Faranell 269 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Mam 18 coinów - ten AutoRifle wydaje się być fajny a 99% czasu spędzam z tą bronią. Teraz nie wiem czy kupić broń czy armor - mam 25 lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ps2: Jak najlepiej farmic te coiny ? dzienny albo tygodniowy strajk ma standardowo 3 coiny, podwyższony poziom trudności chyba 6 (tak na szybko szukając w pamięci)... Cytuj Odnośnik do komentarza
rave 8 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Kurcze toż to chyba najlepszy no jeden z najlepszych! Autorifle Cygan ubóstwiam Cię Już wiem na co wydam dziś uciułaną kaskę Cytuj Odnośnik do komentarza
Desmond 2 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja bym poczekał z kupnem autorifle, podobno nadchodzą nerfy. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Blatman, jak bron mogla byc nie do Twojej klasy ? Masz na mysli zbroje za Mote of Light ? Po co w ogole robisz te zadania dla krolowej - dawno bys przez ten czas nabil 2,3 level Vanguarda i sam sie ubral... Nie Blatman a Blantman Nie mam blata zamiast głowy. Eeeee tam gra poszła na allegro w ciągu 20 minut od wystawienia i już ją na poczcie wysłałem . Gra mi przestała sprawiać frajde od 2 - 3 dni to bardziej praca była. Jak coś możemy zagrać w Fife Na rajdy i tak czasu bym nie miał żeby z wami iść bo weekendy non stop ostatnio zajęte a wy chcieliście piątki i soboty na nie przeznaczyć. Idę grać w Mario KArt 8 do którego po rage quit w destiny wróciłem dziś. To jest dopiero miodne multi Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Blatman, jak bron mogla byc nie do Twojej klasy ? Masz na mysli zbroje za Mote of Light ? Po co w ogole robisz te zadania dla krolowej - dawno bys przez ten czas nabil 2,3 level Vanguarda i sam sie ubral... Nie Blatman a Blantman Nie mam blata zamiast głowy (...) No, w avku to w sumie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) z tego co widze jak zalicze Daily na 28 level bedzie mi brakowalo 3 Coinow. W Crucible koloes wymienia materialy na jakies fioletowe rzeczy - np. 50 Spirit Bloom. Jak to wymienie to co od niego dostane ? Edit: +5 Crucible/Vanguard Marks (as long as you're below the weekly limit) +25 Crucible/Vanguard Reputation (these change if you have a faction class armor equipped) +250 Glimmer Czyli musze liczyć na łut szczęścia, że gdzieś te 3 monety wpadną. Edytowane 26 Września 2014 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ps2: Jak najlepiej farmic te coiny ? dzienny albo tygodniowy strajk ma standardowo 3 coiny, podwyższony poziom trudności chyba 6 (tak na szybko szukając w pamięci)... Szkoda, że do tych strike-ów potrzeba ludzi ze znajomych, a nie wyszukuje jakichś randomów chociaż. O 17.00 dzisiaj będę grał. Jeśli ktoś jest chętny na Weekly Strike to niech dodaje mnie do znajomych. Mój PSN ID to WhiteWarrior_PL Konsole włączę dopiero tuż przed tą godziną. Mój level w Destiny to 24. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 ktoś na raid teraz lvl 27+, psn dApo_87 (PS4) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja bym poczekał z kupnem autorifle, podobno nadchodzą nerfy.Autorife osłabiony, scouta mają polepszyć, zmiany na duży plus. 3/4 graczy biega ze auto, bo najłatwiej nim grać w pvp i nie wymaga takich umiejętności jak scout czy pulse. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja bym poczekał z kupnem autorifle, podobno nadchodzą nerfy.Autorife osłabiony, scouta mają polepszyć, zmiany na duży plus. 3/4 graczy biega ze auto, bo najłatwiej nim grać w pvp i nie wymaga takich umiejętności jak scout czy pulse. Ale maja osłabic tylko jego zasięg, który jest przesadzony mocno. S Regime ma dodatkowo jeszcze wrzucone jako skill leczenie na hit, co jest przesadzone... Z moich obserwacji wynika, że bungie albo nie ogarnia co robi z grą, albo ma jakiś uber misterny plan na kolejne miesiące. Po 70 godzinach grania nie ma juz co robić - został mi raid, ale to zabawa na 2h i to raz w tygodniu (bo wzorem reszty eventów, nagrody dostaje sie tylko za pierwsze ukonczenie), Bungie robi jakieś dziwne ruchy, które totalnie nie mają sensu. vide aktualny event z królową - low levele <23 nie mają powodu zeby go robić, bo misja za trudna dla nich jest. 24 poziomy juz wtedy zazwyczaj mają hełm/chest legendarny więc sprzęt ich nie jara. Można było do wczoraj rozmontować te słabe legendarki od królowej na ascendand shardy, ale już tego robić nie mozna. Więc cały sens grania w te misje od niej właśnie został pogrzebany. Quo Vadis Bungie? Do tego totalnie nieopłacalne robienie strików - nagrody za to są żenujące. Weekly na 28 poziomie daje 9 strange coinsów, to jeszcze jest spoko i mozna zrobić, ale to raz tygodniu, co potem? W momencie wbicia poziomu >24 totalnie zmniejsza się ilośc rzeczy jaką warto robić, a powtarzanie po 40sty raz tych samych misji jest nużące. Ale gram dalej bo mi sie community podoba. Sorry za taki rant, ale no martwi mnie co robi bungie. w ogóle zrobiłem sobie Nightfall Strike sam, całkiem łatwe w tym tygodniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jak to ?Legendarnego sprzętu już nie zamienia na Ascendand Shard ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 tylko te co wypadaja z misji od krolowej Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Warlock na 29 lvl i zrobiłem tytana - w 1,5 dnia już nabity 25lvl. Specjalnie robię kilka postaci żeby farmić coiny, shardy, itp bo warlockiem po przejściu raidu nie ma co robić do momentu restartu - czyli wtorku. Za weekly strike na 28lvl dostaje się 9 coinów. Ja i tak nakupowałem już sobie Surosa Regima i engram u xura i mam jeszcze ok 25 coinów i z 30 motów. Byle do następnego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
davek 3 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ja jutro bede chciał poszukać tych coinow mam warloka na 24.Jakies porady ? Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Preview patcha 1.0.2 wchodzi za tydzień Cryptarch Changes Cayde-6 took the Cryptarch aside and showed him a sack of doorknobs. He decoded that mystery pretty quickly. Legendary Engrams will always produce Legendary or better quality items, including Materials or Exotics Rare Engrams will always produce Rare or better quality items Rare engrams will have an increased chance to produce Legendary quality items Activity Changes Daily Heroics, Weekly Heroics, and Vanguard: Tiger Playlist activities will include Rare and Legendary Engrams in addition to their existing rewards Item Changes Ascendant materials have been promoted to Legendary to closer associate them with the gear they are used to upgrade Legendary Engram items that exist in your inventory will be demoted to Rare quality when the patch goes live, so decode them while you can. But let’s be honest--even if you don’t, we all know they were blues already... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ziku 1 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ktoś chętny teraz na królowa ? 24+ dodawać ZikusPL Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Ja bym mógł iść tyle że nie mam respektu u niej. Warlock 26 Edytowane 27 Września 2014 przez gamerTHC Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Ten sprzedawca co się pojawia co jakiś czas w Tower, dziś jest obecny? Ogólnie on się pojawia tylko w weekendy czy randomowo? PS. U Postmastera mam dwie jakieś wiadomości, ale pokazuje mi, ze mam za mało miejsca aby je otworzyć. PS2. OK, znalazłem dziada, ale mam za mało starnge coin aby coś kupić. W jakim trybie one najczęściej wpadają? Edytowane 27 Września 2014 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Co do postmana, usuń jakieś zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza
davek 3 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ten sprzedawca co się pojawia co jakiś czas w Tower, dziś jest obecny? Ogólnie on się pojawia tylko w weekendy czy randomowo? PS. U Postmastera mam dwie jakieś wiadomości, ale pokazuje mi, ze mam za mało miejsca aby je otworzyć. PS2. OK, znalazłem dziada, ale mam za mało starnge coin aby coś kupić. W jakim trybie one najczęściej wpadają? Dawałem parę postów wyżej filmik gdzie siedzi Xur Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Ten sprzedawca co się pojawia co jakiś czas w Tower, dziś jest obecny? Ogólnie on się pojawia tylko w weekendy czy randomowo? PS. U Postmastera mam dwie jakieś wiadomości, ale pokazuje mi, ze mam za mało miejsca aby je otworzyć. PS2. OK, znalazłem dziada, ale mam za mało starnge coin aby coś kupić. W jakim trybie one najczęściej wpadają? 1.) Masz za dużo przyjętych zadań. Usuń któreś albo wreszcie wykonaj 2.) Weekly Herioc Strike A tak przy okazji to z niebieskiego engrama wpadły mi legendarne rękawice, które akurat chciałem kupić u Crucible Q. Edytowane 27 Września 2014 przez McDrive Cytuj Odnośnik do komentarza
davek 3 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 W weekly heroic strike można farmic te coiny? Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Byłem u cygana na autofire mnie nie było stać ale chociaż kupiłem exotic hełmet warlockiem a wypadł dla tytana Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 W weekly heroic strike można farmic te coiny? W pewnym sensie. Musisz ukończyć Strike'a aby dostać konkretną liczbę coin-ów. Tyle, że do tych zadać sam nie podchodź. Musisz mieć kogoś z kim będziesz grał, bo gra sama nie wyszukuje ci ludzi jak w przypadku Strike-ów w misjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi