Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo 5: Guardians

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 194 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że gra będzie podzielona 50/50 pomiędzy MC i Lockiem.

Opublikowano

Jaki interes ma Arbiter w pomocy Locke'owi?

Opublikowano

ja czuję po tych cutscenkach z MCC że Locke będzie z Arbiterem

A gdzie zalegalizują swój związek? ;)

Opublikowano

Jestem trochę pijany i mogę nie czaić. Lock ma za zadanie tylko znalezienie Szefa? O co on jest osądzany? Że niby w jaki sposób kogoś zdradził? :|

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Te trailery maja jakis zwiazek z fabula czy sa "tak o"? Moze bedziemy musieli dokonac wyboru po ktorej stronie chcemy stanac i w zaleznosci od tego reszta gry bedzie inna. Szacun poki co dla 343, ze siedza cicho i nic nie wiadomo, bedzie lepszy odbior gry. Chociaz pewnie na e3 sie czegos dowiemy.

Opublikowano

Motyw bohatera, który po wykonaniu zadania staje się zbędny i zaczyna być traktowany jak niewygodny świadek akurat jest dość popularny. Początek tego już był zresztą w Halo 4 z Halsey.

MC zerwał się ze smyczy, a Oni miało co do niego inne plany. Może obwiniają go o uwolnienie Didacta i inwazję jego wojsk do czego pewnie dojdzie w Halo 5. Nie mają nad nim kontroli, więc woleli by go widzieć pod kluczem, tym bardziej, że jego autorytet mógłby zostać wykorzystany do podważenia ich władzy - dla nowej generacji Spartan jest niczym bóg.

Opublikowano

mega klimatyczne te zwiastuny, hype na Halo wrocil z wzmozona sila!

Opublikowano

Czuje że pod koniec gry będzie motyw gdzie MC i Lock połączą siły razem walcząc przeciwko krasnalom, ewentualnie Lock będzie martwy, oczywiście że MC nie zginie. To by oznaczało tydzień żałoby w US i masowe samobójstwa.

H5 zapowiada się bardzo intrygująco jeszcze 2mc... :sorcerer:

Opublikowano

OOP1VMJ.jpg

ev-shipard-halo-masterchiefframe01.jpg?1ev-shipard-halo-lockeframe01.jpg?1428371

oLATRNG.jpg

zbroja Locka, zajebistość

Opublikowano

No i kto wtedy zostalby Microsoftowi? Jaka postac bylaby kojarzona z marka? Moze z samochodami z Forzy? xD

Edytowane przez asax

Opublikowano

Prędzej Cortanę uśmiercą

na dobre...

Opublikowano

Niny tez moglo by usmiercic Mario. Tyle lat z jednym bohaterem, przydalby sie ktos nowy c'nie?

Opublikowano

nie do końca, mario to postać "uniwersalna" średnio mi się widzi mc w platformówce czy grze wyścigowej

Opublikowano

A w bijatyce?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.