Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ciekawe czy zapowiedzą remaster Fallouta 3 albo New Vegas. Oblivion się dobrze sprzedał i w game passie zrobił dobry wynik, więc pewnie pójdą za ciosem. Tym bardziej, że teraz jeszcze serial podkręcił zainteresowanie marką. Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Czokosz
Opublikowano 45 minut temu45 min Bez kitu tak sie skupiłem na tej personie że zapomniałem że chce remastero coś z fallouta oby było bombardowanie
Opublikowano 26 minut temu26 min Na x latają leaki, że Ryse Son of Rome ma dostać remaster i że dzisiaj ma być zapowiedź. Ogrywałem ten tytuł jakoś 2-3 miesiące temu i do dziś wygląda zajebiście. Lepiej by się za drugą odsłonę zabrali. Takie staruszki jak F3 I NV bardziej potrzebują odświeżenia, a nie piękny Ryse. Edytowane 26 minut temu26 min przez Czokosz
Opublikowano 20 minut temu20 min Też grałem w tamtym roku graficznie tam nic nie potrzebuje remastera a gameplayowo tego sie nie da naprawić nie robiąc gry od zera
Opublikowano 4 minuty temu4 min No ta walka widowiskowa była i ładne finishery zrobili, ale jednocześnie prosta jak budowa cepa i musiałem przejście na trzy sesje rozbić, bo mi się nie chciało dłużej w to grać. Antagoniści też na minus bo to takie głupkowate typki rodem z jakiejś kreskówki. Lepiej już ta dwójka by wyszła z jakąś poważniejszą historią i lepszą walką.