Opublikowano 19 stycznia 20251 r Zdecydowanie najlepszy soundtrack w grze. Z dedykacją dla wszystkich fanów
Opublikowano 19 stycznia 20251 r A dla mnie to co gra przed Novigradem od południowej strony w okolicy elfa przebierańca którego odwiedza się w poszukiwaniu Jaskra.
Opublikowano 19 stycznia 20251 r Mam questa z dżenyfer, o którym totalnie zapomniałem (tzn że taki w grze jest). Rzecz jasna ta garbata cizia wysyła biednego Gerwalta w kanały, a sama przyjdzie na gotowe. Kolejny powód, żeby tej śmierdzącej pokraki nie lubić.
Opublikowano 19 stycznia 20251 r To quest fabularny, sam go wczoraj robiłem Ja za to mam teraz walkę Spoiler Geralta z Caranthirem i póki co, przegrywam Na tym najwyższym poziomie trudności to twardy skurwysyn. Spoiler To już z Imlerithem poszło łatwiej Wrócę do niej innym razem. Edytowane 19 stycznia 20251 r przez Paolo1986
Opublikowano 19 stycznia 20251 r No zwykle nie zdążę uskoczyć przed tymi jego pociskami, a jak wyprowadzi 3 pod rząd, to leżę od razu Zadania nie ułatwia też chujowo pracująca kamera, jak jeszcze te golemy przyzwie.
Opublikowano 20 stycznia 20251 r Tusą. Słońce, plaża, ciepła woda... Tylko Triss do towarzystwa brakuje.
Opublikowano 20 stycznia 20251 r 1 godzinę temu, Plugawy napisał(a): Bez triss bo stan wód by się za bardzo podniósł. A z Yen w pobliżu to jak dodatkowe zlecenie na królową harpii
Opublikowano 20 stycznia 20251 r Droga ku zagładzie zaliczona, wbita Spoiler Zarówno Caranthir, jak i Eredin padli po kilku próbach. Przy czym Eredin okazał się łatwiejszy Można teraz świętować
Opublikowano 21 stycznia 20251 r @PiotrekP Łącznie trochę ponad 160 godzin, przy czym przy tym 2 przejściu skupiłem się na głównym wątku fabularnym + ważniejszych pobocznych liniach questowych. Edytowane 21 stycznia 20251 r przez Paolo1986
Opublikowano 21 stycznia 20251 r To raczej szybko się uwinąłeś. Ja mam ok 160h na pierwszym przejściu i kończę wątki na Skellige dopiero, no ale mam też lekko rozgrzebane dlc czyli pozaczynane questy. Tak czy inaczej gratuluję platyny w tej zacnej grze!
Opublikowano 21 stycznia 20251 r Mi na PS4 się niektóre trofea nie zaliczyły z tego co pamiętam. Zresztą teraz na gogu mam to samo, dopiero przy 2 przejściu wpadły.
Opublikowano 24 stycznia 20251 r Poszukam i spróbuję wgrać jakiś mod na większą kasę u handlarzy i opylić wszystko co mam w skrzyni na ng+ (nie licząc tego co pójdzie na stojaki). Tak z ciekawości ile to warte.
Opublikowano 26 stycznia 202526 sty Ja miałem maksymalnie ok. 130k kasy, jak kończyłem drugie przejście. I już nie zależało mi w ogóle na wzbogacaniu sięTowary opylałem tylko z myślą, żeby Geralt nie był przeciążony, bo wtedy było to upierdliwe. Swoją drogą, ze 2 razy zauważyłem sytuację (to pewnie jakiś bug), że gra pokazuje mi, jakby Geralt był przeciążony, a w rzeczywistości tylko w połowie. Musiałem coś wyrzucić, bo nie mogłem biegać, a akurat wtedy musiałem Spoiler Przedzierałem się akurat przez światy aby dotrzeć na Tir na Lia Edytowane 26 stycznia 202526 sty przez Paolo1986
Opublikowano 28 stycznia 202528 sty Wiedźmin 3 dostanie nowy dodatek fabularny o nazwie "Ostatnia Ofiara". Fabuła stanowić będzie pomost fabularny pomiędzy „Zabójcami Królów” a „Dzikim Gonem” i przeniesie nas do nieznanej dotąd prowincji na pograniczu Redanii i Kaedwen. Niestety dla konsolowców mam złe wieści bo to będzie fanowski mod w stylu "Pożegnanie Białego Wilka"
Opublikowano 7 lutego 20257 lut Kolejny świetny projekt na horyzoncie i powód by wrócić do Wiedźmina 3 https://youtu.be/tb2DWrtDRAk?si=yigx7AOvEJPfq04Q https://youtube.com/shorts/l1Tv-wtRgkQ?si=inkr3zwWsBp7KsAA. Edytowane 7 lutego 20257 lut przez GwynBleidd_79
Opublikowano 17 marca 202517 mar Pytanko, bo po skończeniu czytania najnowszej książki kusi drugie przejście (co prawda Krew i Wino nie mam skończone, ale kurde średnio mi się wbić). Warto NG+? Ma to jakieś plusy? Ma 39lvl początek KiW w sumie. Ale co sie właściwie zmienia? Może lepiej po prostu NG? Przy okazji lece z save z zwykłej edycji, a na ps5 mam kompletna więc trofea nowe. Jakieś porady?
Opublikowano 17 marca 202517 mar Masz kasę z NG i podniesiony poziom wrogów, przedmiotów, misji, itd. Przechodzą też rzeczy trzymane w skrzyni, ale tylko na handel, bo są do niczego. Chyba, że to jakieś składniki.