Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Film po teaserze wygląda trochę jak połączenie Więźnia labiryntu ze Zmierzchem... :/ Obejrzeć obejrzę, ale jarać się nie jaram.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 507,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie wiem czy było mówione, ale w najnowszym numerze "Empire" mamy dość mocny spoiler dot. fabuły Avengers 2

Jedną z mocy Scarlet Witch jest pokazywanie ludziom profetycznych snów/wizji. Każdy z głównych bohaterów taką dostaję, ale najciekawsza jest ta Starka. W niej mamy pokazane wszystkich bohaterów martwych, plus scena z trailera z pękniętą tarczą. Na polu walki został sam Stark który stoi oko w oko z Thanosem.

Opublikowano

Nie wiem czy było mówione, ale w najnowszym numerze "Empire" mamy dość mocny spoiler dot. fabuły Avengers 2

Jedną z mocy Scarlet Witch jest pokazywanie ludziom profetycznych snów/wizji. Każdy z głównych bohaterów taką dostaję, ale najciekawsza jest ta Starka. W niej mamy pokazane wszystkich bohaterów martwych, plus scena z trailera z pękniętą tarczą. Na polu walki został sam Stark który stoi oko w oko z Thanosem.

Mehehe Infinity Gauntlet jak nic :whistling:

infinity-gauntlet-all-dead.jpg

3506945-thanos-breaks-caps-shield-infini

Opublikowano

Ten film zniszczy system, a będą jeszcze co najmniej 2 sequele  :obama:

Opublikowano

Wygląda na to, że w tym roku dostaniemy najlepszy film o superheroes (A2) i jedne z najgorszych (ant i f4).

Opublikowano

Jak film o kolesiu co jezdzi na mrowce moze byc dobry?

Opublikowano
  • Autor

tak jak ten o szopie praczu napier.dalającym z karabina stojąc na gadającym drzewie.

Opublikowano

To się nie może nie udać.

Chciałbym jeszcze Blade'a w takiej mini-serialowej formie.

Opublikowano
  • Autor

moje modlitwy zostały wysłuchane.

Opublikowano

Świetny news, ale to znaczy, że się odcinają od dwóch poprzednich filmów i znowu kolejny reboot? Garfield dalej w głównej roli (zdecydowanie bardziej go wolałem niż tą kluchę Tobiego)?

Co z Sinister Six (w sumie Marvel miałby teraz swoją odpowiedź na Suicide Squad)?

I mam nadzieję, że teraz z Marvelem powróci temat Venoma.

Opublikowano

Trochę boli przesunięcie premier niektórych filmów, ciekawe czy pojawi się już w jakieś scenie po napisach w Avengersach albo w Ant-manie

Jaranko over 9000 :yes:

Opublikowano

Będzie reboot i nowy Peter.

Mam tylko nadzieję, że nie będzie znowu od początku, bo ileż razy można oglądać ciągle to samo. 

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Będzie reboot i nowy Peter.

No bez jaj XD

Opublikowano

Kurde, 3ci reboot. Mam nadzieje że odpuszczą sobie wprowadzenie i po prostu w nowym filmie Spidey będzie bohaterem z niewielkim stażem. Ew. Intro komiksowe w stylu Raimiego ;).

No i jeszcze jedna informacja która umknęła niektórym przez news o Spideyu - Serkis oficjalnie gra Klawa.

Opublikowano

Najgorsze jest to, że Sony cały czas ma mieć udział w produkcji Spidermana, więc szykujcie się na kolejny reboot za 6 lat XD