Opublikowano 53 minuty temu53 min Ciekawe czy zapowiedzą remaster Fallouta 3 albo New Vegas. Oblivion się dobrze sprzedał i w game passie zrobił dobry wynik, więc pewnie pójdą za ciosem. Tym bardziej, że teraz jeszcze serial podkręcił zainteresowanie marką. Edytowane 53 minuty temu53 min przez Czokosz
Opublikowano 21 minut temu21 min Bez kitu tak sie skupiłem na tej personie że zapomniałem że chce remastero coś z fallouta oby było bombardowanie
Opublikowano 2 minuty temu2 min Na x latają leaki, że Ryse Son of Rome ma dostać remaster i że dzisiaj ma być zapowiedź. Ogrywałem ten tytuł jakoś 2-3 miesiące temu i do dziś wygląda zajebiście. Lepiej by się za drugą odsłonę zabrali. Takie staruszki jak F3 I NV bardziej potrzebują odświeżenia, a nie piękny Ryse. Edytowane 1 minutę temu1 min przez Czokosz