Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Inwestuj w alchemię i będziesz bogiem.

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Inwestuj w to co Ci odpowiada ok 8lvl gra i tak będzie łatwiejsza. Na początku jest ciężko bo trzeba się przyzwyczaić do systemu walki i brak jakiś mocniejszych skilli daje się we znaki, ale jak już zaczniesz tworzyć fundament pod jakiś build to idzie z górki. Warto też przeszukać znaczniki w Białym Sadzie bo na początku jest sporo miejsc mocy, a w tej fazie gry są bardzo pomocne.

Opublikowano

Inwestuj w alchemię oraz szybkie lub wolne ataki w szermierce i będziesz bogiem.

Fix

Przy okazji - ktoś tu jakiś czas temu wrzucał link do konkursu Golden Joystick. Trochę tych tytułów nazbierali. :obama:

Best Storytelling: The Witcher 3: Wild Hunt

Best Visual Design: The Witcher 3: Wild Hunt

Best Gaming Moment: The bloody baron quest in The Witcher 3: Wild Hunt

Studio of the Year: CD Projekt RED

Ultimate Game of the Year: The Witcher 3: Wild Hunt

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Akurat nagrodę za audio wygrało Ori, również słusznie.

Opublikowano

Zanim zagram wiele jeszcze minie, a ciekawość nie pozwala mi spać.

Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Bez spoilerowania nie dowiesz się o epickosci tego Questa :) Musisz doświadczyć tego sam :)

Opublikowano

Czym zasłużył sobie "quest Barona" na miano questu roku? Co w nim jest takiego goty, że się wyróżnia od innych: nie wiem, humor, dialog, bossowie? Tylko delikatnie, bez spoilery proszę odpowiedzieć :)

strzałami na mordę gracza

Opublikowano

Emocje wręcz wylewają się z ekranu i Tomasz Dedek w roli barona to chyba najlepsza rola w historii polskiego dubbingu, a na pewno jedna z najlepszych.

Opublikowano

Wystarczyło, że nie trzeba było zebrać 15 marchewek i przespać się z krasnoludem gejem. Linia fabularna Serca z Kamienia i tak jest lepsza.

Opublikowano

Nie ważne co wybierzesz, życie jest szare i trudne, nie na każdy problem musi być idealne rozwiązanie. A później i tak przychodzą najmniej spodziewane konsekwencje, czyli te strzały na mordę gracza o których pisze golab.
Opublikowano

Fakes forge?? :)

Yep, nic innego :P

Fajne tapety z fb:

The_Witcher_3_Wild_Hunt_Care_to_take_a_l

The_Witcher_3_Wild_Hunt_What_are_you_coo

The_Witcher_3_Wild_Hunt_Whats_your_recip

The_Witcher_3_Wild_Hunt_Trick_or_treat_C

Opublikowano

Heh Ci goście powinni sprzedawać pomysły na kolekcjonerki :) nie chodzi mi konkretnie o tą ale mają wiele świetnych pomysłów :D

Edytowane przez Myriu

Opublikowano

Quest Barona? Przykro mi ale jakoś go szczególnie nie zapamiętałem. Właśnie lecę NG+ po dwutygodniowej przerwie od Wiedźmina i z pewnością odświeżę sobie pamięć.

A Phantom Pain wciąż nieukończony...

Opublikowano

Dalej nie opłaca się robić nisko poziomowych zadań? Trochę ruszyłem z fabułą a sporo zadać szarych mi zostało , widziałem że jakiś mod jest ale coś słyszałem że mają poprawić to.

Za szare dostajesz tylko symboliczny exp. O to chodzi, żeby po jednym przejściu Geralt nie był czołgiem.

Opublikowano

Przeszedłem dodatek, jeszcze zakończyłem o 3:00 w nocy z Niedzieli na Poniedziałek i przyśpiewka o

Panu Lusterko

siedzi mi w głowie do tej pory :D Nie mogę się doczekać ostatniego dodatku :)

Opublikowano

Schemat na Białą Mewę to totalny random, czy idzie to gdzieś dostać na gwarancie? Mam jakieś 100h na liczniku, gra zbliża się ku końcowi i nadal nie wpadło :/

Opublikowano

recepturę na białą mewę masz od początku gry, trzeba kupować nalewkę z mandragory i wiśniówkę na spirytusie od kupców oraz karczmarzy, alkohol trzeba robić samemu, nie odnawia się, zatem zbieraj dużo arenarii

Opublikowano

recepturę na białą mewę masz od początku gry, trzeba kupować nalewkę z mandragory i wiśniówkę na spirytusie od kupców oraz karczmarzy, alkohol trzeba robić samemu, nie odnawia się, zatem zbieraj dużo arenarii

:facepalmz:

faktycznie, dzięki :)

Opublikowano

widzieliscie tego moda? dziwne jest to ze w jakis janusz w szopie potrafil tyle wyczesac z silnika gry, a redzi sobie nie poradzili ;)
Opublikowano

Te mody będa w przyszłosci możliwe do zainstalowania na ps4? CD RED jakoś sie do nich odniosło pod kątem konsol ?

Opublikowano

Te mody będa w przyszłosci możliwe do zainstalowania na ps4? CD RED jakoś sie do nich odniosło pod kątem konsol ?

Oczywiscie, że będą. Patch 1.15 wprowadza możliwośc modowania gry.