Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Konfa Microsoftu bardzo dobra - początkowy trailer z AC: Unity był rewelacyjnie zmontowany i liczyłem na bomby z każdą kolejną minutą, ale trochę mnie przytłumili tą FIFĄ i gierkami indie. Ale jak później zaczęli sypać exami, pokazywać wszystko i prezentować nowe tryby, bajery, Quantum Break, zostałem całkowicie zmiażdżony. Rewelacja. Quantum jawi się jako duchowy następca Maxa Payne'a (klimatycznie) i wygląda wspaniale, czekam na gameplay w znacznie lepszej jakości, bo z tego streama szło to słabo, ale Remedy daje radę
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Tomb Raider,jako exclusiv dla xbona to niezły szoker,ciekawe czy sony wyskoczy z czymś podobnym.Jedynka była niezłą grą i z przyjemnością ją ukończyłem.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Trochę się wynudziłem na tej konferencji. Ale QB i TR na plus. btw Ori na streamie.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l bundle z sunsetem dobra opcja dla lojalnego xbota, ten z codem dla janusza.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l szkoda że tylko biały po prostu. i dysk normalny z tego co pamiętam. w codzie 1TB
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Ciekawe jak cena bundla z SO przełoży się na PLN. Za 1700 zł w cenie konsoli będzie Forza 5 i Fifa 15, podejrzewam, że za tyle samo będzie bundle z SO biorąc pod uwagę, że gra jest w cenie konsoli. szkoda że tylko biały po prostu. i dysk normalny z tego co pamiętam. w codzie 1TB Ale ten z CoD'em kosztuje 25% więcej.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Ciekawe jak cena bundla z SO przełoży się na PLN. Za 1700 zł w cenie konsoli będzie Forza 5 i Fifa 15, podejrzewam, że za tyle samo będzie bundle z SO biorąc pod uwagę, że gra jest w cenie konsoli. nie interesują mnie te gry. tzn forza nawet, ale bardziej horizon. Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Bez kitu. Ci, co widzą Max Payne w QB powinni skasować konto. Takiej (pipi)ni dawni nie widziałem. Jedyne, co odróżnia technologicznie QB od gier z past-genów, to więcej ruchomych elementów w powietrzu. Te kąsolki musza być bardzo słabe.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Mega podnieta, a na koniec i tak sie okazuje ze do czasu destiny i tak nie ma w co grac
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l A teraz ciekawostka, czyli niby-exy na Xbox One, które wyszły/wyjdą na inne platformy niż XO: - Dead Rising 3 - PC - Ryse: Syn Cygana - PC - TitanFall - X360, PC - Project Spark - X360, PC - Forza Horizon 2 - X360 - Ori & the Blind Forest - X360, PC - Halo: Master Chief Collection - X360, Xbox - większość indyków z Gamescomu - PS4, PC - Rise of the Tomb Raider - tutaj może być różnie, spodziewane wersje na X360 i PC, jeśli to MS okaże się wydawcą Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Kasias
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Masakra jak Cię dolna partia pleców piecze. Najbardziej żałosny typ gracza
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Ale ja nie mam zamiaru jechać bo XO, tylko zwracam uwagę, że tych gier Only On Xbox i PC, ale niekoniecznie Only On Xbox One, zrobiło się w bibliotece XO całkiem dużo. Edit. Ja yebie, przeczytałem tę listę raz jeszcze i muszę przyznać, że ten Don Mattrick przed rokiem miał rację - "Kup X360!" Edytowane 12 sierpnia 201410 l przez Kasias
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l A teraz ciekawostka, czyli niby-exy na Xbox One, które wyszły/wyjdą na inne platformy niż XO: - Dead Rising 3 - PC - Ryse: Syn Cygana - PC - TitanFall - X360, PC - Project Spark - X360, PC - Forza Horizon 2 - X360 - Ori & the Blind Forest - X360, PC - Halo: Master Chief Collection - X360, Xbox - większość indyków z Gamescomu - PS4, PC - Rise of the Tomb Raider - tutaj może być różnie, spodziewane wersje na X360 i PC, jeśli to MS okaże się wydawcą Kupujac kazda z tych gier na 360 albo PC to i tak wspierasz finansowo MS, kurzace sie PS4 nie przyniesie Sony kokosow.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Jeśli Tomb Raider to faktycznie ex na długi okres to MS zyebał prezentacje najmocniejszej bomby na swojej konfie. Pokazali jeden obrazek i powiedzieli kilka zdań nie wzbudzając większych emocji. Powinni przygotować chociaż kilkusekundowy filmik i mocno podjarani przez kilka minut nawijać o grze. Wiele osób, w tym ja, myślało że to zapowiedź jakiegoś spin-offa a nie megatony AAA. A co do zapewnień o ekskluzywności- podczas produkcji RE4 Mikami przysięgał na wszystkie świętości że gra wyjdzie tylko i wyłącznie na GC a już rok później można w nią było zagrać na PS2. Nie wierzę w permanentne exy.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Pokazali jeden obrazek i powiedzieli kilka zdań nie wzbudzając większych emocji. ty chyba jeszcze nie widziałeś co się na necie dzieje, obczaj same nasze forum
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Pokazali jeden obrazek i powiedzieli kilka zdań nie wzbudzając większych emocji. Na szczescie David Cage nie robi tej gry...
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Podróż i The Unfinished Swan oficjalnie na PS4. 1080p, Cross-Buy - to się chwali: http://blog.eu.playstation.com/2014/08/12/journey-unfinished-swan-coming-ps4/
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Tomb Raider nie ma szans zostac exem na stale. To ze bedzie wydany na PC jest tak oczywiste, ze nawet nie chce mi sie w to bardziej zaglebiac. A do tego uwazam, ze wersja PS4 rowniez wyjdzie. Mysle po roku, maksymalnie dwoch.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l Pokaz Tomb Raidera będzie na E3 2015, tak jak wielu innych gier. Mieli racje Ci, którzy mówili, ze E3 2014 to przedsmak.
Opublikowano 12 sierpnia 201410 l ty chyba jeszcze nie widziałeś co się na necie dzieje, obczaj same nasze forum Widziałem ale cała dyskusja dotyczy tylko tematu wyłączności dla Xbox One. Przeważają dwie opinie- "i tak wyjdzie na PS4 i PC" oraz "jak wyjdzie tylko na XOne to i tak nie kupię konsoli dla tej gry". Emocje jakieś są ale efekt dla MS średni