Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

tak samo jak ponoc bijatyka

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Milan jeszcze w przeddzień premiery jest jakiś event pewnie pokażą jakieś urywki żeby podkręcić atmosferę ale w sumie po co :D Ktoś jeszcze jest niezdecydowany, którą konsolę wybrać.

Opublikowano

Nawet moja bezmyslna milosc do playstation nie potrafi mi zasadzic klapek na fakt ze brakuje swiezej krwi w  zapowiedziach, wiadomo ze sie tworza, ale ja chetnie kupie konsole wiedzac co mnie czeka w 2014 roku, wiadomo  ze podziele przez dwa i odejme jednego last guardiana tej generacji, no ale.

Boli mnie tez fakt jak knack wyglada, takim czyms wojuja po marketach?

Opublikowano

FPS didn’t have a hugely beneficial impact on gameplay, but motion blur had an enormous impact on visual quality. In fact, when we focus tested the two, the majority of people preferred the 30FPS experience with motion blur. So, as opposed to arbitrarily jumping back to 60 FPS for little discernible benefit, we decided to put those resources towards improving the visual presentation of the game in other ways.

To największe i najbardziej komiczne bzdury jakie czytałem od czasu publikacji ostatniego posta Mendrka w tym temacie.
Opublikowano

skąd ten cytat ?

Milan na amerykańskiej premierze mają być zapowiedzi, czyli 2 tyg przed nami.

Opublikowano

Aby tytuł trafił także na Ps4 Bugbear Entertainment musi zebrać na Kickstarterze $1,500,000 ($350,000 na powstanie wersji PC). To jak zrzutka panowie ?

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Ja (pipi)e ale nudy w tym temacie. Dawaj ktoś brutalnie na Siony bo przecież ileż można macać się parówkami. Tu nie Ps3shite. Raven dawaj coś o PC w zastępstwie.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

To jest te 20 exów w pierwszym roku PS4?

Opublikowano

To jest te 20 exów w pierwszym roku PS4?

Nie, te 20 exów dotyczyło gier wydanych przez WWS.

Czyli Knack, Killzone, Infamous, Driveclub, Resogun, Everybody gone to Rapture, Rime, Yakuza Ishin, Shadow of the Beast, The Order... Coś tam pewnie pominąłem, a i nie wiem czym Yakuza powinna być na tej liście - chyba nie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

niezły LOL. Polowa nie opuści Japonii, 2 polowa to gry na komórki. ^^

Sony jak zwykle, przez 2 lata tylko multiplatformy będą ratować.

Opublikowano

niezły LOL. Polowa nie opuści Japonii, 2 polowa to gry na komórki. ^^

Sony jak zwykle, przez 2 lata tylko multiplatformy będą ratować.

Że niby która gra nie opuści granic Japonii z tej listy? Chyba tylko Yakuza, która podobno ma jednak wyjść na zachód.

A komentarz o komórkach to ominę, tak teraz nazywamy gry indie :F

Niemniej nie wiem czemu jest tu DayZ na liście PS4, skoro to nie jest potwierdzone. Tylko rozważają.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

W dodatku wypisywanie tytułów z PS3/Vity/PSP w liście na PS4 to podchodzi pod żenadę.

Opublikowano

fapowanie do listy exow, gdzie 3/4 z nich to gry Indie ^^

To tak jak napisac, ze Xbox 360 wygral w tytułach ta generacje grami Arcade !

Sorry, w (pipi)e mam indie na nexgenach za 2 kafle.

Edytowane przez easye

Opublikowano

DayZ na PS4 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Widzę do listy wrzucane są gry o których dev powiedział kiedyś tam, jednym zdaniem , że może będzie. Na PC dłubią już sporo czasu i wyjść nie może ( SA ) a co dopiero na konsole. Zresztą zapowiedzi brak i moim zdaniem nawet nie zaczeli tworzenia. A szkoda, szczerze. Z ich tempem może wyjdzie za 5 lat.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

no ale jak tego typu marketing trafia do sonoklapow, to co dopiero do laikow gier video, którzy zobaczą liste i od razu pomysla, ze MS został zniszczony ! :teehee:

Opublikowano

Bo jest niszczony, większość indyków wychodzi na PS4, nie na Xbox One. A że Ty nie potrafisz ich docenić, to Twój problem. Nie wspominając o War Frame'ach, Planetsajdach i innych f2p, które przecież zawierają mnóstwo contentu. No ale dobra tam.

Opublikowano

Ciekawe, że jak takie tabelki powstają, to w kolumnie Sony są wypisywane gry na komórki, exy z Japonii albo tytuły o których nikt nigdy nie słyszał. Może jestem dziwny, ale nie zdarzyłem na 360 ograć połowy gier AAA które mam, a tu ktoś wyskakuje z jakimiś portami gier indie i bejzbolem. No sorry - kto ma czas w to grać? 

Opublikowano

Oczywiście fp2 na PS4 super osom, ale tanki na Xboksa to już gó.wno nie?

Opublikowano

Gry f2p ! LOOOL - okazuje się ze teraz ważne sa indyki i gry f2p. To może zamiast PS4 kup sobie Xboxa 360.  Powaga - nie chce mi się wypisywac exow z Xbox Live Arcade, ale gratuluje humoru Figaro.

DLa Ciebie to pewnie najlepszy start konsoli EVER ! :D

Edytowane przez easye

Opublikowano

jeden głupi obrazek zrobiony przez zyeba ewentualnie zyeba, który zrobił to dla jaj a tutaj dyskusja o ilości gier.

temat można zamknąć, przynajmniej do zapowiedzi nowych konsol za lat kilka

bo nadchodzącą generację wygrało playstation 4

jeszcze przed startem, smutne 

Opublikowano

I gdzie te mocne exy? Prawilnie przypominam, jak to się robi

Wonderful-101-Screen-3.jpeg

donkeykong-country-tropical-freeze.jpg

monolith-soft-x.jpg

96014_Enemy_3_.jpg

Bayonetta-2-5.jpg

wwbig2.jpg

(remake Wind Wakera się liczy, bo to Wind Waker, dziękuje).

a nie jakieś indie szroty

Opublikowano

A tak btw , dla takich gier jak właśnie DayZ Standalone dobrze jednak trzymać w miarę zmodernizowanego PC-ta. 

dayz-standalone-e3-3.jpg

dayz-standalone-august-devblog-screen-4.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Gry f2p ! LOOOL - okazuje się ze teraz ważne sa indyki i gry f2p. To może zamiast PS4 kup sobie Xboxa 360.  Powaga - nie chce mi się wypisywac exow z Xbox Live Arcade, ale gratuluje humoru Figaro.

DLa Ciebie to pewnie najlepszy start konsoli EVER ! :D

?? xD

Ależ ja nalegam, zostań przy Xbox 360 i dokończ resztę gier arcade i ten backlog. Dla mnie to tragiczny start konsoli, ja nie kupię next gena przez 2 lata xD chyba mnie z kimś mylisz, kolego. Jednak nie ma co się łudzić, obecnie lepiej wygląda ilość gier na PS4. Ta lista dobitnie to potwierdza (choć jest trochę zakłamana).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.