Opublikowano 5 kwietnia 201411 l Przecież od początku było wiadomo, że Megan ma po prostu ładnie wyglądać i okazjonalnie ruszyć cycem czy tyłkiem jak w Transformersach.
Opublikowano 5 kwietnia 201411 l Przecież od początku było wiadomo, że Megan ma po prostu ładnie wyglądać i okazjonalnie ruszyć cycem czy tyłkiem jak w Transformersach. No ale mogło być lepiej, pierwszy wynik w google grafika po wpisaniu "april cosplay":
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Ja tam czekam aż pokażą Splintera. Design żółwi jest troszkę kontrowersyjny jak dla mnie i chętnie zobaczę pomysł na szczura.
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Przecież od początku było wiadomo, że Megan ma po prostu ładnie wyglądać i okazjonalnie ruszyć cycem czy tyłkiem jak w Transformersach. No ale mogło być lepiej, pierwszy wynik w google grafika po wpisaniu "april cosplay": Milion razy lepsza niż to Lisie (pipi)iszcze. Ciekawostka. Panowie od motion capture (pierwsza strona tematu, początek), mają Triforca na kostiumach
Opublikowano 1 maja 201410 l Nowy zwiastun. https://www.youtube.com/watch?v=I_sE4RSfw6k edit: Pierwsze oficjalne Megatr... tzn Shreddera. Edytowane 18 czerwca 201410 l przez Timmy
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Nowy zwiastun. https://www.youtube.com/watch?v=bNT-CT25clM&index=1&list=PLelK7aEMtfK2wpv7tv472alrDpNwO_0jw Splinter i turtlesy wyglądają zaje.biście, beznadziejny Shredder i fatalny dobór muzyki to tak w telegraficznym skrócie.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l Martwi mnie zbroja Shreddera. Ktoś się chyba trochę zagalopował i chce wcisnąć transformersa.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l No Bay jest tutaj tylko producentem. Reżyserem jest gość od battle: los angeles i gniewu tytanów.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l O ile Battle: Los Angeles dosyć przyjemnie się oglądało (takie Dystrykt 9 spotyka Helikopter w ogniu) tak Gniew Tytanów to słabizna (nawet pomimo "boskiej" ekipy aktorów).
Opublikowano 26 czerwca 201410 l O ile Battle: Los Angeles dosyć przyjemnie się oglądało (takie Dystrykt 9 spotyka Helikopter w ogniu) tak Gniew Tytanów to słabizna (nawet pomimo "boskiej" ekipy aktorów). Gniew Tytanów to był najgorszy film, jaki w życiu widziałem. Nie był na tyle słaby, żeby jakoś szczególnie śmieszył, nie był na tyle usypiający, żebym zasnął i oszczędził sobie bólu, a i tak po obejrzeniu czułem, że gorzej tych dwóch godzin się spędzić nie dało. Nie wiem, jakim cudem jesteście w stanie wykrzesać z siebie choćby umiarkowany entuzjazm w stosunku do tych Żółwi Ninja. Obejrzałem trailery i nie wierzę, że może wyjść z tego chociaż średni film rozrywkowy. Do tego zdaje się, że wychodzi w tym samym czasie, co Guardians of the Galaxy?
Opublikowano 30 czerwca 201410 l To żółwie nindża chociażby z tego powodu obejrze ten film może będzie tak samo dobry jak ten który mam na wideło.
Opublikowano 22 lipca 201410 l podczas gdy niższa klasa jara się skażoną niszczycielskim dotykiem michaela baya adaptacją filmową, prawdziwy fani żółwi nindża z wywieszonym jęzorem czekają na to:
Opublikowano 22 lipca 201410 l Widzę, że próbujesz się jakoś dowartościowywać w internecie, szkoda, że Ci to słabo wychodzi.