MYSZa7 8 917 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Inwestuj w alchemię i będziesz bogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Inwestuj w to co Ci odpowiada ok 8lvl gra i tak będzie łatwiejsza. Na początku jest ciężko bo trzeba się przyzwyczaić do systemu walki i brak jakiś mocniejszych skilli daje się we znaki, ale jak już zaczniesz tworzyć fundament pod jakiś build to idzie z górki. Warto też przeszukać znaczniki w Białym Sadzie bo na początku jest sporo miejsc mocy, a w tej fazie gry są bardzo pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Inwestuj w alchemię oraz szybkie lub wolne ataki w szermierce i będziesz bogiem. Fix Przy okazji - ktoś tu jakiś czas temu wrzucał link do konkursu Golden Joystick. Trochę tych tytułów nazbierali. Best Storytelling: The Witcher 3: Wild Hunt Best Visual Design: The Witcher 3: Wild Hunt Best Gaming Moment: The bloody baron quest in The Witcher 3: Wild Hunt Studio of the Year: CD Projekt RED Ultimate Game of the Year: The Witcher 3: Wild Hunt Edytowane 30 Października 2015 przez Hum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 W pełni zasłużone nagrody, brakuje mi tylko nagrody za oprawę dźwiękową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Akurat nagrodę za audio wygrało Ori, również słusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Zanim zagram wiele jeszcze minie, a ciekawość nie pozwala mi spać. Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć Edytowane 30 Października 2015 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Bez spoilerowania nie dowiesz się o epickosci tego Questa Musisz doświadczyć tego sam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Zanim zagram wiele jeszcze minie, a ciekawość nie pozwala mi spać. Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć strzałami na mordę gracza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Zanim zagram wiele jeszcze minie, a ciekawość nie pozwala mi spać. Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć Emocje wręcz wylewają się z ekranu i Tomasz Dedek w roli barona to chyba najlepsza rola w historii polskiego dubbingu, a na pewno jedna z najlepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć Wystarczyło, że nie trzeba było zebrać 15 marchewek i przespać się z krasnoludem gejem. Linia fabularna Serca z Kamienia i tak jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Zanim zagram wiele jeszcze minie, a ciekawość nie pozwala mi spać. Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć Nie ważne co wybierzesz, życie jest szare i trudne, nie na każdy problem musi być idealne rozwiązanie. A później i tak przychodzą najmniej spodziewane konsekwencje, czyli te strzały na mordę gracza o których pisze golab. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Fakes forge?? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Fakes forge?? Yep, nic innego Fajne tapety z fb: Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Heh Ci goście powinni sprzedawać pomysły na kolekcjonerki nie chodzi mi konkretnie o tą ale mają wiele świetnych pomysłów Edytowane 31 Października 2015 przez Myriu Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Quest Barona? Przykro mi ale jakoś go szczególnie nie zapamiętałem. Właśnie lecę NG+ po dwutygodniowej przerwie od Wiedźmina i z pewnością odświeżę sobie pamięć. A Phantom Pain wciąż nieukończony... Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Dalej nie opłaca się robić nisko poziomowych zadań? Trochę ruszyłem z fabułą a sporo zadać szarych mi zostało , widziałem że jakiś mod jest ale coś słyszałem że mają poprawić to. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Dalej nie opłaca się robić nisko poziomowych zadań? Trochę ruszyłem z fabułą a sporo zadać szarych mi zostało , widziałem że jakiś mod jest ale coś słyszałem że mają poprawić to. Za szare dostajesz tylko symboliczny exp. O to chodzi, żeby po jednym przejściu Geralt nie był czołgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Przeszedłem dodatek, jeszcze zakończyłem o 3:00 w nocy z Niedzieli na Poniedziałek i przyśpiewka o Panu Lusterko siedzi mi w głowie do tej pory Nie mogę się doczekać ostatniego dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Schemat na Białą Mewę to totalny random, czy idzie to gdzieś dostać na gwarancie? Mam jakieś 100h na liczniku, gra zbliża się ku końcowi i nadal nie wpadło Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 recepturę na białą mewę masz od początku gry, trzeba kupować nalewkę z mandragory i wiśniówkę na spirytusie od kupców oraz karczmarzy, alkohol trzeba robić samemu, nie odnawia się, zatem zbieraj dużo arenarii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 recepturę na białą mewę masz od początku gry, trzeba kupować nalewkę z mandragory i wiśniówkę na spirytusie od kupców oraz karczmarzy, alkohol trzeba robić samemu, nie odnawia się, zatem zbieraj dużo arenarii :facepalmz: faktycznie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 widzieliscie tego moda? dziwne jest to ze w jakis janusz w szopie potrafil tyle wyczesac z silnika gry, a redzi sobie nie poradzili Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Te mody będa w przyszłosci możliwe do zainstalowania na ps4? CD RED jakoś sie do nich odniosło pod kątem konsol ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Te mody będa w przyszłosci możliwe do zainstalowania na ps4? CD RED jakoś sie do nich odniosło pod kątem konsol ? Oczywiscie, że będą. Patch 1.15 wprowadza możliwośc modowania gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi