Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

kurfa taki crap ma dropy animacji, oni chyba tam smarują sutki pieniędzmi frajerów zamiast skupiać sie na programowaniu

jedno dobre że w końcu to ścierwo przestało dostawać wszędzie 10/10

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Czyli gra wg polygonu jest tylko trochę mniej zyebana na XONE, chociaż tak naprawdę na obu nowych sprzętach jest równie zyebana, tyle że to zyebanie widać na PS4 w wyższej rozdzielczości.

Opublikowano

czyli lepiej widać, więc i ocenka się zgadza, hehe

Opublikowano

Mnie najbardziej rozwala ten cytat:

The two versions look nearly identical. Viewing the Xbox One release next to the PS4 , I had difficulty telling them apart. It's possible that the PS4 version looked somewhat sharper, but that may have just been my imagination after confirming the hard resolution difference.

WTF

Więc dla Polygonu, BF 4 na Xbox One z gorszym frameratem i gorszą rozdzielczością ma ta samą ocenę co na PS4. Ale CoD na Xbone z lepszym frameratem i gorszą rozdzielczością ma lepszą ocenę od PS4.

IGN:

When comparing the PS4 and Xbox One versions side-by-side, there’s little to no variation in textures and effects, but there is a discernible difference in resolution. While both are displayed at 1080p, the Xbox One version upscales the game from 720p resolution. In contrast, the PS4 version runs natively at 1080p, which makes character models, weapons, and environments look noticeably sharper and more detailed. The difference is especially apparent on larger-sized TVs, where pixel density weighs more heavily in picture quality.

Opublikowano

Ej a teraz poważniejsze sprawy - kiedy będzie Console Wars 7? Kiedy głosowanie na podtytuł?

Nie będzie, aktualny podtytuł pasuje idealnie, a na nowym silniku tematy się nie krzaczą po osiągnięniu 500 stron więc nie ma potrzeby.

No ale tradycja :( ...

Choc jesli prognozy sie sprawdza nie bedzie po co zakladac kolejnej edycji.

Opublikowano

Beka, ze rozporzadzenie co do ksztaltu wieloletniej tradycji tematu wydaje najmlodszy stazem mo-de-ra-tor, ktory za czasow poprzedniej iteracji tematu byl jeszcze pionkiem. Poprosilbym aby jednak w tej sprawie zabral glos ktos z dowodem osobistym. Jakis admin moze czy cos.

Opublikowano

Ten Ghoost to żart niesmaczny. Ponoć na PC nawet na Titanie potrafi wyraźnie gubić klatki.

Xbone jest zbyt słaby aby pociągnąć efekt dropów framerate'u dostępny tylko na PS4 i najmocniejszych PC :P

Opublikowano

Ten Ghoost to żart niesmaczny. Ponoć na PC nawet na Titanie potrafi wyraźnie gubić klatki.

Xbone jest zbyt słaby aby pociągnąć efekt dropów framerate'u dostępny tylko na PS4 i najmocniejszych PC :P

Nie ponoc tylko na prawde gubi klatki, nawet na 2 tytanach :).

edit: Oczywiscie mowimy tu o spadkach z 90 fps do 45, jednak sa czeste i bardzo przeszkadzaja, za optymalizacje chyba sie pies zabral.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No ale tradycja :( ...

Choc jesli prognozy sie sprawdza nie bedzie po co zakladac kolejnej edycji.

Ten temat osiągnął 500 stron po ok 4,5 miesiąca, rekord jeżeli chodzi o CW. Narazie za szybko na zmianę wg mnie, tymbardziej, że dopiero po premierze konsol się okaże "kogo bardziej".

rb0br8.png

ksztaltu wieloletniej tradycji

Piszesz o tradycji narzuconej przez techniczne problemy forum? Aha ok. Widzę, że ciągle masz do mnie jakieś żale, ale z prywatą to albo na PW albo wcale. Dzięki.

Opublikowano

ksztaltu wieloletniej tradycji

Piszesz o tradycji narzuconej przez techniczne problemy forum? Aha ok. Widzę, że ciągle masz do mnie jakieś żale, ale z prywatą to albo na PW albo wcale. Dzięki.

Wlasnie przez te problemy i ich omijanie stalo sie to z czasem tradycja. Zabawa. Czyms fajnym na forum. No ale poniewaz

Narazie za szybko na zmianę wg mnie

to spadajcie.

Opublikowano

KIllzłom Shadow Fail

To takie rzeczy sie dzieja na grze startowej na PS4 a my zawracamy sobie dupe dashami, padami i zabkami w Forzie?  :ninja: Widac prawdziwego next gena a nie jakies po(pipi)ki w 720p. 

PS4 <3

Opublikowano

koleś ma jakiś krzywy blat

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pod spodem konsoli siedzi Don i przeszkadza.

Opublikowano

Spoko - django się poprosi i po premierze obu konsol będzie temacik z propozycjami i potem dodana ankietka - tradycja to tradycja imo :)

Opublikowano

Prowo.

To samo z XO- nawet to z(pipi)ali. Beka, hahahahahahahahahahah, lolololol.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Mimo, że zgadzam się z Mazzem, że ten temat śmierdzi homoerotycznym smyraniem się po siusiakach, to jednak, nie wierzę, że ktoś mógł posłać do testów krzywą konsolę.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

jak x nie bedzie sie bujal to juz (pipi)a nie wiem po co ta konsole stworzyli

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

jak x nie bedzie sie bujal to juz (pipi)a nie wiem po co ta konsole stworzyli

On się nie buja przy próbie rozbujania łamie palce :teehee:

A tak na poważnie się zastanawiam czy DC (wolałbym nowego MS heh może kiedyś) da rade jako tymczasowe zastępstwo w oczekiwaniu na FH2.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Randomowa mądrość

Activision w tym cod Ghost osiąga wyżyny z tony hawk american wasteland, we have come full circle, next gen is here

Opublikowano

gPWJIRi.jpg

Wiecej w rozwinieciu

mjq7zZ7.jpg

pXEdE3b.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kadr z pokemonami mistrz.

Opublikowano

Największe polskie forum growe w Polsce, temat niusa - premiera PS4, jeden z pierwszych komentarzy?

Nie wiem jak można podniecać się konsolą..Wole PC :)

Wczoraj boruta w dniu niepodległości, teraz to. Jak w tym kraju ma być dobrze ;/

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.