michu86- 384 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Legendarne hełmy na wyścigach mi dropi jak poje*ane, mam ich z 15 - niestety na wyścigach tylko hełmy dropi, bo jak się dostaje jakiś armor to jest to armor wyścigowy z zerowym lightem niestety. No wiadomo, że z niebieskich czasami wpadnie fioletowa rzecz, wczoraj np.: mi się udało, ale to była pierwsza legendarna rzecz z niebieskiego enagramu podczas całego mojego grania, a otwierałem mnóstwo niebieskich - więc może mam pecha po prostu... Ale kiedyś to się odwróci ;}! Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Graj Court Of Oryx runy na 190 light, duzo engramow sypie. Majac 283 light zbierz ekipe i zrob nightfalla. Mozesz dostac ducha lub uzbrojenie 300+, z 283 mozesz isc na Raid juz. Probuj kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 No właśnie jest problem bo nie mam żadnej ekipy. A czasami co randomy odpierdzielają to ręce opadają. Gramy strike (daily heroic na 260 lighta) i kolesia z 300+ lightem trzeba co chwila wskrzeszać... Na raidy też trzeba mieć ekipę... nigdy nie próbowałem ale w raidzie jest na raz 6 graczy i sami musza rozkminić o co chodzi? Bez strzałek na mapie... ? Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Tak choć tak wygląda tylko z początku rajd i jest to coś pięknego dla mnie (uwielbiam poznawanie od zera). Teraz rajdy już są obcykane w całości. Co do strików to sam mam czasem takie dni, że lamie niemiłosiernie ale na szczęście zdecydowana mniejszość to jest hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Da się zrobić raid z randomami? Czy niezbędna jest dobra komunikacja i duży skill ? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
OmerPL 20 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Mamy ziomka w ekipie, który kilkakrotnie zrobił rajd, raz co najmniej harda, z randomami. Randomy muszą być ogarnięte i wszystko pójdzie. Ogólnie jakiś mega skill nie jest wymagany wg mnie, bardziej przetrenowanie i zgranie elementów w całość. Przynajmniej po mojej grupie to widzę. Najważniejszy jest light żeby nie tracić na zadawanych/przyjmowanych obrażeniach czyli 290/310 dla odpowiednio normala i harda (zwłaszcza na hardzie jest to odczuwane, gdy ma się te kilka oczek mniej) Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Fajny jest ten item three of coins, u mnie praktycznie co 3-4 użycie to egzotyk : ) Lighta mam obecnie 287 więc jeszcze się wstrzymam z raidami. Chyba mało osób gra PoE na wyższych poziomach bo już kilka razy próbowałem i zawsze sam byłem... : ( Opłaca się robić to PoE bo zawsze dropi coiny, dość często legendy, czasami egzotyki - które się przerabia na marki i shardy i się biznes jakoś kręci I w sumie logiczne, że ToC działa na wyścigach bo one są przecież brane jako PvP - więc rzeczywiście co 5 min szansa na egzotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Kiedyś PoE na wyższym poziomie było tylko dla teamów, nie losowało randomów. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 No i nadal tak jest. Poziom 28 jest z losowaniem, a pozostałe 3 poziomy (32, 34 i 35), to już trzeba mieć zespół 3 osobowy. Nic się nie zmieniło. A strange coiny lecą ze skrzynek na 28 poziomie, więc się szybko robi i ma się je prawie gwarantowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 czy Taken King Legendary Edition w wersji pudełkowej ma całą zawartość na płycie, czy jakieś kody do wpisania na PSN/XBL? Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Na xboxie masz kod do wpisania poza podstawką, która jest na płycie. Podejrzewam że na PS jest identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Są tu jacyś aktywni gracze z którymi można pograć na PS4? - systematycznie. Albo ktoś może polecić mi aktywny polski klan (z tego co szukam na stronce bungie - nie wiele wynika). Mam małe wymagania - byle nie było dzieciaków piszczących do słuchawki ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Poszukaj Klanu "Cudowni" każdy guardian mile widziany. Wymagania chęci i być pomocnym , doświadczenie samo przyjdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 W Media Markt i Saturnie Destiny TTK Legendary Edition za 119 zł (PS4 i XONE) jakby ktoś się jeszcze wahał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Duzo czas trzeba poswiecic zeby dojsc do end game? Cytuj Odnośnik do komentarza
z2djtkose 74 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Michu możesz mi też posłać invite , często naparzamy z piotrosem we wtorki co reset ;p Mój psn: chrizzkilazz Edytowane 22 Grudnia 2015 przez z2djtkose 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Shen Do takiego fabularnego end game z podstawy to raczej nie dużo, do 15h max o ile dobrze pamiętam. z2djtkose To wyślę dziś jak wrócę z roboty Frredy Też Ci wyśle zaproszenie to może uda się coś zorganizować, bo samemu to lipa. Edytowane 23 Grudnia 2015 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Shen Do takiego fabularnego end game z podstawy to raczej nie dużo, do 15h max o ile dobrze pamiętam. z2djtkose To wyślę dziś jak wrócę z roboty Frredy Też Ci wyśle zaproszenie to może uda się coś zorganizować, bo samemu to lipa. Pisz i zapisz się do klanu na bungie. Przyjmę zaproszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Również jestem chętny do gry. Niedawno zacząłem, więc jeszcze troche przede mną. Wysłałem requesta do klanu PSN: Wojtusior Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 No i stało się. Dzisiaj po dziennym resecie, a jeszcze przed wigilią udało mi się wbić ostatnią postać na 40 poziom, co spowodowało, że posiadam obecnie 6 postaci na 40 poziomie, z czego na PS każdą mam na 318 poziomie, a na X1 mam Tytana na 315, a Warlocka i Huntera jeszcze lekko powyżej 300... dzięki oszczędzaniu niebieskich engramów przed wbiciem 40 poziomu, potem bardzo szybko osiągnąłem 300 poziom. Bronie i ducha dostałem wcześniej grając Tytanem, więc też to znacząco ułatwiło sprawę w pozostałych 2 postaciach. Świetną sprawą jest to, że No Time To Explain, Touch of Malice i Black Spindle można używać mając 30 poziom, a pulse od vanguarda Apple of Discord mając 36 poziom, co znacząco ułatwia grę po osiągnięciu 30 poziomu. Teraz pozostało wymaksować wszystkie podklasy i będę mógł spokojnie grać na X1, tak jak na PS4... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryhol 5 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Z chęcią z kimś pogram na XO, dopiero zaczynam. Jest jakiś klan na ppe? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 dodaj orionPL92, pogramy Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Mnie też możesz dodać. Gram praktycznie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ponad 220 wyścigów i ani razu nie dostałem hełmu na 320l. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Wczoraj kupiłem legendary edition w promocji na pss. Od razu skorzystałem z możliwości podniesienia lv na 25. Jakieś tipy dla nooba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi