Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konferencja Microsoftu 21.05.2013 - opinie, komentarze, pogaduszki podczas konfy.

Featured Replies

Opublikowano

Dobra rozumiem można płakać, że nie było gier, że konsola jest brzydka ale litości co jest złego w tym gadaniu dla mnie to mega opcja na (pipi) mam szukać pilota jak mogę powiedzieć ? Czepiać się można ale na siłę to też już lekka przesada.

po pierwsze ile jestes w stanie zapłacić żeby nie szukac pilota? to dla ciebie aż taki problem? posprzątaj w domu to łatwiej znajdziesz

druga i ważniejsza sprawa - dzisiejsze smart TV też mają obsługe za pomocą głosu, bez xboxa

• Odpowiedzi 608
  • Wyświetleń 24,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja pierdziele...A jakiej wypowiedzi się spodziewałes po ZAŁOŻYCIELU MS? Że zacznie hejtowac swojego "wnuka"?

Opublikowano

Lionel ewoluuje nice!!

po pierwsze ile jestes w stanie zapłacić żeby nie szukac pilota? to dla ciebie aż taki problem? posprzątaj w domu to łatwiej znajdziesz

druga i ważniejsza sprawa - dzisiejsze smart TV też mają obsługe za pomocą głosu, bez xboxa

po pierwsze to moja Mama ma taki sam TV jak ja po drugie utopiła pilota w wodzie i teraz wiecznie mi go podpierdziela, więc muszę go szukać, także przestań mi tu fafikować ze sprzątaniem w domu. Po za tym jak (pipi)a okaże się, że będą na tej konsoli za(pipi)iste gry to ją kupię i czemu miał bym nie korzystać z takiej opcji skoro jest ?!!!!

No tak najpierw się mnie pytasz ile jestem w stanie za to dać a potem sam karzesz mi kupować smarTV za(pipi)ongo po prostu!

Opublikowano

kto kupi x zero będzie kartoflarzem 

Opublikowano

Lajonel nie miales (pipi)c z foruma?

Sie porobilo. Przebrnalem przez te 27 stron tematu i dorzuce swoje 3 grosze. W punktach.

- pokazali sprzet (+)

- pokazali cala reszte (-)

- gracze hardcore dla M$ sie nie licza

- 15 exow w tym 8 new ip (poki co +) ale to wyjdzie na e3

- efekty graficzne w F5 i cod moze i sa ladne ale kto zwraca uwage podczas strzelania czy jazdy na to ile siniakow jest na rece czy jak scieraja sie opony. bez przesady z tym realizmem.

- je.blem jak koles opowiadal z mega zaangazowaniem, ze w cod mozna zrobic..... WSLIZG :sorcerer: i, ze rybki uciakaja od gracza jak sie zblizy!!! xD

- wszyscy leja za psa a Wiolek na bank sie ucieszy

- nie mogelem komentowac live na czacie z forumowiczami (----------------------------)

Sony pokazalo gry, M$ sprzet i ficzery ale skosni jednak postawili na gry wiec poki co wygrywaja. Gdyby nie facebook na padzie to juz by mnie (po obu konfach) kupili. A tak mysle e3 wszystko zweryfikuje (no i pierwsze recenzje sprzetu).

Opublikowano

Konfa MS, pokaz nowego Xboxa i to nie Sony a MS uskutecznia damage control. Parodia nie z tej ziemi.

Opublikowano

opcja z fejsbukiem na PS4 nie jest zła, jeśli była by taka opcja np przy partyjce bf'a można by napisać na tablicy kumpla czy messedża "choć grać śmi,eciu" przy tym podpisik niżej  <wysłane z PS4> kiedy to on siedzi na lapku/pc i po chwili dołącza, mi by się takie coś spodobało 

Opublikowano

opcja z fejsbukiem na PS4 nie jest zła, jeśli była by taka opcja np przy partyjce bf'a można by napisać na tablicy kumpla czy messedża "choć grać śmi,eciu" przy tym podpisik niżej  <wysłane z PS4> kiedy to on siedzi na lapku/pc i po chwili dołącza, mi by się takie coś spodobało 

jak masz lumie z windowsem i aplikacje x360 to widzisz kto co gra i masz powiadomienia kto jaką gre odpalił. fajnie nie?

Opublikowano

Ktoś wspomina o tym, że będą promki jak na Steamie... ta jasne, uważaj bo uwierzę :D. Wtedy oczywiście takie rozwiązanie miałoby sens, ale nasze niedoczekanie, że gry nagle po 10-30 zł by były.

Opublikowano

iBzvb2JSpQNRM.gif

Opublikowano

W twoim przypadku to chyba "choć poboostujemy na operation metro".

Opublikowano

nieciekawa sytuacja z indie developerami, ci co się wypowiadają mówią same złe rzeczy o One. Nawet Notch.

Opublikowano

nieciekawa sytuacja z indie developerami, ci co się wypowiadają mówią same złe rzeczy o One. Nawet Notch.

A same dobre rzeczy o PS4. :)
Opublikowano

tumblr_mn7im30NGL1r26y7to1_400.gif

Jak tak się przyglądam temu psu, to mało zabawne.

Opublikowano

tumblr_mn7im30NGL1r26y7to1_400.gif

Jak tak się przyglądam temu ms, to mało zabawne.

fix'ed

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Endru ty wiesz, ze juz ktorys raz z rzedu powtarzasz sie z wklejanym filmikiem?

Opublikowano

Chyba z tymi ficzerami związanymi z tv i kinectem nie będzie tak tragicznie w Polsce

" Xbox One. Co z Polską?

Zgodnie z informacją prasową, wszędzie tam, gdzie oficjalnie pojawi się Xbox One, konsola otrzyma stosowne wsparcie - zarówno w obrębie rozrywki i telewizji, jak i lokalnego języka.

- W planach jest wprowadzenie opcji wyszukiwania głosowego oraz komend głosowych we wszystkich krajach, w których dostępny jest teraz Xbox 360, a będzie Xbox One. Aktualnie, voice control dostępny jest już w 13 krajach i trwają prace nad rozszerzeniem. Szczegółowe informacje na ten temat zostaną udostępnione bliżej premiery - wyjaśnia Tomasz Świeściak, odpowiedzialny za kontakty z mediami w agencji współpracującej z polskim Xbox Live.

Czy Microsoft będzie współpracował z polskimi sieciami kablowymi, stacjami telewizyjnymi oraz innymi partnerami, by dostarczyć te same usługi, jakie zaoferuje w USA i Wielkiej Brytanii?

- Jest jeszcze za wcześnie na tak konkretne odpowiedzi, szczegóły dotyczące poszczególnych usług (Live, TV itp.) będą udostępniane w najbliższym czasie - wyjaśnia Świeściak."

Opublikowano

Najpierw kwękanie, że Xbox to tuner do TV, a później że nie będzie to dostępne w Polsce.

Fanów PS nigdy nie zrozumiesz ;)

Opublikowano

Odnoszę wrażenie, ze nowy Xbox nie ma u nas żadnych szans na wygrana z Playstation. Po tych krzywych jazdach jakie zafundowal nam MS przepaść w naszym kraju bedzie jeszcze większa na korzyść PS.

Edytowane przez pop

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.