Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ale fajny ten microsoft, wypuszcza niedoyebane produkty, aby tylko wystartowac szybciej od SONY.

Mazzeo, daruj sobie ps4, wszyscy wiemy po co je kupujesz.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

M$ daje randomowo Killer Instinct za free. Miło.

masz na myśli że daje 1 postać? naprawde miło, ostatnia wizyta w ZUSie była dla mnie milsza

Opublikowano

A co tam Czezki w co będziesz grał na ps4 ? Idę o zakład, że odpalisz multi killzone na 3 i będziesz mówił, że balas i nie ma co grać oraz że czekasz na jakies porządne eksy a jak nie to sprzedajesz :teehee:

Opublikowano

Ja myślałem że wydaje 1900 ziko by pograć na nowym sprzęcie w grę która mnie interesuje, ale chyba znasz lepszy powód widać. A ty po co zamówiłeś PS4 z, jak to nazwałeś "shadow failem"? By opchnąć po jednym dniu w pchlim targu jak to masz w zwyczaju robić?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie ma takiej gry, wiec po co kupujesz?

Bluber

Owszem, mam takie obawy. 20go wychodzi soul calibur 2 w ktorego gralbym baaaaardzo dlugo, a killzone raczej nie urwie mi dupy gameplayowo.

Ale chce juz poczuc 1080p, teselacje i ostre jak zyleta tekstury  :<

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

dla przepenetrowanego  xbociarza neydo(pipi)ana konsolka od microsoftu na start to jak nowy lubrykant do analu, tak i tak będą się cieszyć z takich ochłapów

Opublikowano

dla przepenetrowanego xbociarza neydo(pipi)ana konsolka od microsoftu na start to jak nowy lubrykant do analu, tak i tak będą się cieszyć z takich ochłapów

Dla gimbazy powinnien być ban na ten temat.

Opublikowano

wtedy żaden xbot by tu nie został

skoro o tym mowa donsterydo umarł w butach po ostatnich doniesieniach i nawet nie ma jaj żeby tu wejść i przeprosić

Opublikowano

ryse wyglada  o wiele lepiej niz wczesniej, i nawet ma slady grywalnosci

a dead rising 3 to kupsztajn w 30/720, kolejny.

Opublikowano

wtedy żaden xbot by tu nie został

skoro o tym mowa donsterydo umarł w butach po ostatnich doniesieniach i nawet nie ma jaj żeby tu wejść i przeprosić

XD

Za co niby lel. Co do gimbazy to chyba tylko daddy trzymał niski poziom, reszta botow to ogarnieci ludzie w przeciwieństwie do typów pokroju mersi, benc, andrew21, exact.

Opublikowano

co widać po ostatnim roku X360, które widocznie wysyła fanom jasny komunikat "jesteście frajerami, nie mamy do was za grosz szacunku, chcecie dalej grać to kupujcie nową konsole (pipi)"

:lol:

i te parę gier na krzyż więcej na PS3 sprawia, że ktoś kto ma X360 jest frajerem? Czy ktoś kto ma X360 od 6 lat i ma cały czas w co grać jest frajerem też?

Jeśli ktoś W TYM momencie wybrałby x360 zamiast ps3 to jak dla mnie jest frajerem. jeśli kupił tego x360 załózmy tak jak piszesz 6 lat temu to oczywiście że nie. Skąd miał wiedzieć że ms zachowa sie identycznie jak przy pierwszym ixie

Opublikowano

Mendrek, chodzi o to, że rynek się powiększył, a tylko Sony straciło, i to mocno. Inne firmy zyskały. Kosztem Sony i dzięki lepszemu rozeznaniu w rynku. Mimo tego co piszesz jakoś MS przekonał do swojej oferty 55 milionów klientów, których wyrwali w wiekszości Sony. Nintendo stworzyło praktycznie nowy segment. A Sony nie zrobiło kompletnie nic. Ich konsola nie wyróżniała się niczym oprócz ceny i skopanej architektury. Rynek się zmienił, jasne. Ale Sony nie przez zmianę rynku straciło, a przez niedopracowany, drogi produkt i koszmarny marketing.

Argument z Fordem chybiony tak mocno jak to tylko możliwe. Firma sprzedaje więcej samochodów niż wtedy kiedy mieli monopol modelem T. Jeżeli jedna firma kurczy się o połowę, a inne zyskują kilkakrotnie to nie jest tak, że ta firma jest ofiarą rynku. Jest ofiarą własnej nieudolności

Nie mogę się zgodzić. Bardziej od słowa "powiększył" wypadałoby napisać "spolaryzował". Powtórzę - Sony cokolwiek by nie zrobiło, i tak by straciło ten udział w rynku. Nie jest winą Sony, że MS wpompował mnóstwo kasy w marketing, marki, i targetowanie. Nie sposób przy takim konkurencie i przemianie rynkowej gdzie prym wiodą multiplatformy, utrzymać dominację. Można jedynie zarzucić Sony, że tego nie przewidziało i tkwiło trochę na laurach i może stracili go zbyt wiele. Bo zresztą piszesz o "niedopracowanej konsoli", a to przecież MS wypuścił najbardziej awaryjną konsolę w doczesnej historii. I nawet mimo tego, nie utracił swej pozycji. Najdobitniej rynkową sytuację pokazało Wii U - weszli z current genem na wzór X360 i PS3 i nie podbili nim rynku. Natomiast trudno było wymagać od firmy z pewną ciągłością w kwestii targetowania swojej biblioteki, i tradycją by podjęło się ryzyka jak Nintendo. Zresztą byłoby to głupie - nie zmienia się zwycięskiej drużyny. Mieli od razu złożyć broń i poszukać alternatywy, oddając core gaming konsolowemu beniaminkowi? Innymi słowy - tak musiało się stać. MS wszedł i od razu wiedział jak się do tego zabrać. Agresywna polityka, kasa i marketing przyniosły efekt.

Opublikowano

A mi sie wydawalo, że ms przyniosły efekty niska cena konsoli, wcześniejsza premiera, ciekawe gry czy dopracowana usluga internetowa a nie tylko marketing. Jakby nie było sony jechalo na marce i nadal to robi więc musieli sie narobic w tej generacji mocno żeby przypucowac sie graczom, ale no w końcu dali radę - szkoda że ameby z tego forum tak mi obrzydzają ps4 (i brak gier :) ale dla ordera oraz infamousa można rozważyć kupienie sprzętu za jakiś rok.

Opublikowano

Mendrek

A czemu nie stalo sie tak z pierwszym xboxem?

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

A mi sie wydawalo, że ms przyniosły efekty niska cena konsoli, wcześniejsza premiera, ciekawe gry czy dopracowana usluga internetowa a nie tylko marketing. Jakby nie było sony jechalo na marce i nadal to robi więc musieli sie narobic w tej generacji mocno żeby przypucowac sie graczom, ale no w końcu dali radę - szkoda że ameby z tego forum tak mi obrzydzają ps4 (i brak gier :) ale dla ordera oraz infamousa można rozważyć kupienie sprzętu za jakiś rok.

bluber gdzieś Ty był tyle czasu, takiego xbota mi było trzeba u boku ;/

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ty jestes Mendrek?

Opublikowano

co widać po ostatnim roku X360, które widocznie wysyła fanom jasny komunikat "jesteście frajerami, nie mamy do was za grosz szacunku, chcecie dalej grać to kupujcie nową konsole (pipi)"

i te parę gier na krzyż więcej na PS3 sprawia, że ktoś kto ma X360 jest frajerem? Czy ktoś kto ma X360 od 6 lat i ma cały czas w co grać jest frajerem też?

Jeśli ktoś W TYM momencie wybrałby x360 zamiast ps3 to jak dla mnie jest frajerem. jeśli kupił tego x360 załózmy tak jak piszesz 6 lat temu to oczywiście że nie. Skąd miał wiedzieć że ms zachowa sie identycznie jak przy pierwszym ixie

a jak ktoś kupi X360 teraz po to by ograć to co wyszło do tej pory?

Opublikowano
Game Informer: "Ryse: Son Of Rome Is As Fun As Dialing Phone Numbers" (ouch) #1

After a painfully generic story intro, the game began teaching me similarly uninspired combat mechanics. While it tries to sound like an in-depth action game with familiar elements like perfectly-timed blocks and focus meters, the actual experience is anything but deep.

I spent two hours with the Xbox One title, but it felt like I was entering random numbers into a computer rather than actually playing a video game.

With my left hand completely off the controller, I was able to slice and dice through tons of enemies simply by inputting the same sequence ad nauseum.
On a couple of occasions, the game would shift to sequences that involved me defending an area with crossbow stations or ordering my men to block arrows with their shields. These were somehow even less exciting than the tedious swordplay.

dat next gen gameplay

Opublikowano

>crytek

No i pierwotnie gra szykowana na kinecta więc ch.uj z tym.

Opublikowano

Figaro robisz się nudny wrzucając każdy choćby trochę upokarzający Xbox One i gry na niego. Było fajnie za pierwszym czy drugim razem. Teraz to już jest raczej taka reakcja:

nawww.gif

bo każdy xbox one ma w (_)(_)

Opublikowano

Crytek to serio gów.niana firma. Gardzę ich grami.

bildschirmfoto2013-119oell.png

sutek, ok? ok.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No to napisałem że imo jest frajerem.

Jedyny ex na ms do ogrania to Gearsy.

A na ps3? God of war, uncharted, the last of us, infamous, killzone itd

Jak dla mnie exami ps3 bije na łeb x360 że nie ma o czym dyskutowac nawet. I pisze to obiektywnie bo nie jestem ani trollem sony ani ms. Po prostu jestem konsolomaniakiem :)

Tymbardziej że cały czas pisze o tym że pierwszy ix bił exami ps2 IMO.

Riddick,doom3,NINJA GAIDEN, halo2. Splinter celle. (dla mnie na ixie i ps2 to dwie różne gry).

Opublikowano

A na ps3? God of war, uncharted, the last of us, infamous, killzone its

XDD

Doje.bales dziku.

Warto było mieć obie konsole, w tym roku jak kupujesz to ps3 dla gta v oraz tlou oraz plusa. Xboxa pożyczyć albo mieć dla multiplatform.

Opublikowano

A na ps3? God of war, uncharted, the last of us, infamous, killzone itd

Jak dla mnie exami ps3 bije na łeb x360 że nie ma o czym dyskutowac nawet. I pisze to obiektywnie bo nie jestem ani trollem sony ani ms. Po prostu jestem konsolomaniakiem :)

Tymbardziej że cały czas pisze o tym że pierwszy ix bił exami ps2 IMO.

Riddick,doom3,NINJA GAIDEN, halo2. Splinter celle. (dla mnie na ixie i ps2 to dwie różne gry).

wygogluj sobie co to znaczy IMO a co to znaczy "obiektywnie"

poza tym - xDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.