May 27, 201312 yr Nie ma za wiele, ale od czegoś trzeba zacząć. Edited May 27, 201312 yr by czarek250885
June 1, 201312 yr po ikonce w logo myślałem że to gra która łączy w sobie walke samolotów, czołgów i statków, i to by było bardzo ciekawe, jednak po filmikach z PC wydaje sie że to tylko walki samolotów (też ok), tutaj widze że jakis teaser wojsk lądowych, mam nadzieje że finalna gra na ps4 obsłuży jednocześnie walke wojsk lądowych, morskich i powietrznych, i każdy rodzaj będzie mial szanse zwalczyć pozostałe w jednej wielkiej bitwie (64, 128 graczy?) takie coś jawi sie bardzo kusząco :> Edited June 1, 201312 yr by Yano
June 6, 201312 yr Na PC jest obecnie mozliwosc tylko latania,ale glownym celem jest polaczenie wody,ziemi i powietrza.
September 19, 201312 yr Jak ktoś zainteresowany szczegółami obecnego wizerunku gry na PC - http://mmogrinder.net/2013/09/18/war-thunder-episode-48/
December 2, 201312 yr A tam liczy się fun z gry a nie tam grafika,bf3 na konsole wygląda gorzej niż góvno a grałeś
December 2, 201312 yr A tam liczy się fun z gry a nie tam grafika,bf3 na konsole wygląda gorzej niż góvno a grałeś Tu masz rację
December 2, 201312 yr niestety odpaliłem tę grę po killzonie i niestety od razu poszła do kosza własnie ze względu na grafikę
December 2, 201312 yr Bardzo fajna gra. Niestety grafika na PS4 w porównaniu z PC jest lekko mówiąc słaba.
December 4, 201312 yr Nie wiem jak gra wygląda ba PC, wiem za to, że wygląda więcej niż przyzwoicie na PS4 (i o dziwo, też mam Killzona). A grywalność ma fenomenalną (której wyżej wspomniany Killzone nie ma np. wcale); to chyba najważniejsze? Jak ktoś ma ochotę bym go zestrzelił to: Drunk3n_Villain Edited December 4, 201312 yr by Maiden
December 10, 201312 yr jakby ktoś chciał razem pograć to zapraszajcie. DreyesPL tylko napiszcie, że z forum jesteście : )
December 11, 201312 yr Polatałem chwilę i chciałbym się dowiedzieć czy da się zmienić sterowanie na takie, że analogi są pozamieniane, bo aim lewą gałką jest dla mnie za trudny, wolał bym prawą [;
December 15, 201311 yr war thunder wykorzystuje touchpad jako myszki - w końcu Edited December 15, 201311 yr by MEVEK
May 30, 201411 yr W nadchodzącej aktualizacji pojawią się czołgi (open beta). Chyba wreszcie przychodzi czas by wypróbować tę grę.
May 14, 201510 yr Ze tak odkopie temat, ktos wie gdzie znalezc jakis fajny setting dla dual shocka? Bawie sie ustawieniami i obawiam sie ze kazda proba coraz gorzej ;P
May 14, 201510 yr Ja w czołgach używam takich: Tank throttle : Lewa gałka góra - dół Tank steering : <R1 >L1 Main gun, secondary, machine guns : R2 Special guns : L1 Sniper mode R3 Crosshair light: R3 Tank repair : strzałka w lewo Shell type : strzałka góra Shell type 3 : strzałka w dół Artillery strike : X Fire extinguisher : strzałka w prawo Niestety nic pod samoloty nie mam bo nimi wcale nie grałem
May 14, 201510 yr Dzieki bardzo, ale wlasnie szukam czegos pod samoloty bo glownie w powietrzu smigam