tukan 1 917 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja rozwaliłem drugiego bossa. Odpalam 'na chwilę' a schodzi ze 2h od razu. ;D btw jak zaznaczyć coś na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Z lewej strony masz szpilki (możesz zmieniać ich kolor). Po prostu przesuwasz szpilkę na miejsce na mapie. Zdecydowanie warto z tego korzystać, ja przez większość gry zlewałem zaznaczanie i później traciłem sporo czasu na szukanie pieczar z zagadkami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 O to mi właśnie chodzi bo na pierwszej mapie znalazłem dużo 'sekretów' ale nie mogłem się dostać bez osprzętu. Teraz jestem uzbrojony to sobie pozwiedzam i pozaznaczam. pajgi a poza tym jakieś przydatne tipsy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Hmm w sumie w tej grze nie ma chyba jakichś schematów ułatwiających granie, po prostu trzeba być uważnym przy eksploracji i mocno przeczesywać teren. Granie bez dźwięku powoduje, że znajdowanie niektórych ślimaków jest dużo trudniejsze. Jak chcesz znaleźć je wszystkie to rób minigierki. Tip do tej minigierki w której zbierasz na czas kryształy: musisz wrócić do gostka w czasie poniżej 30 sekund, żeby ci to zaliczył, ale jeżeli to zrobisz w czasie 27 sekund i dłuższym (oczywiście nadal poniżej 30 sekund) to mnoży twój wynik przez bodajże 3 (dzięki temu łatwo osiągniesz wyznaczony limit punktów) Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ta gra jest tak dobra, ze nie moge sie oderwac od ekranu. Palce mnie juz bola od trzymania tego pokurczowatego 3dsa ale trzeba brnac dalej. 100 razy przyjemniejsza czesc niz Wind Waker, ktorego ukonczylem pare dni temu. Efekt 3d zrealizowany jest bezblednie. Pierwszy raz korzystam z 3d podkreconego na maxa. W A Link to the Past nie gralem wiec A Link Between Worlds bardziej kojarzy mi sie z Minish Cap - ktore swoja droga bylo fantastyczne. Poczatkowo nie bylem przekonany do idei pozyczania ekwipunku ale po paru godzinach i 3 dungeonach jakos mi to nie przeszkadza. Ba nawet za uzbierane siano kupilem na wlasnosc juz 3 itemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 bo ALBW to IMO najlepsza 2D zelda i jedna z najlepszych Zeld w ogóle geniusz w czystej postaci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 każda opinia doceniająca albw, czyli grę roku 2014 bardzo mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Mnie tak samo. To jest bardzo dobra część do rozpoczęcia przygody z serią, mam wrażenie że dużo osób tak właśnie zrobiło. I trafili na perełkę. Bo od odsłon z DSa mogliby się odbić. Mam też nadzieję że nikt nie zacznie przygody z Metroidem od Federation Force, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Obie czesci z DSa sa niepotrzebnie demonizowane. Konczylem je jedna po drugiej i bawilem sie dobrze. Sterowanie pasowalo do obu odslon i stylusem gralo sie bardzo dobrze. Zagadki byly wymagajace ale nie przegiete. Zarowno Phantom Hourglass i Spirit Tracks mialy ladny styl graficzny. ALBW jest o niebo lepsze ale jak dla mnie to DSowym Zelda nic nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 DS'owe Zeldy są wciąż dobrymi grami, ale IMO są na samym dole wśród wszystkich Zeld. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 ALBW klasa sama w sobie, nie wiem jak można hejtować tę grę, a spotkałem się z takimi opiniami. Jak to niby uzasadnić :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 PH i SS bardzo dobre Zeldy, jasne, ze ciut gorsze od innych, ale nadal bdb, zwlaszcza spirit tracks, ktory troche bardziej mnie wciagnal, choc rysowanie trasy statku tez dawalo rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 "Zalatwilem" juz wszystkich Seven Sages. Czuje, ze to juz prawie koniec i G znowu dostanie wpierdziel. Chcialbym sie mylic i miec jeszcze drugie tyle dungeonow przed soba. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 A Link between Worlds skończone dziś rano. Bardzo przyjemna podróż aż nabrała mnie jeszcze większa ochota na inne odsłony ale chyba wstrzymam się już do Breath of the Wild aby się nie znudzić serią (szkoda by było tą chcice na Zeldę zmarnować). Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Ale ta Zeldunia się pięknie zapowiada, grafa super, jak to się fajnie estetycznie prezentuje w 3D :). Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Zelda ukończona, wszystkie 100 ośmiorniczek i serca znalezione, chyba wszystko już zostało napisane, dodam tylko, że w trakcie przechodzenia nie włączałem nic innego, ode mnie 10/10, wszystko zagrało, no i takie 3D to ja rozumiem. Edytowane 2 Marca 2018 przez zdrowywariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi