Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 477,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

i yellowjacket:

Ant-Man-Banner.jpg

zdjęcia zakończyły się chyba piątego grudnia, zwiastun już gotowy więc zobaczymy go pewnie lada chwila.

Opublikowano

Czekamy do 12.01 

Podobno pierwszy trailer Ant-Mana ma pojawić się wraz z pierwszym odcinkiem Agent Carter

Edytowane przez Farmer.

Opublikowano

Dodatkowo wydaje rozkazy mrówkom a będąc zmniejszonym jego siła pozostaje taka jak u człowieka normalnej wielkości.

Opublikowano

W komiksach tez sie

powiekszał

, Pym przynajmniej, nie wiem jak ten gosciu.

Opublikowano

No fajnie to wygląda, nie miałem jakichś większych nadziei na ten film, ale widać, że jakiś potencjał ma, byleby nie przeładowali go "poor CGI", bo o to się głównie można obawiać w filmie o mrówkach. Co cieszy to dystans jaki widać że strony Marvela, czy to w mrówkowych wersjach plakatu i trailera czy też nabijania się z nazwy Ant-Man. Ciekawe czy dystrybutor przetłumaczy tytuł :)

Opublikowano
  • Autor

średni ten trailer, ale nadal wierzę, że film będzie spoczko. liczyłem, że w zwiastunie zobaczymy finalną wersję sceny z test-footage którą swego czasu przygotował wright na comic-con, ale jak widać nawet tego nie są w stanie jeszcze pokazać. jest to jednak zrozumiałe zważywszy na fakt, że zdjęcia skończyły się nie dawno i na pewno pracują jeszcze nad co efektowniejszymi scenami. co do powiększania to podejrzewam, że zostawią to dla przyszłych avengerów gdzie lang będzie musiał zmierzyć się z czymś groźniejszym niż yellowjacket ;).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Właśnie obejrzałem zwiastun z polskim dubbingiem :rofl: O ja (pipi)e, ale to jest słabe.

Opublikowano

Dubbing ok ale tylko w animacjach. W calej reszcie podkladanie glosu wypacza obraz jak i przekaz.

Opublikowano

Ja kompletnie nie oglądam filmów ani seriali z dubbingiem(rzadko z napisami).Pewnych zwrotów nie da się przetłumaczyć na nasz rodzimy język i w większości przypadków wieje to kupą.

Opublikowano
  • Autor

gdyby te plotki się sprawdziły :obama: :obama: :obama:

Opublikowano

NO z tego co piszą to wiarygodne źródło więc jest spora szansa :banderas:

Opublikowano

To byłby młyn. A zielony wreszcie miałby szansę na Planet Hulk.

Opublikowano

O kur.wa :obama:

CHCE