Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano
2 minutes ago, Observer said:

No niezłe niespodzianki tu lecą. Turoka się ogrywało na N64 :obama:

To była moja druga, po Marianie, gra na N64. Kupiona na giełdzie w Katowicach za 350zeta. Ależ ona miażdżyła. Szczęki kumpli z Playstation, Pegasusami i Amigami zbierałem z podłogi całymi dniami lol

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 817,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobra, yebać - resztę sobie jutro obejrzę, bo za długo to trwa, jak na nocną porę.

Opublikowano
1 minute ago, suteq said:

Przecież ten Turok to ma duże szanse być totalnym gównem bo pewnie będzie to jakieś live service

Dokładnie tak to wygląda niestety. Turok ogólnie mega, ale ten filmik syfiasty, a gra wygląda generycznie

Opublikowano

Action Adventure - Astro Bot

RPG - Metaphor

Sport/Wyścigi - FC 25

Sim/Strategy - Frostpunk 2!!!

Trzecia nagroda dla Astro Bota :)

Opublikowano

Best ongoing game - Helldivers 2. 

No Sony nieźle zbiera. Chyba już w sumie 5 nagród przytulili

Opublikowano

Kurde jeszcze Gra o Tron, w dodatku zapowiada się na sporą grę. Kiedy to wszystko ograć...

Opublikowano
2 minutes ago, Observer said:

Kurde jeszcze Gra o Tron, w dodatku zapowiada się na sporą grę. Kiedy to wszystko ograć...

Problem w tym, że dzieje się przed końcem serialu, czyli fabuła niczym nie zaskoczy

Opublikowano

Double Dragon, zaraz potem Screamer kurde co za powroty z niebytu gierek z dzieciństwa :obama:

Opublikowano

Screamer powraca lol Grałem w to chyba z 30 lat temu na PC, ale to był rajd. A to jest coś innego

No i TLoU2 wreszcie na PC. 3 kwietnia

Opublikowano

Najlepsza muza - Final Fantasy 7 Rebirth

Indie - Balatro

Mobile - Balatro

Audio Design - Hellblade

Głosowanie graczyków - Black Myth Wu Kong

Edytowane przez Homelander

Opublikowano

OMG, tych gier które wyglądają jak Genshin są dziesiątki. A wszystkie absolutnie identyczne i jednakowo odpychające :drakenope:

Opublikowano

Best narrative - Metaphore

No trochę szkoda, bo akurat Silent Hill mógłby tu wygrać :(

Opublikowano

O ja jebie, Okami 2 :D wszystkiego się bym spodziewał, ale Okami 2?? Capcom dziś pojechał po bandzie. Nowa Onimusha i nowe Okami

Opublikowano

Capcom pozamiatał, nawet jeśli to odległe premiery. Okami 2 i Onimusha, warto było zarwać nockę dla takich bomb

velociraptor-cry.gif

Opublikowano

Przecież ta konfa ma legendarny lineup, co tu się odpierdala.

Opublikowano

Najlepsza konfa od zamierzchłych czasów. Widać co prawda jeszcze pośmiertne drgawki po Concordzie, w niektórych tytułach, ale bomby przykryły to z nawiązką. Tak zarwać nockę to jak wygrać - pięknie zainwestowane 3.5h:banderas: