Opublikowano 6 stycznia 201510 l Wygrałem swój pierwszy wyścig online i wyskoczył mi communication error i nie naliczyło pkt ;( pytanie czy Wam też wyskakują te errory bo mi dosyć często niestety? Edytowane 6 stycznia 201510 l przez czapa
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Zdarzają się errory, dosyć często mam błąd zawieszający konsolę. Trzeba ją restartować. Po resecie działa bez zająknięcia. Edytowane 6 stycznia 201510 l przez Kris77
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Na 40h jakie mam ograne w onlajnie, taki error wyskoczył mi z 3 razy. Także zależy, co komu i jak - liczy się chyba stabilność neta.
Opublikowano 6 stycznia 201510 l Błędy miałem tylko podczas wybierania trasy w lobby (znany bug, chyba w ver. 3 naprawili?), poza tym nigdy.
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Już chyba wszystko napisaliście na temat fenomenem MK , dodam od siebie jeśli ktoś nie może się zdecydować na ten tytuł , to musi choć na parę tras przejąć kontrolę na własną rękę , niestety YT nie odda tego całego miodu ! Ja jeszcze zapytam krótko.... ( kupiłem dodatkowe trasy do MK8) kiedy wyjdzie nowe F-ZERO ?! Cały czas pytają o to ludzi z Nintendo. Patrząc na to, co w ostatnich dniach mówił Miyamoto... oczywiście nic nie mówił wprost, ale właściwie powiedział, że nie ma w planach i na obecne konsole nie będzie. Nie ma obecnie pomysłu, jak wnieść coś nowego w tej serii, a nie chcą robić czegoś, co będzie właściwie GX-em w wyższej rozdziałce. Edytowane 7 stycznia 201510 l przez ogqozo
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Wygrałem swój pierwszy wyścig online i wyskoczył mi communication error i nie naliczyło pkt ;( pytanie czy Wam też wyskakują te errory bo mi dosyć często niestety? Też tak miałem, wymieniłem stary model routera na nowszy i działa bez zająknięcia.
Opublikowano 7 stycznia 201510 l Mi się właśnie na nowszym tak robi. Zmieniłem na stary i działa dobrze, żadnych błędów. Dziwne to...
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Routery są różne ale ja mam od nie mała 8 lat bez zmian ten sam i chodzi jak żyleta z każdym sprzętem. A wracając do tematu już nie długo sprawdzę tego dla mnie wciąż gorącego kotleta. Jestem ciekaw moich pierwszych wrażeń tylko 2 trasy widziałem z dodatku ostatniego i to wszystko by nie psuć zabawy. PS: Gra na stanie w końcu i mogę się doń przyłożyć choć już widzę że nie będzie trudno 1 wejście do cup na 50cc i *** ok najniższy poziom ale było trudniej w poprzednich częściach. Grafika robi wrażenie WOW jak wjedzie się do ciemniejszego tunelu włączy światła ładne efekty ale one mi robią. PS2: Pograłem więcej choć na razie na tapecie DKC nie jest trudno w 1 classic w Royal Raceway mi na koniec ktoś czerwona puścił i na 3 pozycje spadłem bo musiał koniecznie jak byłem na lotni ale nie o tym tak gra wygląda fenomenalnie woda, ogień, światło, cienie niszczy. Edytowane 21 stycznia 201510 l przez Xord
Opublikowano 24 stycznia 201510 l 280 godzin w grze, przebytych 8000 wyścigów z czego ponad 5000 na pierwszym miejscu z iloscią punktów ponad 6500 w rankingowym multi, mam przed oczyma grę niemal idealną a niemal na bank grę 2014 roku! Szkoda że konkurencja tak dała dupy że top 3 gier poprzedniego to gry na wiiu (mk8, bayo2, smash)... Dawać mi drugie DLC!!!! Edytowane 24 stycznia 201510 l przez okami_fan
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Jak to zrobiłes że masz tylko 6500 pkt po 8k wyścigów, jak ja nawet 1k nie zrobiłem i mam coś koło 5500 pkt?
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Bardzo prosto 60% z tego to prywatne turnieje z kumplami zapraszam, stała ekipa jadąca niemal codziennie od 4 do 8 person.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l MK 8 jest świetny choć jakoś prosto aż za bardzo mam pierwsze przejazdy itd. ale *** bez wysiłku wpada. Co jednak gra jest znakomita.
Opublikowano 18 lutego 201510 l Witam wszystkich. Wiem że jest to dość głupie pytanie ale jak odblokować wszystkie 90 znaczków? Zaliczyłem wszystkie trasy na trzy gwiazdki oraz pokonałem wszystkie ghosty nin i mam 72 znaczków. Z góry dziękuje za odpowiedź;]
Opublikowano 26 lutego 201510 l No i co mogę powiedzieć, przez wasze wywody Panowie nie mogłem się już dłużej oprzeć magii i funu płynącego z MK8 który tak sobie chwalicie więc nabyłem w końcu tego mesjasza i mam nadzieje że do poniedziałku nadejdzie abym jeszcze poczuł jego magię podczas kończącego się urlopu. Do tego czasu Jak and Daxter + Bayo 1 umilą mi życie :-]
Opublikowano 28 lutego 201510 l 46 cali. Bardzo dobrze z widocznoscia, gramy tak czesto jak szwagier przyjezdza.
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Przyspieszyli premierę drugiego DLC, wychodzi 23 kwietnia. Dodali też zwiększoną prędkość w nowej klasie 200 cc.
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Ale będzie granie w single playerze dojda nowe eventy pod nowa klase? bo przeciez w multi nie grasz
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Ale będzie granie w single playerze dojda nowe eventy pod nowa klase? bo przeciez w multi nie grasz nie rozumiem czemu niby miałyby nie dojść? to nie jakieś Sony czy Microsoft, żeby singla olewać na rzecz multi
Opublikowano 2 kwietnia 201510 l Ja dopiero ogarniam pierwsze DLC, które kupiłem za punkty z Nintendo Club, a tu już drugie sie szykuje Takie DLC to ja rozumiem, mogliby jeszcze dodać coś do nieciekawych tras Battle. A te pory roku na trasie to w jaki sposób mają się zmieniać? Edytowane 2 kwietnia 201510 l przez Sowaa