Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Jeżeli chcesz kupić sam nowy dodatek to tak, a jak nie to możesz kupić całą grę ze wszystkimi dodatkami.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Na cdp.pl jest fajna promocja - przy płatności PayPalem wychodzi 255zł za kolekcjonerkę i 212 za legendary. Edytowane 26 sierpnia 20159 l przez wrog
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Z TTK Destiny jawi się jako gra kompletna dzisiejsza 50 min zajawka sprawiła mi zjazd szczęki w dół i poważnie myślę na zakupem. Pomimo tego że mam co ogrywać, GTA, Carsy, Wiesiek, Obcy, Dragon Age, MGS no i Destiny.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Rzeczywiscie rzuca na kolana - jakbym zupelnie nowa gre widzial ! xD
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Te opisy pod przedmiotami są zarąbiste. Mój ulubiony to Lucky Raspberry: No one has ever died wearing me. # It's true. She leaves the unworthy before they fall.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Jakie błędy z pierwszego roku miały wpływ na Taken King Zmiany w nightfallu: - poziom NF - 40, - 30 sekund oczekiwania na podniesienie kolegi z teamu, - jak wszyscy padniemy nie wywala nas na orbitę tylko zaczynamy od ostatniego checkpointu, to akurat jest słabe.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Nic dziwnego. Vog też nie był od początku. Ludzie muszą mieć czas na zebranie gearu i wbicie poziomu.
Opublikowano 1 września 20159 l Bbardzo zla wiadomosc - Vog też nie był od początku. Ludzie muszą mieć czas na zebranie gearu i wbicie poziomu! xD
Opublikowano 1 września 20159 l Przecież tym tweetem potwierdzają, że nie będzie od razu. Tak przynajmniej rozumiem zwrot „hot on the heels of launch”.
Opublikowano 3 września 20159 l Mam do was pytanko. Gra ktoś jeszcze na x1? Mam propzycje wymiany na Destiny limited edition wraz z The Dark Below i House of Wolves i się zastanawiam czy będzie z kim grać.
Opublikowano 4 września 20159 l Wiadomo już że nowy raid startuje 3 dni po premierze Taken King 18.09. We wtorek 08.09, wraz z updatem 2.0, wszyscy dostaną dostęp do nowych mapek w Crucible i do nowych trybów Rift i Mayhem. Nie będziemy mieli oczywiście nowych superów, które widać na filmiku, ale i tak się jaram. Edytowane 4 września 20159 l przez Pryxfus
Opublikowano 6 września 20159 l Boże jakie oni robią hypowe trailery https://youtu.be/9--RxNg4lnA niestety powinni każdy filmik podpisywać, że żadna z tych rzeczy nie będzie zawarta w grze i jest to tylko wytwór fantazji Bungie
Opublikowano 8 września 20159 l Czy znajdę gdzieś lepszą opcję zakupu kolekcjonerki niż na cdp.pl? (299zł)
Opublikowano 8 września 20159 l Było tam promo -15% płacąc przez paypal, ale nie wiem czy jeszcze jest, pewnie nie, a wychodziło 250 zł.
Opublikowano 8 września 20159 l Update do gry to aż 17 GB !!! Przeorali wam grę i każdą od nowa ściągać
Opublikowano 8 września 20159 l Muszę skołować PS 4 i wrócić do walki Chyba, że zacznę od nowa na One. Muszę się zastanowić, trailery od Bungie zawsze podkręcały hype na maksa.
Opublikowano 8 września 20159 l Zapraszamy do gry na PS4. Stara ekipa powraca, więc będzie grane Sam nie mogę się doczekać. Nawet udało mi się dzisiaj zrobić 3 nighfalle przed patchem
Opublikowano 8 września 20159 l Skoro wszyscy wracają to: Nowa rekrutacja do klanu Destiny PS4. Zapraszam wszystkich chętnych do "Oczy Waszki" https://www.bungie.net/en/Clan/Detail/1070274 Edytowane 8 września 20159 l przez Frredy