Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ej widzieli na gafie że ktoś zasłyszał jak ktoś sypnął przy piwku że sony robi nowego parrape na vite/ps4?(było?)

Wykaz najbardziej obiecujących horrorów na 2014 rok. 13 pozycji, 3 na konsole i PC-ty, 10 tylko na PC. Lololololo. I jak tu z ograniczonymi posiadaczami jednej konsoli gadać np. o horrorach jeśli podobbny stan jest już od paru lat. 

pewnie faktycznie wyjdzie 6  z czego 3 "  ambicje były duże ale w praniu nie wyszło".  Ale spokojnie nowe polityki samowydawnictwa na konsolach wypalą i przyniosą podobne efekty jak FPS na konsolach w tej generacji, paradoksalnie ośmieszyły pecetowy lineup;)

Pewnie ? Ok, wszystko jasne. Ta generacja FPS-ów ośmieszyła FPS-y na PC ? Serio, jesteś głupi jeśli chodzi o szeroko pojęty rynek gier. Do dedukuj się bo ostatnie nasza pisaninka zbłaźniła cie niewiedzą. Ale za to pasujesz do kabaretu z tym swoim bloczkiem. 

Edytowane przez Sibian

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

fighting force było ok, dwójka byla graficznie znacznie lepsza.

Ale mistrzem chodzonych był gekido, graficznie niszczył, i bardzo rozbudowany.

Opublikowano

Wykaz najbardziej obiecujących horrorów na 2014 rok. 13 pozycji, 3 na konsole i PC-ty, 10 tylko na PC. Lololololo. I jak tu z ograniczonymi posiadaczami jednej konsoli gadać np. o horrorach jeśli podobbny stan jest już od paru lat. 

pewnie faktycznie wyjdzie 6  z czego 3 "  ambicje były duże ale w praniu nie wyszło".  Ale spokojnie nowe polityki samowydawnictwa na konsolach wypalą i przyniosą podobne efekty jak FPS na konsolach w tej generacji, paradoksalnie ośmieszyły pecetowy lineup;)

przeciez ps4 to teraz jedynie pc zamkniety w ładnej obudowie z fikuśnym systemem :P 

Opublikowano

No to dziś panowie nie śpimy ? :D

Serio ktos poza Figaro nabiera sie znow na ta szopke? Minusa dalem przez przypadek.

Zawsze można sobie przejrzeć na spokojnie.

Ja tam oglądam, i tak czeka mnie bezsenna noc.

Minus OK.

Dałem plusa dla równowagi, bo minus niesłuszny ;) Sam siedzę z kumplem przy pizzy i piwku i oglądamy, co ciekawego ma nam Sony do przekazania, a do tego czasu będziemy pewno katować nowego Raymana :P

Opublikowano

no była. ale była też zupełnie inną grą dlatego poczułem się zrobiony w bambuko.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no była. ale była też zupełnie inną grą dlatego poczułem się zrobiony w bambuko.

No (pipi)a brak co-opa i do tego pedau hawk i bardziej strzelanina niż beat em up

Opublikowano

No to dziś panowie nie śpimy ? :D

Nie dam się nabrać po raz kolejny na IT'S FUCKING NOTHING.

Wolę sobie pospać.

Opublikowano

2013-11-1417_32_39-twwuszv.png

Kraza plotki ze po polizaniu Xboxa kot zostal przewieziony do kliniki weterynaryjnej.

Opublikowano

and-so-it-begins1.jpg?w=584

Czytając o problemach z dostępnością PS4, przewiduje akcje jak podczas premiery PS2.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ej widzieli na gafie że ktoś zasłyszał jak ktoś sypnął przy piwku że sony robi nowego parrape na vite/ps4?(było?)

Pewnie ? Ok, wszystko jasne. Ta generacja FPS-ów ośmieszyła FPS-y na PC ? Serio, jesteś głupi jeśli chodzi o szeroko pojęty rynek gier. Do dedukuj się bo ostatnie nasza pisaninka zbłaźniła cie niewiedzą. Ale za to pasujesz do kabaretu z tym swoim bloczkiem. 

Are you mad bro? jakieś sedno czy coś?

Popatrzmy na ostatnie fpsowe wyczyny typu red orchestra arma itp ambicji była kupa w praniu wyszło żenująco ze aż żal, Porównajmy do peceta w poprzednich generacjach z FEAR , BF( prawdziwie pod pc) , FAR cry, wolefnsten, MOH na wyłączność, Doom3 , HL2... Tymczasem na konsolach halo killzone resistance, mag i inne które wykonaniem ośmieszają ostatnie półamatorskie wyczyny na pc.  szeroko pojęty rynek? ohhh czyżbym nie wiedział o jakimś darmowym grindowcu w biednej oprawie wspaniale ukazującej " mocnego pc".

PS pisanina ośmieszyła sutka:>

Opublikowano

Popatrzmy na ostatnie fpsowe wyczyny typu red orchestra arma itp ambicji była kupa w praniu wyszło żenująco ze aż żal, Porównajmy do peceta w poprzednich generacjach z FEAR , BF( prawdziwie pod pc) , FAR cry, wolefnsten, MOH na wyłączność, Doom3 , HL2... Tymczasem na konsolach halo killzone resistance, mag i inne które wykonaniem ośmieszają ostatnie półamatorskie wyczyny na pc.  szeroko pojęty rynek? ohhh czyżbym nie wiedział o jakimś darmowym grindowcu w biednej oprawie wspaniale ukazującej " mocnego pc".

MAG? MAG?! xD

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

Beka z daunow w tych namiotach. Całkowicie juz na mózg padło, sony ładnie wytresowalo słabszych mentalnie, którzy poleca po każdy nowy sprzęt od nich (to samo co apple) żeby jeszcze było w co grać :teehee:

Opublikowano

Beka z daunow w tych namiotach. Całkowicie juz na mózg padło, sony ładnie wytresowalo słabszych mentalnie, którzy poleca po każdy nowy sprzęt od nich (to samo co apple) żeby jeszcze było w co grać :teehee:

Eh. Głupi ten post.

Serio ktos poza Figaro nabiera sie znow na ta szopke? Minusa dalem przez przypadek.

Ale na co mam się nabierać? Ja tam niczego nie oczekuję oprócz jakichś nowych gier, które zapowiadają. I dla potencjalnego gameplaya The Order.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

YETI kupiłeś już namiot?

Opublikowano

Eh. Głupi ten post.

Głupi to jest typowy konsumpcjonizm. Ide kupić bo nowe, bo znaczek apple/sony/microsoft. Korporacja wmawia ci, że czegoś potrzebujesz a wcale tego niepotrzebujesz, ale kilka spotów reklamowych, ładna graficzka i odrazu lecisz od sklepu. FIgaro obudź się, nie żyj więcej w matrixie!:teehee: 

no a tak serio to ku'rwa za stary chyba jestem żeby koczować pod sklepem w namiocie po kawałek plastiku. 

Opublikowano

To wymień te wszystkie swoje FPS-we exy aktualnej generacji konsol a ja wymienię FPS-we exy z PC-ta. No i trzeba dodać , że wszystkie multiplatformy w gatunku najlepiej prezentują się na PC a wiele wprost miażdżąco lepiej. Tylko umówmy się, jeśli twoja casualowa preferencja uważa tak fantastyczne symulatory pola walki jak Arma czy Red Orchestra za buble, to naprawdę nie ma o czym gadać. No ale to są trudne, realistyczne gry wymagające ciągle zgranej ekipy więc rozumiem, że dla ciebie to kiszki. Randomowe wbicia za 15-minutowe szpile i szybka "szczelanina " w COD-podobnych produkcjach, to jest dopiero to xD

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Głupi to jest typowy konsumpcjonizm. Ide kupić bo nowe, bo znaczek apple/sony/microsoft. Korporacja wmawia ci, że czegoś potrzebujesz a wcale tego niepotrzebujesz, ale kilka spotów reklamowych, ładna graficzka i odrazu lecisz od sklepu. FIgaro obudź się, nie żyj więcej w matrixie! :teehee:

no a tak serio to ku'rwa za stary chyba jestem żeby koczować pod sklepem w namiocie po kawałek plastiku

No ale jeśli ktoś serio chce tę konsolę, to jego czas i jego sprawa, niech sobie koczuje tydzień przed. Sorry, ale to takie polaczkowate, to hejtowanie takich rzeczy, że aż zęby bolą i jestem przewrażliwiony =/

YETI kupiłeś już namiot?

Już mu wystarczy ten namiot w spodniach, hehe.

hehe.

Opublikowano

taka cywilizacja co poradzic.

Liczy się mieć, nie być i tyle.

Ten ziomek co mieszka w namocie, to pewnie tylko dla szpanu.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Głupi to jest typowy konsumpcjonizm. Ide kupić bo nowe, bo znaczek apple/sony/microsoft. Korporacja wmawia ci, że czegoś potrzebujesz a wcale tego niepotrzebujesz, ale kilka spotów reklamowych, ładna graficzka i odrazu lecisz od sklepu. FIgaro obudź się, nie żyj więcej w matrixie! :teehee:

no a tak serio to ku'rwa za stary chyba jestem żeby koczować pod sklepem w namiocie po kawałek plastiku

No ale jeśli ktoś serio chce tę konsolę, to jego czas i jego sprawa, niech sobie koczuje tydzień przed. Sorry, ale to takie polaczkowate, to hejtowanie takich rzeczy, że aż zęby bolą i jestem przewrażliwiony =/

Bo odnosi się do ps4 c'nie xD jakbym pisał tak XO to byś dał plusa pewnie.

btw polaczkowe jest nazywanie wszystkiego hejtingiem 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

btw polaczkowe jest nazywanie wszystkiego hejtingiem 

to nie wiem jak nazwać "bekę z daunów".

Bo odnosi się do ps4 c'nie xD jakbym pisał tak XO to byś dał plusa pewnie.

Oh, Bartek, Bartek.

Opublikowano

YETI kupiłeś już namiot?

Mam, a co matka chcę cię z domu wyrzucić i nie masz gdzie się podziać? Sąsiad ma budę, pies zdechł kilka tygodni temu, pogadam i dam znać, bo namiotu nie pożyczę.

Opublikowano

Sorry, ale to takie polaczkowate, to hejtowanie takich rzeczy, że aż zęby bolą i jestem przewrażliwiony =/

Heheheh.

to jest konflikt polaczkowatość vs hamburgeryzacja, tutaj nie ma dobrego rozwiązania.

Oba zjawiska są na maxa zpipiane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.