Zetta 3 378 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Chcialbym zobaczyc miny tych z Ubi przy przegladaniu rosnacych danych z preorderow i cancelow jednoczesnie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Chcialbym zobaczyc miny tych z Ubi przy przegladaniu rosnacych danych z preorderow i cancelow jednoczesnie XD 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Spoko że można przetestować, ale to i tak raczej zakup na premiere. Nie ma w najblizszym czasie zadnego ciekawego multi a w Destiny przeciez grac nie bede xd Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Chcialbym zobaczyc miny tych z Ubi przy przegladaniu rosnacych danych z preorderow i cancelow jednoczesnie XD Edytowane 28 Stycznia 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Chcialbym zobaczyc miny tych z Ubi przy przegladaniu rosnacych danych z preorderow i cancelow jednoczesnie XD Samo sendo Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Pewnie obawiają się że serwery padną to widać jak są przygotowani do premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Odbicia w szybach to po czesci powtorka z watch dogs. xdddd Edytowane 28 Stycznia 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Nie jest tak źle ale ilośc znaczników i sznurków za którymi sie idzie jest masakryczna xD Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 The Division beta on Xbox One is a gorgeous beast - bringing some of the most striking volumetric fog effects we've seen on any platform to date. http://www.eurogamer.net/articles/2016-01-28-improve-xbox-one-image-quality-in-the-division-beta Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Pograłem z godzinę. Wrażenia: - strzelanie tylko ok - miasto świetne - klimat świetny - hud zasrane ikonami - fajny pomysł z mapą ale słabe wykonanie - misje typowe dla ubi czyli średnie - jak spotkałem graczy w dead zone to się lekko podnieciłem bo to naprawdę fajna sprawa - dead zone - AI jest niezłe aczkolwiek za często biegną na pałę gdy mają tylko białą broń chociaż często jest tak, że biegną od zasłony do zasłony i dopiero przy nas atakują na chama przez co czasem nie ma czasu aby go zabić przed dobiegnięciem // próbują flankować, kryć się itp, spoko - menu ekwipunku, umiejętności jest dla mnie średnio czytelne - odbicia w oknach są troszkę ulepszone względem watch_dogs(w końcu widać, że jest to jakieś odwzorowanie tego co faktycznie jest), ale wygląda to zwyczajnie chujowo - głupotą jest, że za jednego killa pvp dostaje się już bounty, bo właśnie w dead zone typek w(pipi)ał mi się pod celownik gdy strzelałem do bota i go zabiłem Pierwszy kill to powinno być jakieś ostrzeżenie, a dopiero za drugim już bounty. Ogólnie szykuje się niezła gra, ale więcej jak w betę nie zagram. Edytowane 28 Stycznia 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ja z zakupem poczekam na jakies info o endgame, czy w ogole cos bedzie do roboty na dluzsza mete. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 (edytowane) Kody na bete Division: https://contests.nvidia.com/en-us/the-division-beta-key-giveaway Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgarnalem jeden wiec kto pierwszy ten lepszy: G76V92MCJ2F1 - trzeba na stronie ubi division wklepac i czekac na mail lub mozna tez gdzies na uplayu sprawdzic swoje kody promocyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Właśnie skończyłem 5 godzinną sesję z mesjaszem, najlepsza akcja dnia jak na punkcie zrzutu zebrało się sporo graczy, każdy kulturalnie czekał na oddanie itemów a my we 3 przyczailiśmy się wyżej i rzuciliśmy granatami jak wszyscy na dole zebrali się przy linie, 8 powalonych typów czołgało się ze zdziwioną miną, co za gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Starh 3 168 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Pograłem dziś kilka godzin (przeszedłem główne misje w becie + poboczne) - 7 lvl. Muszę przyznać, że gra się w to naprawdę w dobrze, a z ekipą po prostu kapitalnie! Gierka jest dużo wolniejsza od Destiny, a "instacje" tj. misje wykonywane w party na takim hardzie naprawdę trudne! W trójkę robiłem jedną i zginęliśmy x razy w paru miejscach. Graficznie na x1 Division wygląda zacnie - hula w natywnym 1080p i fakt, że czasem dropnie te 3 klatki ale nie przeszkadza to w odbieraniu przyjemności płynącej z gry. Strzela się świetnie i za to ubi naprawdę kciuk w górę, bo daliście rade w tym segmencie. Co do grafiki, cóż wszystko niby ok, ale na początku miałem takie odczucie "aha....", dopiero po jakiś 2 godzinach przyzwyczaiłem się do graficzki i nie powiem jest całkiem ładna, szczególnie we wnętrzach budynków. Co do samych pomieszczeń to są one świetnie odwzorowane, a to wejdziemy sobie do małego bloku - w jednym mieszkaniu pokój dziecięcy, salon, sypialnia rodziców, a w tle przygrywa muzyczka z radia, które pozostało włączone. Wszystkie rzeczy na swoich miejscach, ale wejdziemy do mieszkania obok, a tam ściany pomalowane, syf na ziemi etc. Division można zarzucić wiele, ale klimat to gierka oddaje przednio! Pozytywnie zaskoczyła mnie dynamicznie zmieniająca się pora dnia i pogoda. W nocy gierka nabiera jeszcze większego klimatu. Jakieś neonki przy opuszczonych sklepach, choinki pokryte lampeczkami - wszystko to buduje fajną imersję. Żeby nie było jednak tak słodko, to cóż gra cierpi na tak zwany syndrom MMO - duże połacie terenu, ale spotkać można tylko wiatr wiejący po ulicach. Jeżeli już spotkacie jakiegoś NPC to będzie to klon gostka spotkanego kilometr dalej, ba czasem rzuci ten sam oklepany tekst. Rozwalają mnie też sztucznie wrzucone NPC, które "niby" biją się czy tam przepychają między sobą aby budować przekonanie w graczu, że ludzie walczą tutaj o wszystko, a to (pipi) prawda, bo tych gostków wcale by mogło nie być Tylko mnie w(pipi)iali po jakimś czasie, jak spotkałem podczas 1 minuty marszu 6 takich samych typków czy babek (najczęściej biała baba szarpie się z murzynem ). Co do samego gameplayu, to jest on oczywiście najmocniejszym punktem gry. Pójdziemy sobie zrobić jakieś zadanie na mapce, w międzyczasie zahaczymy o jeden pytajnik, który zacznie misje polegającą na bieganiu pomiędzy blokami i włączaniu skanerów wirusa. Innym razem uratujemy jakiegoś pajaca wraz z grupą uderzeniową, oczyścimy wodociągi z murzynów Swoją drogą 90% przeciwników to murzyni, ciekawy jestem reakcji Polygona Co do naszej bazy, to beta cóż mało pokazuje Ot ratujemy jakąś babkę, która jest lekarką, zakładamy przychodnie + ulepszamy kilka rzeczy i tyle. Trochę komiczna sytuacja wychodzi w pewnym momencie, ponieważ gra pokazuje, że pewne perki/talenty mamy zablokowane, a po ukończeniu misji i zakupie np. pokoiku do salonu medycznego odblokowują się nam one. Ubi również spier motyw z craftingiem, bo w becie uwaga... jest on zablokowany No (pipi), który debil z UBI wpadł na pomysł rozrzucenia XYZ encounterów na mapie, za które nagrodą są plany wytworzenia broni, ubioru czy nawet materiałów do ulepszenia bazy, a potem zablokował tę możliwość Ok przejdę teraz do opisu strefy, gdzie każdy z każdym się napierdziela i w sumie chyba nawet nie wie po co xD Otóż wchodzimy sobie do tej strefy, ludzie patrzą się na siebie myśląc "ziomiusie to beta, dajcie pozwiedzać i coś polootować", inni myślą "no nie strzelają, to uj idę w swoją stronę". Niestety zawsze, ale to krwa zawsze znajdzie się ktoś o słabej psychice, ktoś kto pęka i naciska spust, a potem zaczyna się istna rzeź Ludzie biegają, nie wiedzą co gdzie, jaki granat, c4 etc. Każdy na(pipi)ia gdzie popadnie xD Ogólnie pograłem chwilę tam z jakimiś randomami i fajnie się pykało - przebiliśmy się nawet w głąb terytorium i trochę pozwiedzaliśmy. Ogólnie plac boju wygląda dużo lepiej niż inne "dzielnice" ukazane w becie. Jest takim hmm prawdziwszy w odczuciu. Ogólnie lvlując i wykonując tam jakieś rzeczy nabija się lvl pvp (zabójstwa) i hajs aby kupować lepsze pukawki i ubranka. Z ekipą ta strefa pvp to słowem Division nie będzie żadną rewolucją, to po prostu wolniejsza wersja Destiny, trudniejsza od niej, z fajnym craftingiem (oby!!) i rozbudową bazy. Wydaję mi się, że ta gra jest jeszcze bardziej nastawiona na grę z kumplami niż w/w Destiny. Tak naprawdę bez ludzi nie zrobimy instancji, nie pójdziemy do miejsc objętych walką z innymi graczami, nie zdobędziemy takiego lootu/materiałów etc. Fajnie się to zapowiada, ale UBI i tak to s(pipi)i - mówię wam Gra byłaby imo strzałem w 10 jeśli stawiałby bardziej na survial trochę jak DayZ - mało amunicji, bazowanie na crafitingu i zbieractwie. Pomyślcie taka gra (jakość AAA) + rozbudowany surviwal w tak dobrze odwzorowanym mieście? Słowem, jeżeli ktoś jest miłośnikiem multiplayera, destiny (choć z drugiej strony wielu się nie spodoba wolniejszy gameplay), ma masę znajomych na livie/psnie - niech bierze day one. Inni mogą passować. Jest jeszcze jedna rzecz, która mnie denerwuje - ilość kul potrzebna do zabicia murzyna A i jedno jest pewne, mianowicie to, że Zeratul wbije calaczka i będzie grał w to ostro xD Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Starh 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zeratul plus, że chciało Ci sie w ogóle sklejać, chwilowo sie skończyły O której start na PS4, 13.00 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czy gra ma jakiekolwiek Lore, czy jest tego elementu kompletnie pozbawiona jak np Destiny i pozostaje li tylko strzelanie i wbijanie kolejnych leveli? Cytuj Odnośnik do komentarza
artex 28 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zeratul plus, że chciało Ci sie w ogóle sklejać, chwilowo sie skończyły O której start na PS4, 13.00 ? podpinam się pod pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ponawiam prośbę o kluczyk na One, gdyby komuś zbywało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Oddam jeden kod do bety już do wbicia w PSN na PS4 chętni? Edytowane 29 Stycznia 2016 przez Oziek Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zeratul plus, że chciało Ci sie w ogóle sklejać, chwilowo sie skończyły O której start na PS4, 13.00 ? Tak, o 13. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Oddam jeden kod do bety już do wbicia w PSN na PS4 chętni? Jeśli aktualne to poproszę o wysłanie na priv :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Ponawiam prośbę o kluczyk na One, gdyby komuś zbywało. Kody na bete Division: https://contests.nvidia.com/en-us/the-division-beta-key-giveaway Cytuj Odnośnik do komentarza
Oziek 10 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Oddam jeden kod do bety już do wbicia w PSN na PS4 chętni? Jeśli aktualne to poproszę o wysłanie na priv :-) Sorry już nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi