marbel007 857 Opublikowano 21 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2018 No bez przesady. Nowy motorek i tyle hałasu o to? Rozumiem że tylki na Switchu? Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 (edytowane) Zagrałem chyba z 6 wyścigów. Całe lata byłem indoktrynowany, że MK to jakiś mesjasz, a moje wrażenie jest takie, ze ta gra jest mega nudna. Mułowate sterowanie, brak poczucia prędkości nawet w klasie o najwyższej pojemności. Crash Team Racing na Psxie z tego co pamiętam dawał mi o wiele więcej frajdy samym poruszaniem się na torze. Edit: w sumie jak grałem w LBP Karting czy Mod Nation Racers to też sterowanie było dla mnie mulowate względem tego co pamiętałem z CTR (i była jeszcze jakas inna gra kartingowa na PSXa, której nazwy nie pamiętam). Dam grze jeszcze jedną szansę w trybie Battle, bo chyba własnie takie były moje oczekiwania i w sumie nie wiem czemu kolega włączył nam Race ze wszystkimi dopałkami. Graliśmy na 60" we 4 i praktycznie nie było czuć, że gramy split screen BTW: przydałaby się w tej grze opcja doganiania jak w NfSie drugim lata temu. Zwiększyłoby to uczucie rywalizacji na torze. Edytowane 27 lipca 2018 przez szczudel Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Sterowanie super, moze grasz na korekcie automatycznej toru jazdy, defaultowo to wlaczone jest niestety Graj multi, singiel to kupa Jest doganianie przeciez, jak siedzisz na ogonie dluzej to dostajesz boosta, do tego boosty po akrobacjach, boosty po driftowaniu, pelno opcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 (edytowane) Konsola nie była moja. Przekażę uwagi właścicielowi, razem z opierdzielem, że mi to Mario Kartowo Podobne doświadczenie zaserwował Muszę jakiś poradnik obczaić, bo dostałem komentarz gdy pytałem jak się gra, ze "o to chodzi aby nie wiedzieć i samemu wszystko wykminić" Edit: no karwa... nic nam o drifcie i booście po nim nie powiedział :| Edytowane 27 lipca 2018 przez szczudel Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Na początku obczaj drifty i tricki w stylu trzymania niektórych powerupow za plecami, później skróty i niedługo wszystko zacznie sie ładnie układać w megamiodną całość wciąż gorszą od tenisa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Na poczatku przede wszystkim to niech wylacza ta korekte na tor jazdy co autonaprowadza pojazd na droge, to dobre dla 3latkow i odbiera fun z jazdy zupelnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 46 minut temu, szczudel napisał: BTW: przydałaby się w tej grze opcja doganiania jak w NfSie drugim lata temu. Zwiększyłoby to uczucie rywalizacji na torze. Przecież jak jesteś na końcu to dostajesz lepsze powerupy i często jest tak, że możesz cisnąć caly wyścig pierwszy i przed metą dostać niebieską muszlą i elo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 42 minuty temu, szczudel napisał: Konsola nie była moja. Przekażę uwagi właścicielowi, razem z opierdzielem, że mi to Mario Kartowo Podobne doświadczenie zaserwował Muszę jakiś poradnik obczaić, bo dostałem komentarz gdy pytałem jak się gra, ze "o to chodzi aby nie wiedzieć i samemu wszystko wykminić" Edit: no karwa... nic nam o drifcie i booście po nim nie powiedział :| Co za głupota w menu gry na samym dole masz zakładkę help radzę się zapoznać są tam opisane wszystkie techniki i porady bez znajomości których nie warto nawet odpalać pierwszego wyścigu. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Granie bez driftów w Mario Karta :o - to chyba można porównać do grania w Fifę/ PESa bez klawisza biegu Cytuj Odnośnik do komentarza
hennepin 31 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Czy jest w single player w grand prix możliwość powtórzenia pojedynczej trasy czy musze wszystkie 4 jeśli chce sobie podbić wynik, nigdzie nie widzę opcji replay danej, pojedynczej trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Całe 4 tory trzeba powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
hennepin 31 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 ehh kaszana Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2018 Nie kaszana, wszyscy by chcieli mieć podane wszystko na srebrnej tacy, odrobina samozaparcia i wszystko wpada jak ta lala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 23 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2019 Panowie rozumiem że kariera to tryb GRAND PRIX tak? trochę mnie zdziwiło że wszystko na początku chyba odblokowane, różne koła, auta itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 23 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2019 niestety tylko ten chyowy grand prix, nie jest wszystko odblokowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 23 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2019 Ino GP, wszystko (klasy GP, postacie) poza częściami kartów jest odblokowane w wersji Deluxe na starcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 12 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2019 Każdy kto grał w Mario Kart wie co tzn dostać niebieską skorupą przed metą, ale co musiał czuć ten gość http://www.nintendolife.com/news/2019/02/mario_kart_8_deluxe_world_record_attempt_fittingly_destroyed_by_blue_shell ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Cyjanon 0 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Cześć Wszystkim.Od jakiegoś czasu pogrywam z dziewczyną w Mario Kart 8 i jest pięknie. To moja pierwsza gra na switcha.Mam pytanko - co oznacza możliwość podbicia gwiazdki z 1/6 do 6/6 w lewym górnym rogu ekranu po każdym wyścigu?Druga sprawa - jak ściągnąć Mii wygenerowane na koncie internetowym (zrobiłem je na telefonie w przeglądarce) do Konsoli?Ponadto - może ktoś chciałby się zmierzyć? Chętnie rywalizowałbym od czasu do czasu ze znajomym przeciwnikiem. Dzisiaj wieczorem planuje godzinną rozgrywkę.Pozdrawiam Wszystkich! Gra jest cudowna. Pięknie czyta się forum w którym jest taka miła atmosfera. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 gwiazdkami oznaczasz ulubione trasy mii wygenerowałeś tutaj? https://studio.mii.nintendo.com/?client_id=d9a620d8bb417787 normalnie powinieneś je mieć po zalogowaniu się na Switchu. Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 ulubione powtorki sie zapisuje tymi gwiazdami po wyscigu, ktore pozniej sa dostepne w mk tv (defaultowo sie tam zapisuje iles tam powtorek wstecz z wyscigow, gwiazdkowe nie znikaja) najczesniej w mk8d w polsce graja na discordowej goombie Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Jak się pojawił nowy kolega do Mario Karta to może zrobimy sobie turniej przed Directem ? Np o 22 lub 22:30 byśmy zaczęli Cytuj Odnośnik do komentarza
Cyjanon 0 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Ja chetnie, moge byc o 22 gotowy do boju. Jestem Świeżak, ale łatwo się nie dam.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Podaj friendcode w tym temacie : Cytuj Odnośnik do komentarza
Cyjanon 0 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Wrzuciłem friend code w temacie. Co teraz? Mam odszukać kody tych którzy będą wieczorem grali i zapraszać?PozdrawiamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 13 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2019 Wysłałem Ci Friend Code - dodaj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi