Skocz do zawartości

Tom Clancy's The Division

Featured Replies

Opublikowano

Soul ile dales za kolekcjonerke? Bo w necie ceny sie wahają od 470 do 599zl

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 231,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem dziś kilka godzin (przeszedłem główne misje w becie + poboczne) - 7 lvl.  Muszę przyznać, że gra się w to naprawdę w dobrze, a z ekipą po prostu kapitalnie! Gierka jest dużo wolniejsza od De

• zminusowalem, tego nie da sie ogladac   cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem

Opublikowano

ja kupiłem za 489zł w euro rtv:) .... po odpaleniu gry, wita nas łatka, 2,758GB:) zegarek zaskoczył mnie pozytywnie, z 0.5kg wagi, solidnie wykonany...wyświetlacz jak cię mogę ale i tak na plus.

Opublikowano

apropos, sprzedają już w MM dzisiaj czy dalej pre-ordery?

Edytowane przez jaszczoor

Opublikowano

jakby ktoś chciał zegarek opylić to dawać znać

Opublikowano

Wiadomo ile będzie season pass kosztował? Podstawkę chyba sprawdzę, ale nie wiem czy inwestować w wersję gold w ciemno (kolektorka odpada, bo jakieś zabawki dla dzieci dają :/)

Opublikowano

Jak ktoś ma płytę, to może już grać, bo serwery ruszyły. Ja muszę czekać na aktywację cyfrówki do jutra :(

Opublikowano

Serwery już ruszyły podobno :-). Na Youtube można już znaleźć transmisje live.

Edytowane przez mlody23

Opublikowano

wg zapowiedzi servery miały ruszyć właśnie dziś, jak widać ruszyły

Opublikowano

ludzie wyciągneli z plików gry mase informacji, o broniach, misjach, itp (news jest na ppe)

specjalnie nie daje linka żeby nie zachęcać do spoilerów ale jedna rzecz mnie ciekawiła mocno i zerknąłem na nią -

ilość broni mnie martwiła bo na wiki była dosyć krótka lista ale najwyraźniej jedynie z bety, pełna lista jest jak dla mnie całkiem zadowalająca i jest ich sporo

mniejwiecej 40 broni z każdego rodzaju, w sumie ok 150

jak na realistyczną strzelanke to fajny wynik, w końcu nie mogą wrzucić po 50 magicznych i dziwacznych mieczy jak w zwykłych rpgach

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Hej, mam pytanko, mozna grac w coopa w 2 czy tylko 4 osoby ? 

Opublikowano

mozna w 2, 3, 4

edit

dostałem info ze sklepu że paczka wysłana, ufff, oby tylko kurier nie dał dupy bo mu ją urwę przy kolanach

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Dobra jest jakaś ekipa na ps4 lub xbox one z wolnymi miejscami. Granie wieczorami w tygodniu. Myślę nad zakupem ale w singlu to raczej tak samo czerstwe jak destiny.

Opublikowano

Ja z kolei ciekaw jestem czy dostane itemy za testowanie Alfa/Beta grałem na X1, a grę kupuje na PS4  :scratch_one-s_head:

Opublikowano

Ja pewnie jutro odbiorę paczkę, dzisiaj nie dam rady raczej - poniedziałek i sprawy urzędowo-zdrowotne to niedobry zestaw na rozpoczęcie tygodnia ale konieczne.
No nic, w tygodniu trzeba ogarnąć jakiś co-op, w becie skupiłem się na SP.

Opublikowano

Ktoś wie jak Empik sobie poczynia w kwestii dostaw premierowych? Niby mam w zamówieniu 9-10 marca przewidywany czas ale może udawało im się być szybszymi :P

Opublikowano

Nie wiem czy mi sie wydaje, czy gierka wyglada nieco lepiej niz beta. Oswietlenie faktycznie daje rade. Postac stworzona. Wieczor i nocka pewnie zarwana.

Opublikowano

Patch premierowy ponoć poprawią troche grafe:

Ulepszenia grafiki

• naprawiono kilka świateł, które nie działały dobrze z globalną iluminacją
  • naprawiono kilka świateł ruchu drogowego
  • podświetlane znaki rzucają teraz światło
  • poprawiono znaczącą zamglenie atmosfery
  • poprawiono kontrast w nocy
  • poprawiono odbłyski świetle w szybach
  • poprawiono efekt SSAO

http://www.ppe.pl/news/42255/ubisoft-przygotowal-duzy-patch-na-premiere-the-division-lepsza-grafika-i-zmiany-w-interfejsie.html

Po streamach widze, że nie jest to oprawa z E3, ale jest jakby lepiej.

Przejrzałem po szybkiemu co wyciągneli z gry, content, bronie, bossowie i w cale nie jest tego mało jeśli chodzi o kwestie Singla/ coopa. Większość będzie pewnie to samo, idz rozwal, kolejna fala etc, przyprowadz zakładnika, tyle że inne miejscówki.

Ale mniejsza o to, wiadomo coś nowego o Dark Zone i trybach tam, będzie coś jeszcze czu tylko farma i eksport iteamów do śmigłowca?

Stream z PS4, kontrast jest zdecydowanie lepszy niż w becie, kolory bardziej nasycone

http://www.twitch.tv/gam3rk1ng

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dobra jest jakaś ekipa na ps4 lub xbox one z wolnymi miejscami. Granie wieczorami w tygodniu. Myślę nad zakupem ale w singlu to raczej tak samo czerstwe jak destiny.

Ja pewnie od jutra na one zaczynam. Gram wieczorami od ok 20. Jak coś to zapraszaj.