Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano
2 minutes ago, Observer said:

No niezłe niespodzianki tu lecą. Turoka się ogrywało na N64 :obama:

To była moja druga, po Marianie, gra na N64. Kupiona na giełdzie w Katowicach za 350zeta. Ależ ona miażdżyła. Szczęki kumpli z Playstation, Pegasusami i Amigami zbierałem z podłogi całymi dniami lol

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 790,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dobra, yebać - resztę sobie jutro obejrzę, bo za długo to trwa, jak na nocną porę.

Opublikowano
1 minute ago, suteq said:

Przecież ten Turok to ma duże szanse być totalnym gównem bo pewnie będzie to jakieś live service

Dokładnie tak to wygląda niestety. Turok ogólnie mega, ale ten filmik syfiasty, a gra wygląda generycznie

Opublikowano

Action Adventure - Astro Bot

RPG - Metaphor

Sport/Wyścigi - FC 25

Sim/Strategy - Frostpunk 2!!!

Trzecia nagroda dla Astro Bota :)

Opublikowano

Best ongoing game - Helldivers 2. 

No Sony nieźle zbiera. Chyba już w sumie 5 nagród przytulili

Opublikowano

Kurde jeszcze Gra o Tron, w dodatku zapowiada się na sporą grę. Kiedy to wszystko ograć...

Opublikowano
2 minutes ago, Observer said:

Kurde jeszcze Gra o Tron, w dodatku zapowiada się na sporą grę. Kiedy to wszystko ograć...

Problem w tym, że dzieje się przed końcem serialu, czyli fabuła niczym nie zaskoczy

Opublikowano

Double Dragon, zaraz potem Screamer kurde co za powroty z niebytu gierek z dzieciństwa :obama:

Opublikowano

Screamer powraca lol Grałem w to chyba z 30 lat temu na PC, ale to był rajd. A to jest coś innego

No i TLoU2 wreszcie na PC. 3 kwietnia

Opublikowano

Najlepsza muza - Final Fantasy 7 Rebirth

Indie - Balatro

Mobile - Balatro

Audio Design - Hellblade

Głosowanie graczyków - Black Myth Wu Kong

Edytowane przez Homelander

Opublikowano

OMG, tych gier które wyglądają jak Genshin są dziesiątki. A wszystkie absolutnie identyczne i jednakowo odpychające :drakenope:

Opublikowano

Best narrative - Metaphore

No trochę szkoda, bo akurat Silent Hill mógłby tu wygrać :(

Opublikowano

O ja jebie, Okami 2 :D wszystkiego się bym spodziewał, ale Okami 2?? Capcom dziś pojechał po bandzie. Nowa Onimusha i nowe Okami

Opublikowano

Capcom pozamiatał, nawet jeśli to odległe premiery. Okami 2 i Onimusha, warto było zarwać nockę dla takich bomb

velociraptor-cry.gif

Opublikowano

Przecież ta konfa ma legendarny lineup, co tu się odpierdala.

Opublikowano

Ile to jeszcze potrwa?

Opublikowano

Najlepsza konfa od zamierzchłych czasów. Widać co prawda jeszcze pośmiertne drgawki po Concordzie, w niektórych tytułach, ale bomby przykryły to z nawiązką. Tak zarwać nockę to jak wygrać - pięknie zainwestowane 3.5h:banderas: