Jump to content

Fast & Furious 6

Recommended Posts

Posted

A ja właśnie nie czuję dwóch ostatnich części, jakieś takie bajeczkowe i przekombinowane. Pierwsze trzy części były mega, mogli dalej pokombinować cośw kwestii nielegalnych wyścigów, wiele możliwości jeszcze jest. Jedyne, co trzeba przyznać, to że w każdej części soundtrack mocno trzyma poziom.

• 3 months later...
Posted

Moze i ta seria to jest tasmociag piekny, ale jezeli kazda kolejna czesc ma trzymac poziom, to nie mam nic przeciwko temu. 6 dala rade, scenarzysci wybrneli z powrotem Letty, ale co najwazniejsze to to, ze 7 zapowiada sie za(pipi)iscie. Polecam.

Guest suteq
Posted

Ja się wybieram dopiero w sobotę. Poszedłbym w piątek, ale wypadł mi nieoczekiwany wyjazd nad czym ogromnie ubolewam. :(

Posted

bylem w sobote w kinie i przed filmem puscili trailer F&F, po scenie z wybuchajacym samolotem i katapultujacym sie autem z jego wnetrza, publika wybuchla smiechem i ja tez.

mylesle ze nastepna czesc powinni nakrecic na ISS, bo tego samolotu to chyba przebic sie nie da ;-)

Guest suteq
Posted

Właśnie wróciłem z seansu. Jestem bardzo, bardzo zadowolony. Bawiłem się genialnie, polecam wszystkim fanom serii. :)

@up

Właśnie jak obejrzy się film wszystkie takie sceny stają się logiczne, wszystko jest pięknie wyjaśnione, a następna część zapowiada się fantastycznie. Wyjaśnili w końcu gdzie w chronologii znajduje się Tokyo Drift i jest świetnie to wszystko połączone. Jestem pełen podziwu, że to być może wszystko mieli obcykane już przy produkcji TD. 

• 6 months later...
Posted

Nie bardzo by pasował, bo pewnie mają już przewidzianą jakąś część, gdzie grałby jako Drift King. Końcówka trójki itp.

Posted (edited)

Moja zona go uwielbia. Co za strata. Teraz dadza pewnie jakiego buraka, ktory nie dorasta mu do piet i w kolejnej czesci zas bedzie kto inny. seria na tym ucierpi, zeby nie wiem co. szkoda, ze nie byl rozwazniejszy

- filmy to nie rzeczywistosc, a on powinien byl o tym wiedziec najlepiej ;(

Edited by MEVEK
Posted

Moja zona go uwielbia. Co za strata. Teraz dadza pewnie jakiego buraka, ktory nie dorasta mu do piet i w kolejnej czesci zas bedzie kto inny. seria na tym ucierpi, zeby nie wiem co. szkoda, ze nie byl rozwazniejsz

- filmy to nie rzeczywistosc, a on powinien byl o tym wiedziec najlepiej ;(

Wiesz o tym, że to nie on prowadził?

Guest suteq
Posted

Kur.wa teraz jak będę oglądał każdy film F&F ponownie, a szczególnie w kinie 7 to będzie mi się robić bardzo smutno. :(

Posted

Bardzo smutna wiadomosc, zginal w trakcie imprezy charytatywnej w ktorych czesto sie udzielal... ;/

F&F to jedna z moich ulubionych serii, na ktorych w sumie sie w pewnym sensie wychowalem.

Co do przyszlosci filmu to nic nie wiadomo, ale kraza sluchy, ze wszystkie sceny z jego udzialem zostaly juz nakrecone... W przeciwnym wypadku stawiam na to, ze jego postac zostanie usmiercona przez Stathama w "prologu", a motywem przewodnim bedzie zemsta pozostalych.

Tak czy siak, od dzisiaj F&F to juz nie bedzie to samo.

Posted

Szkoda chłopa. Wybitnych filmów nie robił, ale oglądało się go z przyjemnością. Mam tylko nadzieję, że nie zastąpi go Aaron Paul.

nie strasz :) mimo że lubię go z BB to jakoś nie pasuje mi do tego filmu. Choć mając taką popularność wszędzie będą go chcieli 

Posted

uśmiercą go w jakiejś akcji, albo jak wyżej, nakręcono już wszystkie sceny z nim i na końcu filmu dadzą najwyżej RIP Paul Walker itd, nie ma nawet opcji żeby go kimś innym zastąpili.

Posted

Ja bym go zastąpił tym typkiem który grał w Tokio Drift 

Nie bardzo by pasował, bo pewnie mają już przewidzianą jakąś część, gdzie grałby jako Drift King. Końcówka trójki itp.

Przecież Lucas Black będzie grał w "siódmej" części. Ba! w przypadku sukcesu filmu w kolejnych dwóch też miałby grać.