Opublikowano 27 października 20159 l Mam mieszane uczucia co do motorów, ale zobaczymy co zaprezentują na konfie. Wolałbym zawody na styl Motorstorma lub WRC
Opublikowano 27 października 20159 l Miałem rację, samodzielna gra. Edytowane 27 października 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 27 października 20159 l dalej trzymam kciuki by dla tych co maja DC byla wersja, ktora bedzie nakladka na ta obecna, nie usmiecha mi sie znowu sciagac dziesiatki giga, a pewnie bikes bedzie korzystac z wielu assetow czy nawet tras z DC
Opublikowano 27 października 20159 l Jak wygląda wersja PS+? Jak bardzo jest okrojona wzgledem pełniaka? Są efekty pogodowe (deszcz <3)? Edit: Przed chwila dotarłem do info, że niby DC nie ściągne z PS+. Prawda to? Edytowane 27 października 20159 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 27 października 20159 l DC zostało już usunięte z PS+. Jeśli wcześniej nie dodałeś gry do biblioteki to już jej nie sciągniesz
Opublikowano 27 października 20159 l DC zostało już usunięte z PS+. Jeśli wcześniej nie dodałeś gry do biblioteki to już jej nie sciągniesz Ehhh... Trudno sie mówi. Trzeba kupić fulla w pudełeczku
Opublikowano 27 października 20159 l Lepiej brać z psn z DLC bo dostajesz + 75% contentu. Podstawka to tylko 25% tego co teraz jest dostępne. Właśnie zdałem sobie sprawę z tego że te Motory na kierownicy ?? hmmmm może być mega ciekawie nagle moje zainteresowanie wzrosło.
Opublikowano 27 października 20159 l No dobra kupie to z czystej ciekawosci .... Jaka cena i co jest w srodku ktos cos wie ?
Opublikowano 27 października 20159 l https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/driveclub-bikes-%e2%80%93-pakiet-rozszerzaj%c4%85cy/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXXXDCBIKES 63zł
Opublikowano 27 października 20159 l First, lets talk about the price tag DriveClub Bikes will carry, it will be available for £14.99 standalone product and for £12.99 as DLC. Now here are the contents that will be available with DriveClub Bikes (as detailed by Evolution):12 of the world's best superbikes: Featuring bikes from top manufacturers including Yamaha, Ducati, Kawasaki, Honda, BMW and more. Full BIKES Tour campaign: We've designed a new game mode and loads of events to help you get to grips with bikes and ultimately challenge you to master every superbike in the game. Unlimited Challenges: Create and compete in new challenges to show off and test your speed, agility andSKILLS with bikes. Personalized events: Create your own events on any track, in any mode, at any time and with near limitless weather conditions. Multiplayer racing: Take advantage of the extra space on every track with opportunities to overtake on every corner in heated wheel to wheel action. Customization: Personalize your bikes and your rider, including paint jobs, rider leathers and custom helmets. Clubs: Everything you do in DRIVECLUB BIKES contributes to the success of your Club, unlocking new rewards, accolades, customization and challenges. Also, DriveClub Bikes has a 2nd Platinum, which means that DriveClub now features more trophies to unlock than any other PlayStation game in history, according to Game Director Paul Rustchynsky. http://www.gamepur.com/news/20946-driveclub-bikes-download-live-has-platinum-trophy-available-%C2%A315-standalone.html
Opublikowano 27 października 20159 l tak jak myslalem , sa dwie wersje dla tych co nie maja driveclub, moga kupic samodzielnie dodatek bikes - 84zl dla tych co maja driveclub nakladka do gierki - 63zl
Opublikowano 27 października 20159 l https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/dodatki/driveclub-bikes-%e2%80%93-pakiet-rozszerzaj%c4%85cy/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXXXXXXDCBIKES 63zł Jako samodzielna gra 84zł. E: Ficek był szybszy więc do kasacji. Edytowane 27 października 20159 l przez pawelgr5
Opublikowano 27 października 20159 l To samo co DC tylko motory http://www.twitch.tv/coz_mick http://www.twitch.tv/heartofbattle
Opublikowano 27 października 20159 l ano troche drogo, nowe eventy (ciekawe ile) ale procz tego te same trasy i tylko 12 motorow, jakby wrzucili w tej cenie nowy kraj pod motory to lykalbym bez popity ale tak poczekam na opinie
Opublikowano 27 października 20159 l Trochę słabo z ceną, tym bardziej jak człowiek sobie przypomni dodatek z motorami do Burnout Paradise, który był całkowicie za darmo. Oferował w zasadzie to co teraz rzucają do DC, czyli nową kampanię, pucharki itd. Nawet patrząc na wcześniejsze dodatki do DC to cena jest zawyżona o jakieś 50%. Ja się wstrzymuję i czekam na info odnośnie patchy samochodowych.
Opublikowano 27 października 20159 l No wlasnie a gdzie lobby gdzie nowe lokacje ?? Z tego co pamietam dc mialo byc wspierane z jakimis darmowymi furami caly czas a nie pamietam kiedy dali juz jakas darmowa fure
Opublikowano 27 października 20159 l ano troche drogo, nowe eventy (ciekawe ile) ale procz tego te same trasy i tylko 12 motorow 42 eventy, czyli prawie 4 razy więcej ile było w jednej paczce DLC z 5 autami (tam po 11). A główna kampania DC miała 50. Edytowane 27 października 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 27 października 20159 l Kupione mimo to, że za moto w wersji live nie przepadam (po przerysowaniu kilku metrów asfaltu ryjem). Pierwsza ocena na szybko - szału nie ma, warto się zastanowić przed zakupem Edytowane 27 października 20159 l przez snejkiPL
Opublikowano 27 października 20159 l dzisiaj wyszlo dlc, jubileuszowy patch w drodze, w listopadzie lobby, nowe trasy i auta sie robia A few cool details in #DRIVECLUB BIKES: Fluids are animated / BIke chains tighten & relax realistically / Tyres flex under pressure
Opublikowano 27 października 20159 l Okej ludzie, pograłem już trochę motorami i mogę z pełną odpowiedzialnością Wam je polecić. To nie są jakieś skórki do pojazdów czy co, tylko całkowicie nowy model jazdy i mnóstwo frajdy. Nowa kampania ma 162 gwiazdki do zdobycia. Oprócz standardowych wyścigów i timetrialów są też odpowiedniki driftów, czyli taki jeden event jest podzielony na: -najpierw jazda na tylnim kole -potem na przednim - i do mety przejechanie na jak największej piździe przez radar Polecam gorąco i wracam grać PS. motorki można kupić również jako tzw 'standalone', czyli grać bez podstawki z samochodami.