June 16, 201312 yr Producent niestety Bay. Megan jako April. Mam sentyment do dwóch pierwszych filmów z lat 90. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Premiera niby maj przyszłego roku. I całkiem niezła fanowska produkcja Edited June 16, 201312 yr by Guernica
June 16, 201312 yr cgi-fest się szykuję oporowy patrząc po tym w czym ziomeczki śmigają. czasy przypałowych kostiumów już nigdy nie wrócą .
June 16, 201312 yr Author Takie czasy, chociaz moim zdaniem te filmy z gumowymi strojami jakos specjalnie sie nie zestarzaly.
June 16, 201312 yr Nie wiem jak mogą żółwiki robić w kompjutrze, no(pipi)a. W sensie, że reszta jest 'normalna'. Pewnie będzie też Shredder i też go zyebią. Marzy mi się jeszcze Krang
June 16, 201312 yr Zayebisty styl graficzny, to pewnie coś obejrzę, no i Shredder widzę godnie tam wygląda.
June 17, 201312 yr A ja tam wierzę w nowe żółwie. Michael Bay jako producent to znaczy, że efekty jak i realność żółwi będą na najwyższym poziomie, jestem tego pewien.
June 17, 201312 yr Zabawne te zdjęcia z planu, trzy-palczaste rękawiczki rządzą ;] Będzie pewnie efektownie i widowiskowo, nic poza tym. PS Fox jako April - porażka...
March 30, 201411 yr Author Trailer w stylu Transformers. Design zolwi na plus, a tak to niewiele sie z niego dowiedzialem o zolwiach czy Splinterze. http://youtu.be/nCjsWpM9zFU
March 30, 201411 yr Najważniejsze, że ten pajac Bay nie siedzi na stołku reżysera. A tak to nawet niezgorzej się zapowiada.
March 30, 201411 yr I żówie mają zbyt ludzkie twarze,ale dobrze że nie są wychudzone jak w tej animacji.
March 30, 201411 yr No tutaj przegięli w drugą stronę, bo strasznych pudzianów z nich zrobili. Fragmenty z żółwiami wyglądają całkiem sympatycznie, ale cała reszta to typowe bayowskie ADHD. Apokalipsa i walące się budynki w TMNT...taaaa.
March 31, 201411 yr Uuu bedzie ogladanie. Foxowa do tej roli mi nie pasuje ale coz poradzic, Hollywood, tak czy siak czekam