Skocz do zawartości

Star Wars: Battlefront

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 125,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• RIP Luke Skywalker - pamietamy     

• Cały czas było grywalne. Problemy były tylko przez pierwszy tydzień po premierze PS4, kiedy co kilka meczy wywalało do dasha (a i tak gierka dawała już wtedy dużo frajdy). Występowały też drobne probl

• Uwielbiam jak ktoś przychodzi do tematu i zaczyna tyradę o tym jak ktoś powinien wydawać swoje pieniądze

Opublikowano

Ooo no prosze to jutro gonie do tesco.

Wysłane z mojego HUAWEI P6-U06 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Daj znać jak dorwiesz z tesco, najbliższe mam na pojezierskiej ;) ciekawe czy mają

Opublikowano

Tam wlasnir podjade po pracy. Kolo 17 dopiero. Dam info

Opublikowano

Moja paczuszka z grą utknęła w oddziale nadawczym, czyli dzisiaj raczej nie pogram. :/ :[

Sferis i InPost? Moja utknęła przy wysyłce z oddziału, chociaż mam dziwne wrażenie, że to po prostu brak update'ów z ich strony. Bywały paczki, które odbierałem 5 minut po zmianie statusu przesyłki. Ich nowy system śledzenia jest przeciętny i mało czytelny (brakuje godzin przy każdym z punktów np.), teraz pewnie mają też ostry ruch związany z Battlefrontem.

Opublikowano

Dzieki za info !

Prosze. Mam nadzieję że pomogłem :lapka:

Sferis i InPost? Moja utknęła przy wysyłce z oddziału, chociaż mam dziwne wrażenie, że to po prostu brak update'ów z ich strony. Bywały paczki, które odbierałem 5 minut po zmianie statusu przesyłki. Ich nowy system śledzenia jest przeciętny i mało czytelny (brakuje godzin przy każdym z punktów np.), teraz pewnie mają też ostry ruch związany z Battlefrontem.

Tak, Sferis, a godzina przy statusach jest ostatni update mam na godzinę 7.55

Opublikowano

U mnie wczorajsza data i godzina 20:43. Ze Sferisa potwierdzenie wysłania paczki dostałem przed 18:00. Po potwierdzeniu wysłania, jeszcze nigdy paczka nie jechała do mnie więcej niż 24 godziny, więc i tym razem też tak powinno być. No chyba, że InPost odwalił kompletną fuszerkę tym razem, co byłoby dziwne, bo dali radę z największą premierą roku w Polsce (nowy Wiesiek). No nic, zostaje tylko czekać.

Opublikowano

Ja zamawiałem z CDP.pl Inpostem i dostałem info, że paczka jest już do odbioru (zawsze jak dostawałem info o wysłaniu to na następny dzień w paczkomacie już paczka czekała :)) Zacieram rączki aby rozegrać pierwszą potyczkę na Endorze :)

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

Właśnie stoję w kasie w Tesco na Długiej z tego co wygląda ostatnia kopia Battlefronta. Potwierdzam, 199,99.

Niech Moc będzie z Wami.

Opublikowano

Ostatni raz zamówiłem w Sferisie, biedaczki nie zdążyli wczoraj wysłać wszystkich zamówień.

Opublikowano

Ostatni raz zamówiłem w Sferisie, biedaczki nie zdążyli wczoraj wysłać wszystkich zamówień.

A te co wysłali nie dotarły jeszcze (I utknęły w trackingu) - profesjonalizm.

Opublikowano

Endor w deszczu  :obama:

7hvq7uB.jpg

To co Dice wykrzesało z tego Frostbit'a to głowa mała

Edytowane przez Malibu

Opublikowano

no ale to ew. na PC tak wygląda przecież:D nie na xboxie w 720p

Opublikowano

niech zrobia tak wygladajaca gre w swiecie SW ale singleplayer i rozbijam namiot pod paczkomatem

Opublikowano

Tak.

Opublikowano

niech zrobia tak wygladajaca gre w swiecie SW ale singleplayer i rozbijam namiot pod paczkomatem

No Visceral coś klei niby. 

Opublikowano

prawidłowo, byli by debilami gdyby nie zrobili gry single dysponujac taka oprawą i licencją

Opublikowano

Mam dobrą wiadomość, dzwoniłem do tesco na pojezierskiej, mają gierę w cenie 199 :D zarezerwowałem już kopię do odbioru i postaram się koło 20 być :) dzwoń jak coś to Ci odłożą ;)
Opublikowano

prawidłowo, byli by debilami gdyby nie zrobili gry single dysponujac taka oprawą i licencją

opuść maszt, przy tej grze pracuje amy od uncharted hehe

Opublikowano

to sa gierki komputerowe, nie licze na dobra fabule

Opublikowano

Mam dobrą wiadomość, dzwoniłem do tesco na pojezierskiej, mają gierę w cenie 199 :D zarezerwowałem już kopię do odbioru i postaram się koło 20 być :) dzwoń jak coś to Ci odłożą ;)
Tez sobie wlasnie zaklepalem :)