestety. Od dawna nie zamawiałem preorderów, ale w tym przypadku pokusiłem się jeszcze na ten steelbook do podstawki
Opublikowano 16 maja 20159 l poogladalem sobie streamy na ps4 - genialnie sie ta gra prezentuje - klimat jest wrecz nieprawdopodobny, ale nawet po patchu w niektrorych scenkach i walkach w gameplayu framerate leci na pysk - bardziej klatkujacej gry na ps4 chyba jeszcze nie bylo
Opublikowano 16 maja 20159 l Zamawiał ktoś w Ultimie do wczoraj było wysyłka 19/05 dzisiaj mam w zamówieniu towar chwilowo nie dostępny a zamówienie składałem w tamtym roku Ale to jest informacja podana na ich stronie gry, dla osób, które chciałyby teraz zamówić. W szczegółach zamówienia ciągle jest "zamówienie oczekuje na możliwość realizacji". Może po prostu zakończyły im się już egzemplarze, które mieli do sprzedania na pierwszy rzut preorderowców i będą domawiać. Edytowane 16 maja 20159 l przez Hum
Opublikowano 16 maja 20159 l poogladalem sobie streamy na ps4 - genialnie sie ta gra prezentuje - klimat jest wrecz nieprawdopodobny, ale nawet po patchu w niektrorych scenkach i walkach w gameplayu framerate leci na pysk - bardziej klatkujacej gry na ps4 chyba jeszcze nie bylo Nie powiedziałbym, gra gubi klatki bardzo rzadko, gram już z 8godzin i zauważyłem spadki może 3 razy. Gra jest ostra jak żyleta, pięknie to wygląda i bardzo płynnie. Wbiłem 3 level i gram na przedostatnim poziomie trudności i powiem tyle, gra do łatwych nie należy. Dostaje baty od kilku wilków w polu czasem , MIsje poboczne są bombowe, każda inna jak narazie i fajnie napisana. NIe można się oderwać od ekranu. PS. konsola sie poci jak nigdy i wchodzi często na najwyższe obroty szumiąc jak opętana
Opublikowano 16 maja 20159 l UP. Prawda. Kolejne sprawdzenie statusu przesylki i...jest dobrze "Wyslana z Sortowni. Paczka jedzie do miasta odbiorcy". Mysle, ze na 99% wczesnym wieczorem w poniedzialek otrzymam upragnionego esesmana z kodzikiem do paczkomatu, a wowczas pan Cezary wsiadzie w swoje autko, pojedzie 5 km od miejsca zamieszkania i ladnie przejmie przesyleczke A potem to juz tylko....
Opublikowano 16 maja 20159 l Jak cos to potwerdzone info że w euro rtv agd można kupić bez problemu. Szkoda ze nie mają na łoniaka tylko ps4,to koniec mozliwości muszę czekać do poniedziałku/wtorku.
Opublikowano 16 maja 20159 l Hue Niemcy zdjęli porównanie PC vs PS4 po interwencji Redów. Dobre jajca. Co im nie pasowało w tym porównaniu?
Opublikowano 16 maja 20159 l poogladalem sobie streamy na ps4 - genialnie sie ta gra prezentuje - klimat jest wrecz nieprawdopodobny, ale nawet po patchu w niektrorych scenkach i walkach w gameplayu framerate leci na pysk - bardziej klatkujacej gry na ps4 chyba jeszcze nie bylo Sciagnalem nowy material z gamersyde i podczas walki mialem wrazenie ciagle utrzymujacego sie niskiego FR, ja z zakupem poczekam na analizy DF
Opublikowano 16 maja 20159 l gta5, evil within, ac unity itp patchami zalatali kosliwy framerate do poziomu akceptowalnego (w gta5 na ps3 do praktycznie betonowych 30fps) wiec za wyjatkiem day one patcha do wieska3 obstawiam, ze w przylosci beda kolejne, ktore co nieco poprawia
Opublikowano 16 maja 20159 l Jak cos to potwerdzone info że w euro rtv agd można kupić bez problemu. Szkoda ze nie mają na łoniaka tylko ps4,to koniec mozliwości muszę czekać do poniedziałku/wtorku.W sensie wersja na PS4 lezy juz na polkach?
Opublikowano 16 maja 20159 l Sqtr moglbys nam zdradzic, skąd dorwales swoja kopie tak wczesniej? nie chce polaczkowac, ale nakręciłeś furore troche tym ujawnieniem się o ile oczywiscie to nie jest poufne
Opublikowano 16 maja 20159 l Sqtr moglbys nam zdradzic, skąd dorwales swoja kopie tak wczesniej? nie chce polaczkowac, ale nakręciłeś furore troche tym ujawnieniem się o ile oczywiscie to nie jest poufne Pisal, ze od ciabatego w UK Tak mam taki sklepik z grami w Londynie, w którym mam sztame ze sprzedawcą i jak tylko ma dostawe, dzwoni do mnie i odkłada mi giere.
Opublikowano 16 maja 20159 l Sqtr moglbys nam zdradzic, skąd dorwales swoja kopie tak wczesniej? nie chce polaczkowac, ale nakręciłeś furore troche tym ujawnieniem się o ile oczywiscie to nie jest poufne Pisal, ze od ciabatego w UK Tak mam taki sklepik z grami w Londynie, w którym mam sztame ze sprzedawcą i jak tylko ma dostawe, dzwoni do mnie i odkłada mi giere. Brytyjska wersja tez ma jezyk polski? To byloby dobre posuniecie sadzac po tym ilu rodakow jest na Wyspach
Opublikowano 16 maja 20159 l http://www.giantbomb.com/videos/gbe-playdate-the-witcher-3-wild-hunt/2300-10194/ Pierwsze 1.5h z wersji XO. Niestety jakosc tego playera pozwala powiedziec tylko tyle, ze jest trawa i jest wiecej niz solid 17fps. Edytowane 16 maja 20159 l przez hav3n
Opublikowano 16 maja 20159 l Sqtr moglbys nam zdradzic, skąd dorwales swoja kopie tak wczesniej? nie chce polaczkowac, ale nakręciłeś furore troche tym ujawnieniem się o ile oczywiscie to nie jest poufne Pisal, ze od ciabatego w UK Tak mam taki sklepik z grami w Londynie, w którym mam sztame ze sprzedawcą i jak tylko ma dostawe, dzwoni do mnie i odkłada mi giere. Brytyjska wersja tez ma jezyk polski? To byloby dobre posuniecie sadzac po tym ilu rodakow jest na Wyspach Ma język polski, z tego co czytałem wcześniej chyba wszystkie wersje mają język polski.