Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Myślę, że by się sprzedawało jak dzikie, nawet gdyby kompletnie nic nie zostało zmienione pod względem grafiki czy mechaniki. Wystarczą nowe lokacje, postaci i nowa historia. Brałbym w pełnej cenie od razu!
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 19 minut temu, DarkStar napisał(a):Myślę, że by się sprzedawało jak dzikie, nawet gdyby kompletnie nic nie zostało zmienione pod względem grafiki czy mechaniki. Wystarczą nowe lokacje, postaci i nowa historia. Brałbym w pełnej cenie od razu!Wydaje mi się, że jeżeli to będzie DLC pokroju tego z next gen, jeden queścik to i oczywiście za darmoszkę wpadnie. Jak coś większego to byłbym zdziwiony, ale marketingowo oba zdarzenia mają sens, W4 coraz bliżej, każdy marketing się przyda, a jeżeli rzeczywiscie to takie podwaliny pod wydarzenia z 4 to bomba.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W dniu 8.12.2025 o 17:08, KrYcHu_89 napisał(a):Gdzie kupowałeś? Bo słyszałem, że są jajca z wysyłką.Allegro sklep gametedZa 169. Zamowione jeszcze w październiku, premiera 7 listopada, dostarczone 24 listopada. Ppdobno wina Rebel że sie noe wyrobili
Opublikowano 13 minut temu13 min 2 godziny temu, DarkStar napisał(a):Myślę, że by się sprzedawało jak dzikie, nawet gdyby kompletnie nic nie zostało zmienione pod względem grafiki czy mechaniki. Wystarczą nowe lokacje, postaci i nowa historia. Brałbym w pełnej cenie od razu!Raczej nie robiłbym sobie nadziei na nowe lokacje. Prędzej będzie to kilka misji na głównej mapie. I grać pewnie będziemy Ciri, skoro następna trylogia ma być z nią w roli głównej.