Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 529,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Na cdp.pl jest fajna promocja - przy płatności PayPalem wychodzi 255zł za kolekcjonerkę i 212 za legendary.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Z TTK Destiny jawi się jako gra kompletna dzisiejsza 50 min zajawka sprawiła mi zjazd szczęki w dół i poważnie myślę na zakupem. Pomimo tego że mam co ogrywać, GTA, Carsy, Wiesiek, Obcy, Dragon Age, MGS no i Destiny.

Opublikowano

Rzeczywiscie rzuca na kolana - jakbym zupelnie nowa gre widzial ! 

xD

Opublikowano

Te opisy pod przedmiotami są zarąbiste. Mój ulubiony to Lucky Raspberry: No one has ever died wearing me. # It's true. She leaves the unworthy before they fall.

Opublikowano

Jakie błędy z pierwszego roku miały wpływ na Taken King

Zmiany w nightfallu:

- poziom NF - 40,

- 30 sekund oczekiwania na podniesienie kolegi z teamu,

- jak wszyscy padniemy nie wywala nas na orbitę tylko zaczynamy od ostatniego checkpointu, to akurat jest słabe.

Opublikowano

Bbardzo zla wiadomosc - Vog też nie był od początku. Ludzie muszą mieć czas na zebranie gearu i wbicie poziomu!

xD

Opublikowano

Przecież tym tweetem potwierdzają, że nie będzie od razu. Tak przynajmniej rozumiem zwrot „hot on the heels of launch”.

Opublikowano

Wiadomo już że nowy raid startuje 3 dni po premierze Taken King 18.09.

We wtorek 08.09, wraz z updatem 2.0, wszyscy dostaną dostęp do nowych mapek w Crucible i do nowych trybów Rift i Mayhem. Nie będziemy mieli oczywiście nowych superów, które widać na filmiku, ale i tak się jaram.

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

Tak, od patcha do premiery TTK dla wszystkich. Potem tylko z TTK.

Opublikowano

Czy znajdę gdzieś lepszą opcję zakupu kolekcjonerki niż na cdp.pl? (299zł)

Opublikowano

Muszę skołować  PS 4 i wrócić do walki :P Chyba, że zacznę od nowa na One. Muszę się zastanowić, trailery od Bungie zawsze podkręcały hype na maksa. 

Opublikowano

Zapraszamy do gry na PS4. Stara ekipa powraca, więc będzie grane :) Sam nie mogę się doczekać. Nawet udało mi się dzisiaj zrobić 3 nighfalle przed patchem :)