Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny update ktory zmienia rozdzialke.

BK.

Wiadomo w ogole jaka rozdzialka bedzie na XBone ?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nie, nie napisałeś tak samo. Lekko napomknąłeś o XONE w temacie o inFamous. Napisz otwarcie żeby przystopowali z hejtem na MS i żeby kupili dwie konsole. Nie zrobisz tego bo dobrze wiesz, że juras z irasem i resztą bandą klakierów zwyzywa cię od debili, dlatego lecisz na fali poklepywania się po plecach toczenia beki ze wszystkiego co związane jest z MS. Hipokryto.

Nie wyzywaj od hipokrytów, jeżeli nie znasz znaczenia tego słowa, ale nie dziwi mnie to akurat. To nie ja (pipi)e tutaj nieprzerwanie o beznadziejności tej generacji, słabych grach i tragicznych premierach, nie wyzywam też ludzi od sonoklapów, nie obrażam ich i nie wszczynam wojenek bóg wie o co tylko dlatego, żeby ulżyć swoim kompleksom. Nie masz chyba co robić w swoim życiu, jeżeli tak doskonale wiesz co napisałem na innym forum, ale to tylko pokazuje jak wiele nienawiści i jadu w sobie skrywasz. Bawi mnie też to, że sam nie możesz czegoś takiego napisać, a myślisz, że jesteś "w porządku". Tak samo jak to, że zamknąłeś się w swoim świecie, gdzie ciebie po pleckach klepie Daddy, inny DonSterydo, czy kto tu jeszcze siedzi, ale do tego przecież nic nie masz i to już jest normalne. To akurat hipokryzja.

Zresztą dosyć mam dyskusji z takimi ludźmi, którzy nawet nie potrafią produktywnie na coś odpisać, tylko zaraz sączą jad i wywlekają na wierzch wszystko z dupy, ch*j wie po co. Nie piłem do ciebie w tym wcześniejszym poście, nie wiem po co sie udzielasz.

Opublikowano

Demon Souls 2 to juz taki TLG nowej generacji troche. Chociaz tutaj przynajmniej pokazali cos tam, a podjarka DS2 jest na podstawie jakichs niby insajderow Sony. Oczywiscie calkiem mozliwe, ze projekt np. powstaje od zaledwie od pol roku I wydadza go za te powiedzmy 3 lata, ale w takim razie jaki jest sens w ogole poruszac bez przerwy temat tej gry?

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Sleeping Dogs <33333333333333333333333333333333333333

MEGA, OBY PRAWDA!

Opublikowano
To nie ja (pipi)e tutaj nieprzerwanie o beznadziejności tej generacji

lol, bo ja tak pisze niby xD

Zresztą dosyć mam dyskusji z takimi ludźmi, którzy nawet nie potrafią produktywnie na coś odpisać, tylko zaraz sączą jad i wywlekają na wierzch wszystko z dupy, ch*j wie po co.

Dziwne że na gejonly w takim razie piszesz. Poza tym widocznie nadal nie znasz natury tego tematu.

sleeping-dogs-tokyo-dreams.jpg

Nie za wcześnie na reklamowanie? Poza tym brak loga XONE (inbf HEHEHE BO NIE WYJDZIE), a wiadome że SE ma politykę wydawania na wszystkie platformy.

Opublikowano

a wiadome że SE ma politykę wydawania na wszystkie platformy.

No chyba nie zawsze.

Opublikowano

sony to jest sprytne z tym greatness awaits... cala generacje beda teasowac, ze cos nadciaga. Szkoda tylko, ze nigdy nie dociera.

Jakis wewnetrzny bol dupy ze nadal konsola nie dotarla do ciebie :D ?

Bol dupy jest ale to wina amazon

Opublikowano

Mam nadzieje ze tur story a nie fake, SD mi sie bardzo podobalo. Jednak mam tez nadzieje ze to bedzie gra single-player, SE i ich ostatnie doniesienia nie sa zbyt optymistyczne (przerzutka na multiplayer i gry na smartfony)

Opublikowano

No chyba nie zawsze.

A czego to ostatnio SE nie wydalo na ixa?

Opublikowano

Ten plakat u gory juz zdementowany, a ludzie od Sleeping Dogs pracuja nad gra, ktora sie zwie Triad Wars (prawdopodobnie faktycznie online).

Eidos ma teraz isc glownie w to, choc Hitmana 6 I DE4 robia chyba jeszcze po staremu.

Opublikowano

No chyba nie zawsze.

Kingdom Hearts 1.5 ?

Trollface.png

Opublikowano

Jeszcze na chwilę wróćmy do VITY i grania w gierki na PS4 na odległość (ta informacja + ten forumek=spust.com, chociaż parę osób się jednak opanowało). Wiemy, że będzie do tego potrzebny szybki i stabilny net, ale przypominam, że w naszym kraju mało kto może sobie na taki pozwolić (co wiemy od czasu konfy M$ na E3). Jeżeli przeciętny konsolomaniak podczas wyprawy na grzyby nie może sobie pozwolić na parusekundowe połączenie w celu weryfikacji czegoś tam w XO, to na co mu bajer, który wymaga czegoś więcej niż wysłania paru bajtów danych?

Opublikowano

No więc, przypomniałem sobie jak na AllAccess Shu opisywał słowem niezapowiedziane exy. O nowym IP Guerilli powiedział "epic", o projekcie MM "extraordinary", a o grze Bend "panic" o.O. O grze SSM bał się powiedzieć cokolwiek, lul. Ciekawe co Bend tam wyprawia. Szkoda że porzucili to co robili na Vitę.

Opublikowano

No chyba nie zawsze.

Kingdom Hearts 1.5 ?

Trollface.png

1995191_t.jpg

Opublikowano

No więc, przypomniałem sobie jak na AllAccess Shu opisywał słowem niezapowiedziane exy. O nowym IP Guerilli powiedział "epic", o projekcie MM "extraordinary", a o grze Bend "panic" o.O. O grze SSM bał się powiedzieć cokolwiek, lul. Ciekawe co Bend tam wyprawia. Szkoda że porzucili to co robili na Vitę.

Czyli jednym słowem

excite

Opublikowano

Czyli jednym słowem

excite

nom, gry tworzone z myślą o 1 konsoli są ciekawsze niż to co teraz robią z 6 platformami [*] dlatego też ciekawi mnie QB i Sunset Overdrive.

lepiej być excite niż zawistnikiem, cynikiem i innym ikiem.

Opublikowano

kocham sieć PSN...fota sprzed dwóch dni....Jaczes jak widać ogrywa niezapowiedzianego porta

2ey8l8n.jpg

Opublikowano

Wydalo sie, wiec powiem tak - wersja alpha daje rade.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.