Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mario Kart 8 Deluxe

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 206,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jak by ktoś się wybierał przypadkiem do MM/Saturnie w Krakowie, to proszę o info, czy już mają na stanie.

Chwilę się zastanawiałem nad cyfrą ze względu na szybsze ładowanie gierki, ale jednak wolę sobie wmawiać, że gra w plastiku lepsza bo coś tam z półką i zapachem.

znajomy właśnie dostał maila z MM, że MK8DX ma do odbioru, więc chyba można założyć, że mają na stanie. 

Opublikowano

rozpaliłeś w moim sercu nadzieję. a niech tylko na marne, to dostaniesz banana pod koła.

Opublikowano

Przed momentem dostałem info, że  zamówienie w MM czeka w punkcie odbioru  :thanks:

Opublikowano

No to miłej gry panowie dziś, ja się musiałem obejść ze smakiem przez problemy w KiG, zagram z Wami w maju jak będą mieli dostawę i ogarną mój problem :lapka: 

Opublikowano

Będzie grane popołudniu, trochę się jaram.

Opublikowano

Panowie u mnie w Mordzorze niestety MM cisza... dzisiaj jade do Wroclawia to predzej tam beda mieli...2 pary kierownic kupione... z synem nie mozemy sie doczekac a tu taki cyrk...jak na premiere ps4

Opublikowano

Mnie media Markt załadowal w... Dobrze, że ultima nie zawodzi.

Opublikowano

Ja dostalem sms ze do odbioru mam juz w warszawie w sensie saturnie

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Xkom miał rano na stronie, że gra w magazynie centralnym. Teraz już niedostępna. Zamówiłem też tam jakiś miesiąc temu, ale cisza z odbiorem jak na razie. Z Saturna też cisza. Chyba majówka bez Mariana będzie :)

Opublikowano

Jade wlasnie po jedyna sztuke w Grajtanio u mnie w Mordorze

Opublikowano

Wleciał właśnie sms z Saturna, że Marian już czeka nagrzany do odbioru :)

Opublikowano

Ktoś kupował już odwiedził Saturna w Galerii Krakowskiej i widział tony pudełek z Marianem?

Opublikowano

MM:

Szanowny Panie,

W nawiązaniu do złożonego zamówienia, uprzejmie informuję, iż premiera zarezerwowanego produktu została wyznaczona na dzień 28 kwietnia br.

Niestety jeszcze nie otrzymaliśmy premierowego produktu, w dniu dzisiejszym  spodziewamy się dostawy towaru. Prosimy oczekiwać na kontakt telefoniczny, bądź mailowy  potwierdzający dostępność zamówionego produktu.

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

Spokojnie, za tydzień już wszyscy spotkamy się na serwerach :lapka:

Damn,ja swojego mariana dostanę prawdopodobnie dzisiaj, ale mój provider odwala wałki z internetem więc online będę dopiero za tydzień.

Opublikowano

MM:

Szanowny Panie,

W nawiązaniu do złożonego zamówienia, uprzejmie informuję, iż premiera zarezerwowanego produktu została wyznaczona na dzień 28 kwietnia br.

Niestety jeszcze nie otrzymaliśmy premierowego produktu, w dniu dzisiejszym  spodziewamy się dostawy towaru. Prosimy oczekiwać na kontakt telefoniczny, bądź mailowy  potwierdzający dostępność zamówionego produktu.

no to ładnie. w olsztyńskim MM już są.

Opublikowano

ja dzis hmm pewnie kolo 18-19 bede juz odpalac, z racji ze to moj pierwszy kontakt z seria pewnie sam zaczne od singla ale jakis wyscig online chetnie wyprobuje

pytanie jak z komunikacja? serio ten skype czy imprezka psn?

Opublikowano

Opublikowano

Panowie bylem w MM okazalo soe ze maja na stabie . Najpierw wyslali maila a potem paczki dostali. Sprawdzcie sobie w swoich.

Opublikowano

Odebrane z saturna w galerii krakowskiej. Na polkach jeszcze nic nie bylo. Wieczorem bedzie grane.