Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Betony zostana betonami, smutne ale ile rozrywki dla innych.

Kazdy pisze ze dash od X1 jest fajny tylko reklamy powinni se w dupe wsadzic a nie w platnego golda, ale nie, kazda decyzja M$u jest swietna a reklamy sa cool.

Dla informacji PS4 rowniez bedzie posiadalo wielozadaniowosc i w momencie gdy beton bedzie 5 raz spelowal adres internetowy w wyszukiwarce to na DSie dzieki touchpadowi ktory bedzie sluzyl jak touchpad w laptopie bedzie to robilo sie w 5 sekund.

I w momencie gdy taki Masseło odposci spelowanie 7ego razu dabelju dabelju dabelju bo zrozumie ze akcent poznany w szkole na angielskim rozni sie od amerykanskiego to sonoklapek będzie wbijal kolejne trofea po zakonczonej zabawie z przegladarka

Ale czy ty rozumiesz, ze te reklamy nie bedą o podpaskach, tylko informacje odnośnie rozrywki ? Np obniżka jakiejś gry, nowy film do wypożyczenia itd, jak dla mnie jest to świetne rozwiazanie bo dzieki temu np dowiedziałem sie ze od czasu do czasu ms w uk wrzuca jakiś film za free do ogladniecia lub pierwszy odcinek jakiegoś serialu, ostatnio można było obejrzeć za free film the dead

ku-bigpic.jpg

Ten kurczak w naleśniku to demo czy pierwszy odcinek do ściągnięcia?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 748,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Chyba pierwsza gra w 1080p 60 FPS na PS4 - Diablo III Reaper of Souls.

KZ: SF, Rosegun.
Opublikowano

Yeti, czy Ty już do końca świata będziesz pisać Rosegun?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Chyba pierwsza gra w 1080p 60 FPS na PS4 - Diablo III Reaper of Souls. Mozliwosc przeniesienia postaci z PS3, wykorzystanie touchpada.

Znaczy się pierwsza pomijając sportówki, CoD'a, jakieś gry z PSN, KZ:SF (w powiedzmy 60%) i pewnie kilka innych? ;)

No ale D3 RoS jest FHD 60 w 100, a nie 60 %. Co do reszty - nie ma znaczenia, bo i tak te gry nie robią wrażenia. Sztuka dla sztuki.

Figaro czy ty masz tą czapkę w avatarze od zeszłych świąt ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Było jeszcze "Rosogun" jeśli dobrze pamiętam. To jest chyba jakiś głębszy trolling, bo nie wierzę, by największy orędownik PlayStation na tym forum mylił nazwę jednej z ciekawszych gier na PS4 :(.

Opublikowano

Yeti, czy Ty już do końca świata będziesz pisać Rosegun?

Yes.
Opublikowano

20131109141656-cb395a1f.gif
:yes:

Opublikowano

Akurat moment z E3 to nie pasuje, bo konfa była słaba i nudna. :confused:

Kradnę ze statusa bo dobre :D

9e6d99618a402d5c33009a33b8259631.gif

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Akurat moment z E3 to nie pasuje, bo konfa była słaba i nudna. :confused:

Może była nudna, ale zwycięzca E3 jest jeden.

Opublikowano

iJdfweaUKF6Ux.gif

Sony powinno jakoś dogadać się z Banderasem i zrobić jakąś reklamę :D

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

@YETI

No te kilka minut to była miazga w wykonaniu Sony, ale ogólnie to słabo. Liczyłem na gry. :(

W ogóle z jakiego filmu ten gif z Banderasa? :D

Opublikowano

assassins

Opublikowano

Ile do premiery w USA/imprezy Sony ? 5 dni ?

icY9zTWiLK5kU.gif

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Kiedy wy będziecie oglądać ukochane reklamy, ja w tym czasie sobie pogram na PS4 w gierki, jak zacofany konserwatysta. W 1080p, jak uwsteczniony, nie idący do przodu posiadacz PS4, a nie w 720p, jak postępowy i patrzący w przyszłość posiadacz XOne.

Ja w przyszłości będę sobie grał w Forzę 5, notabene też w 1080p,

Forza 5 wyjdzie na następcy XOne?  :ninja:

Opublikowano

Nie, Forza 5 jest po prostu w 1080p.

Opublikowano

XOne nie potrafi unieść Diaboła Trzeciego w 1080p, a miałby Forzę? Nieee.

Zarówno na Ps3 Site, jak i Polygamia (no i chyba PPE) wspominano że nowy Iks nie osiąga natywnych 1080p nawet dla własnych eksluziwów. Weźmy taki DR3, to w zasadzie tytuł przeniesiony pierwotnie z 360-tki. Będzie w Full HD?

Edit: No dobra chciałem być cool, a jednak dotarłem do tego newsu:

"Forza Motorsport 5 - zadziała w 60 klatkach na sekundę i rozdzielczości 1080p"

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14910846,Dead_Rising_3___30_klatek_na_sekunde_i_rozdzielczosc.html

Dalej:

"Ryse: Son of Rome - 30 klatek na sekundę, w rozdzielczości 900p.

P J Esteves z Crytek tak komentuje rozczarowanie niektórych graczy rozdzielczością: mogliby uruchomić grę w wyższej, ale przede wszystkim liczy się dla nich strona artystyczna oraz jakość pracy. Każda platforma ma swoje ustępstwa, a  Crytek stwierdził, że różnica między 900p a 1080p jest nieskończenie mała, praktycznie niezauważalna. Za to niewielkie ustępstwo, na ekranie może pojawić się o 10 więcej postaci sterowanych przez SI. Jego zdaniem technologia ma służyć sztuce, nie odwrotnie. I jego zdaniem, gdyby uruchomić Ryse na PC wysokiej klasy, to nadal byłoby widać, że obie wersje wyglądają bardzo dobrze - bo liczy się strona artystyczna. I zaznacza, że to tylko pierwsza gra - przy każdej następnej porwą się na więcej, snując wizje o 10 tysiąca postaci sterowanych przez SI przy wsparciu chmury. Technicznie to możliwe."

Czyli co będzie prawie jak z tym Full HD na ps3, gdzie tylko co poniektóre tytuły go posiadały?

Wystarczy bardziej skomplikowany tytuł/ lepsze SI + ilośc postaci na ekranie/ otwarty świat i mówimy hello again to 720-900p?

Iksboksowcom zawsze trochę zazdrościłem serii Gears. W symolatoro-arcade miałem wyabane. Na serię Halo patrzyłem przychylnym okiem, która w multi, czy co-opie przestawała tak straszyć plastikowym designem, ale naprawdę ciekawe i wartościowe tytuły jak BioShock, czy Mass Effect prędzej, czy później trafiały pod strzechy ps3. 

U XOne nie widzę niczego wartego uwagi. I tak za 4-5 lat eksluziwy MC szlag trafi i gracze zostaną na lodzie z całą masą badziewia dla niedzielnego gracza. Z jednej strony mam w to wbite, ale z drugiej jakaś taka empatia się załącza człowiekowi... 

:rofl2:

Iksboksowcy powiedzcie to sami szczerze przed sobą;

Naprawdę widzicie sens kupowania sprzętu dla tytułów, które będzie można zliczyć na palcach (maksymalnie) obu dłoni, a eksluziwy ps4 zwyczajnie zjedzą je wizualiami bez popity? 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

I znowu oceniamy jakość ekskluziwów przez grafikę ;) Tak było przez 7 lat życia PS3 i widocznie będzie to samo z PS4.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Trzeba przyjąć jakąś zasadę, typu papier, nożyce, kamień, tylko co bije dashboard, a co exy w 1080p?

Opublikowano

I znowu oceniamy jakość ekskluziwów przez grafikę ;) Tak było przez 7 lat życia PS3 i widocznie będzie to samo z PS4.

Tym razem tak nie bedzie bo Xone nie ma ani grafiki ani exów

Opublikowano

Przecież ma więcej exów niż na ps4 xD

Opublikowano

No ale jak, PS4 ma tyle gier ONLY ON PlayStation*!!!

*also available on PC

Ktore?

Opublikowano

Ło matko, teraz mam się bawić w te wyliczanki, które mi koło nosa latają?

Na samym filmiku z kanału PlayStation było Warframe, Warthunder, Super Motherload, DC Universe Online, Blacklight Retribution, Planetside 2, do tego jeszcze te śmieszne indory co na E3 były.

e: aha, śmieszne nie same w sobie, ale dlatego, że śmieszne jest zapowiadanie na start konsoli nowej generacji gierek indie z PC

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

No ale jak, PS4 ma tyle gier ONLY ON PlayStation*!!!

*also available on PC

Xbox One też tak będzie miał jeśli MS nie zmieni swojej polityki i ex'y (wiadomo że nie wszystkie) z XO będą trafiać na PC jak to było dotychczas. Mam jednak nadzieje że tym razem MS pójdzie droga Sony i Big N i ex'y XO pozostaną only on XO.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.